Impreuna, Timisoara! (19)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
angy11 spune:
MironaIti multumesc ca ne-ai trecut la sarbatoritii lunii dar e o micuta problema.Eu am postat undeva mai sus,poate in capitolul trecut,ca ma numesc Alina,ziua mea de nastere e ok.Numele meu de botez e Angela si sotul meu imi spune Angy de unde si nick-ul,dar pt ca in nici un act nu sunt angela si-a dorit ca fetita noastra sa se numeasca Angela,respectiv Angy deci de fapt suntem amandoua Angy.Imi cer scuze daca n-am fost prea clara in mesajele anteriroare si nu e absolut nici o problema ca apare acolo fica angelei,am vrut sa mai lamuresc o data ca sa nu se creeze confuzii,ca de multe ori in mesaje ii spun fetitei pe nume si de aceea.Merci mult.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diana1971 spune:
Dragele mele am revenit si eu...am fost plecati in weekend.
Am incercat sa ajungem la Ochiul Beiului per pedes dar in 30 de sapt ... mai greu!!
Sotul meu tot zicea ca bb nostru o sa zica: am niste parinti trazniti care umbla pe coclauri si m-au facut mai repede!
In ce priveste masina...nu mai conduc ca faza cu fumul de la bord e a 3-a chestie luna asta...cam mult.
In ce priveste Clinica Grigoras...promit sa nu ma apropiu de ea!
Eu la cum ma cunosc pe mine ... cred ca voi reactiona f dur daca ma calca pe papuci -am facut si arte martiale...hi hi hi !!!
Acum face bb cu mine ...imi trage una in dreapta de-mi schimba directia de mers!
dar de dr Karadja de la Bega nimeni nu stie nimik?????
Mitzuka - merci mult pt lista!!!
Mirona - nu ne cunoastem inca personal dar de ziua sotului tau ii urez multa fericire si sa vi se indeplineasca toate dorintele !
Si pe sotul meu il cheama Dan.
daca ma uit bine la zilele de nastere... ar trebui luna asta numai in chefuri sa o tinem !
va pup
diana 30s
Mirona spune:
Buna timineata,
ce ma enerveaza ca e iarasi "luni" ...
Ca sa-mi revin ... imi spun: azi 5 septembrie implinesc 10 ani impreuna cu Dani. Maine este aniversarea casatoriei noastre. Am fi vrut sa pice tot pe 5 ... dar nu s-a nimerit asa in 2003. Ei ... asta e.
Tot azi ... imi ridic analizele facute la Bioclinica si merg cu ele la dr. Muresan, sa stabilim ce urmeaza sa facem.
N-a ca deja am uitat ca e o zi de luni.
Alina (Angy11) s-a corectat, scuze ... nu citisem cu atentie. De fapt nici acum nu am inteles exact.
quote:
Numele meu de botez e Angela si sotul meu imi spune Angy de unde si nick-ul...
Numele tau de botez este Alina sau Alina Angela??? Sory.
Multumesc inca o data de urarile pentru al meu sot.
Miro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Miro, la cat mai multi ani fericiti impreuna!
Azi e 5 septembrie.
Bunicuta mea scumpa si draga, implineste azi, 73 de ani.
Buni, draga, iti sarut mainile care m-au crescut, iti respect parul carunt si intelepciunea.
Acum o cresti si educi pe Ines, si nu am cuvinte sa-ti multumesc.
Pacat ca nu mai e si bunu printre noi...
Sa ne traiesti inca multi ani, Buni draga, sanatoasa...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Apropo, fetele, dati-mi o idee ce cadou sa-i iau, ma gandeam la o pereche de papuci de casa caldurosi, sau o vesta.
Bineinteles tort si flori.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
Neata Doris,
merci frumos.
Sa-ti traiasca bunicuta .... multi multi ani ... sa aiba parte si Ines de ea ... cum si tu ai avut.
Multa, multa sanatate ... ca-i mai buna decat toate.
Sa ai grija mare de ea ... ce frumos .... sa ai bunici ...
Ii cantam in un
cu sanatate.
Numai bine.
Miro
Doris-Alina spune:
Silvana, ce faci?
Vreau sa-ti spun ca erai foarte aproape de inchirierea unui apartament.
Dia, inchiria apartamentul ei, de fapt parintii ei.
Noi ne-am agitat ieri, dar din pacate parintii ei l-au inchiriat vineri.
Azi am rasfoit Publitimul, dar la pretul care vrei, nu am vazut nimic.
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Merci mult Miro, intr-adevar, bunicii sunt cel mai minunat lucru.
Sunt ei pisalogi, dar sunt ai nostri...
Ai mai auzit ceva de vreun apartament pentru Silvana?
Eu am tot intrebat si prin blocurile vecine, la mine in zona, dar nimic...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
Doris .... a mea Omi ... nu mai vroia in ultimul timp nimic de imbracat/incaltat ... dar niciodata nu a refuzat niste bomboane in ciocolata ... sau biscuiti.
Si cel mai mult ii placeau fructele ... moi, bineinteles. Draga de ea .... hai ca ma apuca nostalgia ...
Imi aduc aminte cu lacrimi in ochii ... cum imi spunea: "Sa mai vii pe la mine ...."
Du-i orice ... se va bucura enorm ... ca te-ai gandit la ea.
Miro
Doris-Alina spune:
Auzi, Miro, a mea are absolut tot ce-i trebuie, Mami o ingrijeste extraordinar, dar moare dupa Covrigi din aia pe ata, habar nu am unde se mai gasesc, cu susan, mac.
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI