Probleme dupa epilat?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Sa nu folositi nicio aspirina!!!

Am facut o iritatie de la ea, rani ce mai!!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu ma epilez de ceva timp numai cu epilator si am fost destul de multumita, nu am avut nici fire crescute pe sub piele, nici nu m-am iritat. In schimb cu vreo doua luni in urma mi s-a spart un vas de sange pe picior. De fapt in prospect scrie ca nu se recomanda persoanelor predispuse la varice, folosirea epilatorului. Cel mai mult ma deranjeaza ca mi s-a facut o pata uriasa, o vanataie de toata frumusetea si nici acum nu a disparut in totalitate. Si zona e destul de sensibila si dureroasa la atingere chiar si acum. A mai patit cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Criss,eu chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar vreau sa le spun fetelor cum procedez eu de reo 2 saptamini.Asa cum am mai scris, si eu aveam probleme mari dupa epilat.inainte sa plec in vacanta am fost si m-am epilat la cosmetica, dupa care mi-au cescut majoritatea firelor sub piele,insa macar nu s-a infectat acolo unde au crescut.eu de obicei ma epilez cu epilatorul.intr-o zi am intrebat o cunostinta care este farmacista despre cum pot rezolva aceasta problema si mi-a preparat in farmacie o crema pe baza de acid salicilic pe care timp de 2 saptamini am folosit-o cand si cand.se aplica exact pe cosul format de cresterea firului de par in interior.si vreau sa spun ca mi se pare ca se vede efectul.crema costa 20000 lei si se pare ca are efect.asa ca, fetelor, daca vreti puteti incerca si voi.aspirina este acidul acetil salicilic, iar aceasta crema este cu acid salicilic 2%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

La fel mi-i se intampla si mie , de cand ma epilez cu aparatul , imi cresc foarte multe fire de par sub piele , mai ales in zona inghinala ; pe picioare nu este problema , pentru ca nu imi cresc multe , si cu un ac le scot foarte usor si nu imi ramane urma , insa in zona inghinala mi-i se fac ca niste cosuri pline cu puroi, si nu imi trec numai daca scot firele de par de sub piele , cu un ac si imi raman niste semne foarte urate.
O sa intreb si eu la farmacie daca imi poate prepara crema aceea cu acid salicilic, pentru ca in afara de aceasta am cam incercat tot ce era posibil.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Inainte de epilare :un peeling cu crema speciala sau tarate de grau ,malai .
La epilat: pielea f uscata , nu iesita din dus .
Dupa epilare :fara dus cateva ore , aplicarea unui unguent ce contine antibiotic -Baneocin ,chiar si pudra .
Primele zile dupa epilat ,imediat dupa dus aplicarea unei creme grase ,eventual un unguent cu galbenele .
Si lucrul cel mai important : nu umblati la bubite ,cosuri cu ace sau alte prostii, se pot infecta.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Multumim Lulu, am sa pun si eu in aplicare sfaturile tale.dar, totusi, am o intrebare:cum sa nu umblam la cosulete?sunt atat de inestetice..si daca nu umblam, cum altfel putem scoate firele care sunt sub piele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Sunt intr-adevar inestetice ..dar umblati fara ace sau alte chestii de gen ...aplicati Cutaden..usuca ,sau faceti un peeling usor ,nu agresiv.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

eu m am depilat f multi ani cu ceara,mai intai calda,apoi,dupa ce am facut un curs de cometica,ma depilam eu insami cu ceara de unica folosinta...vreau sa va spun ca aveam fire de par sub piele unul langa altul,dar nu se formau cosuri,pur si simplu cresteau sub piele,dar multe,multe,incat cine ma vedea credea ca am cine stie ce boala de piele...pe tp sarcinii,din luna a 4 a,nu m am mai depilat,deoarece am avut probleme si a tb sa evit durerea provocata de depilat,caci provoca contractii,asa ca am apelat la lama...rezultatul?firele de par de sub piele au disparut ca prin farmec si acum am picioarele fine...si acum,desi am nascut de aproape 2 ani,tot lama folosesc,desi imi creste parul mai repede,nu mai am picioare inestetice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunitza spune:

eu fac ft ft urat si dupa lama, in zona aia..pe picioare nu pre am probleme, dar am observat ca de cand ma fac cu ceara de unica folosinta, cresc asa pe sub o pielitsa ft ft subtire. ft straniu..
am sa incerc si eu cu unguent de galbenele. ca alftel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

In farmacii exista mai multe produse pt dupa depilare (nu le-am testat pe toate, dar le-am vazut, deci exista!)!
Eu folosesc "Gel dupa depilare" (cu extracte naturale din flori de musetel, cimbrisor si germeni de grau + vitamina F) de la Farmec.
Are efect calmant, astringent, antiseptic si hidratant.
Niste fire de par tot mai cresc sub piele, dar macar nu mai fac bubitele rosii!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput