Probleme dupa epilat?
Raspunsuri - Pagina 2
mirunatiz spune:
In cazul meu, cred ca "boacana" mi se trage de la vreun cabinet de cosmetica. Dupa 10 ani de epilat...n-am patit nimic, pana anul trecut cand au inceput sa apara aceste cosulete la radacina firului de par. Daca "umblu" la ele, cu toate ca folosesc "scule" si pansamente sterile, ma infectez foarte urat.
Voi cu ca va dati dupa epilat? Am folosit o vreme crema de la Elmiplant si mi s-a parut ca problema s-a extins.
oana8188 spune:
quote:nic23
La cabinetul cosmetic se foloseste acidul salicilic pentru desinfectare. Eu pe-aici n-am asa ceva, in schimb am spirt medicinal. Dar voi incerca si cu aspirina pisata.
Aspirina are denumirea de acid acetilsalicilic. De asta o folosesc eu si v-am spus, la mine da rezultate in zona inghinala unde am probleme. Pana la aspirina am incercat si eu cu spirt, cu pudra de copii....Cu apa termala nu am incercat, dar, dintr-un documentar de la tv, stiu ca apa termala din afara (cea foarte scumpa din magazine) are proprietati egale sau chiar sub nivelul unor ape minerale de la noi din tara. Ca nu este foarte bine exploatat domeniul e altceva.
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
felicia74 spune:
abia m-am epilat pe maini si m-am iritat. Si numai deasupra coatelor. Apoi se infecteaza n pori astfel incat mai multe zile trebuie sa port bluze cu maneca lunga. Intre timp creste parul si o luam de la capat
Am sa incerc aspirina(saraca la cate e buna ea).
Insa am dat deja cu spirt. Sa dau peste aspirina?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
erin20 spune:
quote:
Originally posted by cait
Eu imi dau cu apa termala de la Avene sau Vitel si zona se usuca si incep sa iasa fireel fara sa mai ramane sub piele.acum nu stiu dak merge la toata lumea dar la mine a functionat.asta mi-a zis o cosmeticiana din Ploiesti.
O sa incerc si eu
nadyana spune:
Oana, cum folosesti mai exact aspirina?O pisezi si o combini cu apa si apoi dai dupa epilat sau cum?Te rog sa ne spui exact pt ca si eu am aceleasi probleme si se fac ditamai cosurile cu puroi
crinuta spune:
Si eu am aceeasi problema de ani de zile. Sunt zone in care doar ma rad din cauza asta, dar pe viitor am sa incerc epilarea definitiva.
Crinuta si
Rayan
reghi spune:
si eu am aceeasi problema dupa epilatul cu lama in zona inghinala,dar cand folosesc Braun nu ma mai irit,creste destul de greu, dar este destul de dureros si am auzit ca nu este foarte indicat sa te epilezi cu el in zonele sensibile(sub brat si inghinal)pentru ca pot apare niste noduli.Pana la urma tot cu lama este mai bine, chiar daca creste repede, dar macar esti sigura ca nu patesti nimic grav.
sim_stoian spune:
Si eu aceeasi problema in zona inghinala, mai ales ca ma epilez de tot
. Incet, incet s-a curatat zona. M-am epilat la 3 saptamani, iar dupa epilat ma dau cu unguent cu galbenele. La mine a avut efect. Plus o usoara exfoliere la dus cu o manusa mai aspra.
karmyna spune:
Buna fetelor...
Am citit ce a scris oana shi acum incerc shi eu cu Aspirina..
Eu am sfaramat o aspirina dupa care am pus apa peste ea dar foarte foarte putin ( mai putin decat o picatura)shi am amestecat pana sa omogenizat...Am aplicato asa in zona inghinala dupa ce mam ras shi am lasat cam 15 minute dupa care am clatit cu apa calie din abundenta..Am sa fac asa de cate ori ma voi rade shi va voi mai scrie daca la mine are vreun remediu...Sper ca am procedat bine..
-- o zi buna--
http://photos.yahoo.com/crista_222000
msemcu spune:
Karmina, abia astept sa vad daca a functionat sau nu. Cred ca data viitoare o sa incerc si eu si va anunt cum a fost!
Mari