La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 16
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
sa va anunt vom fi doua gravidutze ... okupam lok mult asa ca cine ajunge prima sa caute o masa mare ... e vorba de almy, ea doar citeste forumul ...da vrea sa vina la intalneala.
vladhana spune:
Imi pare rau fetelor dar nu pot veni la ora 3.Sotul meu nu e ajuns acasa la ora asta.Chiar imi pare rau ca ratez intalnirea asta.Va pup si va urez distractie placuta!La multi ani,Laura!
liliac1 spune:
Laura
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri mereu alaturi de cei dragi!!
Nu inteleg de ce post-ul meu de ieri nu mai este...Pentru ca scrisesem deja ca eu azi sunt de dupa-amiaza, adica acum abia am ajuns si termin la 8 seara, asa ca din pacate ratez aceasta intalnire...Cu parere de rau, n-am ce face!!
Data viitoare daca se nimereste sa fiu dimineata, cu drag voi veni. Pana atunci, petrecere frumoasa!
Va pupilesc!!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
alinam spune:
am fost la intalnire, a fost frumos ca de obicei, dar cam scurt zic eu ... care nu am bebe acasa, bona sau alte obligatii
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinuta_b/album?.dir=/4df2 uitati si pozele, in care nu sunt eu ...normal
cookie spune:
Fetelor, ati observat ca si penultima noastra intalnire a fost tot pe 15 ale lunii?
Mai, asta inseamna ceva!
Ce-ar fi sa ne fixam intalnirile in fiecare luna pe 15? Asa stim din timp si ne aranjam fiecare cum poate.
Bineinteles ca am pus si eu poze, numai pe a mea nu, ca-i mai misto cea pe care am vazut-o la Alina
Uitati-va aici
alinam spune:
frumoase pozele tale Cookie, ale mele sunt mai "strambe" ca nu am pus fetele sa zambeasca... le-am luat pe nepregatite
cookie spune:
Sunt si eu pe-aici, dar stateam la panda sa scriu la capitol nou, ca eu habar n-am sa fac asta
alinam spune:
Cookie nici eu nu stiu, vai ce ignorante .... a vrut cineva sa ma invete, dar am zis pas .... atunci o asteptam pe Laurica