Mamici de septembrie-octombrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Miflore scuze nu am fost la faza, m-am uitat la TV.
Tu nu vezi ce ne asemanam eu si Marlena cu Whisky? Tot asa.. iaca o presiune, iaca un junghi, iaca o contractie si..nimic. Ca lupul la stana. Cand chiar o fi sa nastem nu ne mai crede nimeni. Sotul in fiecare seara cand pleaca la serviciu imi spune: "Ne vedem la noapte la spital"; si apoi catre bebelus: "asa-i, vii sa vezi unde lucreaza tata?"
Bic, nici eu nu am habar cand s-a intors bebelusul meu, a fost foarte discret in privinta asta. Stiu ca la un moment dat a inceput sa sughita f jos in pelivs

soon, soon

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Ma duc la .

soon, soon

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata fetelor, ma duc la gimnastica!

Vad ca nu ati nascut inca,

Jadi
34+

iaca_poze

Mergi la inceput

Inca nu Jadi, dar vorba aia...soon, soon

gimnastica placuta. cat despre mine, vorba bunicii mele: "La culcus gaina ca ti-e gusa plina"
O zi buna tuturor

AMR 7 zile?!

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata, si de la mine!

Jadi, te cam rasfeti de cand stai acasa! Repede te-ai adaptat!

Deci, cu sterilizarea am lamurit-o, le tin in sterilizator, dar o sa-mi cumpar si o cutie mare cu capac (vorba ta Jadi, in care voi murdari sterilele).

Hilde, chiar ma gandeam ce mai faci! Intra si tu mai des. Nu stiu cum e cu banii, eu tare i-as da inainte sa ma aiba in vedere.

Marlena, Oana si pisica, va intreceti cu gluma!!!

la multi ani, Alexandrelor si derivatelor!!!

Ioooooooooooaaaaaaaaanaaaaaaaaaa?!!!!!!

hai, vorbim mai incolo!

, 32++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata!!!
LA MULTI ANI ALEXANDRELOR!!!si petrecere frumoasa!!!
si la mine bebe tot de pe la 7 luni sta cu capul in jos!
mary 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna dimineata si

Somn usor ,Oana si celorlalte fete de peste balta !

Vad ca inca nu ati nascut . Asteptati probabil luna septembrie

Gabi ,36 +

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza fetelor,
La multi ani celor ce poarta numele de Alexandru!
De nascut nu am nascut inca ..probabil bb-ii nostri asteapta luna septembrie...si aseara dupa cele junghiuri periodice imi pregatisem geanta mai aproape si asteptam sa se rupa apa si cand colo mi-a trecut tot .

Marlena & 39+ si AMR=4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'neata, fetelor!
Abia m-am trezit! Am stat azi noapte pana pe la 1, ca sa vad filmul ala cu Jack Nicholson de pe ProCinema. Fain film. Si de aia am dormit acuma ca o puturoasa.
Vad ca inca nu ati nascut. Poate asteapta bebeii dpn-ul, nu? Sa fie punctuali.
Bic, la mine a fost bebina transversal pana pe la 22 de saptamani. Atunci s-a intors cu capul in jos si asa a ramas de atunci. Am simtit cand s-a intors, a fost o miscare asa foarte puternica, ca si cum ar fi pus de o revolutie acolo in burta. Cat era de mica (era mica burtica pe atunci), s-a miscat asa cu burta cu tot, parca o lua din loc. Si eu cred ca atunci s-a produs intoarcerea.
La multi ani Alexandrelor si Alexandrilor vostri, care aveti.
Aseara am hotarat ca pana la urma facem botezul in noiembrie pe 12, nu mai asteptama pana in ianuarie. Mai demult eu eram aia cu postul, care nu voiam sa fac in post botezul, mai tineti minte? Daca se naste fata la inceputul lui octombrie cum zice doctorita, la botez va avea cam 4-5 saptamani si bebeii se pot boteza la orice varsta. Am gasit si localul, pe data de 12, sambata. Pe 15 incepe postul. Deci e bine.
Hai ca m-am lungit ca o pomana tiganeasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'Neata fetele!
Si eu eram curioasa sa vad cine a plecat la spital azi noapte: Oana, Marlena sau Whisky
Glumesc

La Multi Ani Alexandrilor si Alexandrelor!

Si eu am dormit bine azi noapte, am facut plimbarea de seara cu sotul inainte. In rest, bebelusha misca la greu, si eu cred ca incearca sa iasa afara si nu prea stie pe unde. Asa ca incearca sa scoata ba un picior, ba o mana.

Ma simt ok ca am finalizat toate proiectele de la serviciu si acum ma concentrez pe proiectul personal.
Sapt asta sunt si fara Victor, a ramas la socri.

Bic, si eu am simtit cand s-a intors bebelusha, tot asa ca o revolutie in burta

Karmenutza, deja planifici botezul ?
E normal fiindca tu vrei sa o botezi asa micuta.

Noi trebuie sa asteptam nasii care sunt plecati in State si se intorc tocmai de sarbatori.

Cristina, 36+

Mergi la inceput