Persoane,lucruri,gesturi,care va scot din minti -2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zlna spune:

Fiind noua pe forum si intr-ale lui am scris prin alta parte ce am vrut sa scriu aici. si anume :

Cred ca ma irita un pic aceasta idee de a fi scos din minti, de a fi enervat la culme, de a fi crizat de.. alti oameni, de o anume situatie, de un anume zgomot intamplator, banal, de faptul ca semaforul arata verde si nu rosu. De ce trebuie sa ajungi in ipostaza de a fi isterizat, enervat, scos din minti, tulburat, s.a.m.d.? E bine sa fii temperamental.. dar, ma uit la oameni pe strada, citesc pe forum, ajung sau se lasa usor adusi intr-o stare de iritare extrema, sau de nervi datorita altor si altor factori total independeti de ei. Nu mi se pare constructiv. Nu cred ca este sanatos. Ca si atunci cand mananci fasole si ai gaze, asa sunt si nervii. Trebuie sa intzelegi ca alt mod de hranire respecitv alt mod de a gandi, iti va conferi un echilibru, si un calm puternic. Apoi in fatza soacrei, in fatza altor oameni, sau a zgomotelor, sau etc. poti duce o viata mentala protejata indiferent de stimuli. Asta consider ca este solutzia pentru acesti nervi doamnelor. Am intalnit oameni care se "partzaie" in autobuz de fatza cu ceilalti, fara sa schitzeze nici o grimasa.ŽAu un alt mod de a gandi, de a percepe. Enervandu-te ca altzii sunt diferitzi mi se pare o sinucidere lenta, in ceea ce priveshte proprii neuroni. Ganditi-va la asta...Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

ma enerveaza dimineata masinile de scoala de soferi prin oras. Cand toate secundele conteaza, apare cate unul care poate e la prima sedinta de condus si merge cu 10 km/ora pe drumul de centura

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona77 spune:

ma enerveaza cei care se pretind a fi prieteni si nu sunt, cei care imi dau sfaturi in legatura cum sa imi educ copilul desi ei nu au, care mint si uita ce au mintit si dupa doua zile spun altceva, cei care spun una si fac alta, fatarnicii si slugarnicii;
acum ma enerveaza ca nu ma inteleg si ca uneori ma complac in situatii aparent "linistitoare", dar dureroase in acelasi timp;
ma enerveaza ca soacra mi-e atat de aproape si ca mama e atat de departe; ma enerveaza ca nu mai sunt eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

nu-mi place ca mi-a inghetat nasul si mana pe mouse...dar sunt de acord cu ZIna..imi place ce ai scris...ce atatia nervi?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Nu-mi plac cersatorii care ne suna la usa duminica dimineata(cine le deschide usa de la intrare habar n-am)cand avem si noi timp sa mai lenevim in scutece.
Nu imi plac pensionarii care merg in fiecare dimineata in piata si care nu-si platesc biletul spunandu-i de sus soferului :Legitimatie,sau mai rau Abonament(si eu am abo,dar bifez fiecare calatorie ca asa merge treaba la noi in oras)sau se posteaza langa usa de nu poti cobori sau urca...toate locurile pe scaune sunt ocupate de alti pensionari.
Detest ghiozdanele adolescentilor care urca in microbuz...nu le pot da jos ca au mainile ocupate cu mobilul
Imi detest seful ca nu-mi lasa libere decat 2 duminici pe luna,sambetele le muncesc pe toate...mai am si juma de concediu de luat dar am primit cu totii mail pe 1 dec...zi lucrata desigur, ca nu se mai dau concedii pana dupa 15 ian.
Detest ca sunt prea obosita sa ma joc cu puiul meu si ca aseara o activitate care ne facea amandurora placere(rasturnatul cosului si cutiilor cu jucarii si aranjarea lor)a degenerat intr-o morala care nu-si avea rostul(amestecase doua puzzle-uri nu omorase pe nimeni) Detest ca n-am socri si nici mama si datorita programului nu pot imparti crestineste in Ajun...sambata si duminica program prelungit iar sambata tatal meu taie porcul si tre sa merg la tara sa fac altele...nu sunt alte femei in preajma iar ei la curatatul matelor sau a stomacului zic ..pas(e treaba de femeie-misoginii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

quote:
Originally posted by laura radulescu

Ma enerveaza ca ma enervez pentru toate prostiile.

Laura si bebe Cristina
( 20.06.2005 )


chiar ca... asta ma enerveaza si pe mine cel mai mult.... ce bine mi-ar fi daca nu as mai baga in seama toate prostiile...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ma enerveaza persoanele care atunci cand sunt suparate,se poarta ca si cum toata lumea ar fi vinovata si ti trantesc cate una,doar asa,ca s au certat cu sotul,ma enerveaza cei care imi spun/vai,dar e cam slab copilul/,de parca ar tb sa fie obez,ma enerveaza cei care ajung in fctii de conducere si care se poarta cu tine ca si cum ar fi dumnezei,ma enerveaza parintii care si aduc copiii raciti in parc,langa alti copii,fara sa le pese ca ii pot imbolnavi si pe ceilalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

ma enerveaza soacra-mea care-l invata pe Andrei sa injure doar asa ca sa se distreze ea. Si vine si azi fiu-meu acasa si-l aud ca-mi spune ceva de genul :du-te in ... Chiar asa i-as fi spus si eu lui soacra-mea daca ar fi fost atunci langa mine.
Si daca nu i-as mai fi spus de vreo doua ori sa nu-l mai invete tot felul de magarii.

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare!
Bun subiectul. Simti ca te mai racoresti putin.
Mda, pe mine ma enerveaza cel mai mult oamenii care se folosec de tine, te periaza, se poarta cu tine ca si cum ai fi cel mai bun prieten al lor,exagereaza in atentia pe care ti-o acorda, pana cand isi ating scopurile si apoi iti intorc spatele.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ma enerveaza teribil de mult ideea precum ca barabtul ar fii superiori femeii.Ma enerveaza prostia ,ignoranta.
Ma enerveaza sotii care nu sunt in stare nici macar sa isi intinda prsopul dupa dus si il lasa te miri pe unde ud si aruncat.Ma enerveaza brbatii care nu sunt in stare nici macar sa aperecieze o femeie ce sa mai vb de altele.

34+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput