Mamici si bebelusi de iulie - august (90)
Raspunsuri - Pagina 3
Katink spune:
Felicitari Acusor! Sa iti traiasca flacaul, mult laptic si refacere rapida!!!
Haide MADA!!! Nastere usoara!!! Asteptam vestea buna si de la tine!!
Anis, chiar ieri am citit in dr. Spock despre acnee, puncte de grasime, de ce tresar bebelusii, de ce le tremura barbita... e foarte buna cartea... Din pacate nu prea am eu timp sa citesc si citeste soacra si imi povesteste ea sau ma pune sa citesc exact unde trebuie , ca eu prefer sa dorm cand am putin timp liber...
Dany,am vazut si eu aseara pletosul tau, ce dulce este!!! Face niste fetisoare
Mamici si bebici de 2 luni sa creasteti mari, frumosi si sanatosi!!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi
anis spune:
Gabi, Ingrid mananca din orice si din bibe si din san si din lingurita si din siringa.Eu i-am dat cu bibe,cand m-am muls...caaveam niste rani...si nu imi refuza sanul..ca e mare fomista
Daca Lucas nu e obisnuit cu bibe, incearca-l sa-l probezi cu lingurita sau siringa.Dar eu l-as proba si cu bibe,adica i-as da un pic bibe ,apoi l-as pune un pic la san.Eu asa am facut de am obisnuita cu de toate.bine cu siringa si lingurita am obisnuit-o din cauza ca ii dau picaturile de colici asa.
Ca pana la urma e bun si bibe...daca trebuie sa pleci ..cu o treaba ceva..ce faci? Chiar daca te mulgi si ii dai laptele tau..dar tot trebuie sa i-l dai cu ceva..si cel mai indicat ar fi bibe.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Katink..vezi la pg1 ce am scris depre asta..de la dmna dr neonatolog.Eu o citesc cartea dr Spock..dar tot mai bine mi se pare sa intreb un dr.
Altceva, treaba cu completarea sa o faceti numai in caz de forta majora..ca daca aveti laptic la tzitic e pacat.
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Anis, pai de asta ti-am scris si eu, ca tocmai ieri am citit si eu despre toate astea in carte... si m-am mai linistit...
Citisem ce ai scris pe pagina precedenta
Pupici,
Fotografii cu noi
anis spune:
Katink ....nici nu stiam ca scrie si in carte..ca nu am apucat sa mai citesc din ea...dar cand prind dr neonatolog...vai de fundul ei...nu scapa... mai ales ca mi-am scris "nedumeririle" pe hartie...Noroc ca e o dragutza si mi-a raspuns la toate intrebarile.
Aaaa, vizavi de bubite, a zis sa nu dam cu nimik..si ca apar de la caldura si o sa apara si cand afara e f frig.E ceva normal...si trec cu timpul.Altceva mi-a recomandat sa folosesc crema pt vant cadn e cazul...eu aveam o nedumerire pe tema asta.
pupici emmei de la ingrid
anis spune:
Mi-am adus aminte...hai ca azi am chef de vorba..noroc ca si pot sta de vorba azi...
Voi simtit mici intepaturi la san..mai ales dupa ce alaptati??
Aici am citit ca sunt normale etc..dar eram curioasa daca simtit si voi asta.
Katink spune:
Anis, eu simt asa ca niste ace mici in san... sper sa fie normale ca nu am apucat sa intreb pe nimeni.
Hai ca m-a bufnit si rasul aici singura, tii minte la inceputul sarcinii ca aveam aceleasi simptome noi doua si Ioana (Corabioara noastra)...
Acuma vad ca tot asa o tinem , ba cosulete, ba colici... acu' intepaturi in sani ...
Hai ca trec toate, sanatate sa fie!
Pupici si de la Emma
Pupici,
Fotografii cu noi
oriadam spune:
Acusor, felicitari pentru bebe Theo si refacere rapida!
Multumesc de galerie, dar nu nasc, am gatit si n-am avut timp sa intru. Asa ca, tre' sa ma mai asteptati un pic sa va prind si eu din urma. Daca sunteti nerabdatoare sa treceti la Clubul Scutecelor, nu-i cu suparare, ca nu ne pierdem, venim si noi cand ne urnim.
Oricum, azi noapte am avut contractii dureroase si sper ca se apropie momentul. Ar cam trebui, totusi, ca sunt in maxima depresie cand aud "nu ai nascut inca?". Nici nu imi mai vine sa raspund la telefon.
Pupici si multam ca va ganditi la mine!
Mada & Daria 39+
irinabungau spune:
Gabi, merci mult, nu aveam nimic in casa pentru durere de cap si singurul medicament pe care-l aveam l-am luat ca nu mai puteam. Dar nu mai iau, ma aprovizionez cu paracetamol.
Anis, ce frumos ai povestit... bine ca ai intrebat neonatoloaga ca ma intrebam cum vine chestia asta cu colicii!!!!!
Pupici dragi
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
andatudor spune:
Buna ziua la mamici si bebei mici.
Acusor felicitari !! Refacere rapida si muuult laptic!!Noi n-am mai intrat ca e grea perioada de acomodare si cand am putin timp liber prefer sa dorm.
Bubu e cumintel a inceput sa doarma noaptea in 2 reprize: de la 1/1,30 pna la 4,30/5 si de la 5,30 pan la 9. Deci sunt oarecum fericita.Pna acum am scapat de colici,dar e adevarat ca avem doar 12 zile...sper din tot sufletul sa scapam.In rest facem kaka la greu,papam la geru-noroc ca are mami lapte din plin si stam treji vreo 4 ore ziua si tot asa de la 9 seara.
Vreau sa va multumesc pt urari si cand o sa am timp o sa scriu si povestea nasterii,care pt. mine a fost o experienta urata.Si acum am dureri de la operatie si nu pot sa fac mai nimic,decat alaptat si tinut Bubu in brate-dar nu mult.
Anis-cand ai timp sa modifici si la mine :Andrei s-a nascut cu 2 900.Chiar fff interesanta explicatia cu intestinele haotice.Sa ne mai spui ce mai afli.
Irina-am vazut-o pe Ioana-e leita cu taticul.Cred ca este fff mandru.Sa-ti traiasca.
Mai merg sa mai citesc cate ceva cat mai pot.
Va pup.
Anda si minunea mea Andrei Mario
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos