Mamici si bebelusi de iulie - august (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello fetelor!

Multumesc de urari! Ieri am ajuns si noi acasa si incercam amandoi sa ne acomodam. Sunt cam stresata si de-abia astept sa vina maine medicul pediatru sa-mi mai rezolve din intrebari. Ieri cand am venit acasa am plans intr-una. Ma simteam de parca eram de pe alta planeta. Asta o fi baby-blues? Sper sa treaca.

Iata si prima intrebare pentru mamicile cu experienta. Cum mancau bebeii vostri si cum dormeau in primele zile? Noi ne cam chinuim cu mancatul. Se agita si tipa pana ia tatzica in gura. Stam cam 1.30-2 ore pana mananca. Mai mananca, mai adoarme. Il stimulez tragandu-l usor de obraji. Cand vad ca adoarme il pun in patut si incepe sa se foiasca si iar plange. Si tot asa pana goleste ambii sani (zic eu).

Am pus si o poza cu el.

Pupici
acusor si bebe Teo
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Hai fetelor uitati-va un pic si la pozele cu Medeea.
Eu tocmai am alaptat si am lasat-o sa mai stea un pic dar nu cred ca adoarme asa ca va trebui sa o iau in brate ca altfel il trezeste pe Adi.
Poate mai vorbim deseara.
Nu stiu cand o sa apuc sa scriu si eu mesaje mai lungi ca sunt tare ocupata.
Va rog sa ma iertati dar asa e cu doi copii.
Azi noapte a plans Adi ca il durea burtica. A mancat ieri cam mult si le-a combinat cam aiurea. Si nu stiam ce sa ii fac. Sotul azis sa ii dam Sab simplex. Eu nu m-am gandit. A avut super efect. In zece minute a facut un caca mare si apoi a dormit linistit.
Eu nu pricep o chestie, de ce trebuie sa cumparati vaccinurile? Ati dat si altele care nu sunt obligatorii, ca dupa ce ati scris nu le recunosc pe toate din schema national de vaccinare.
Si mai am o intrebare, mai sunt si altele care poftesc la nebunie dulciuri. Am viorbit cu o mamaica care alapteaza de 5 luni si a zis ca si ea e la fel. deci nu am nici o sansa sa slabesc, ca mananc o gramada de dulciuri, inclusiv gemuri.
Pai o fi adormit Medeluta? Mu prea cred. Ma duc sa vad ce face.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Cipcipcip, da-i Juliei sa suga la cerere, eu nici nu as sti cum sa nu-i dau Sarei cand cere pentru ca face mai ceva ca o sirena.
Delia, bine-ai revenit! Sunteti tare scumpi, nu-mi pari deloc grasa.
Am mai pus si noi poze.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

A adormit iar fata, nu imi vine sa cred. Dupa ce a dormit 4 ore, s-a trezit a manca 20 minute si iar doarme.
E ea cuminte, da din astea cam rar face. Noaptea e super cuminte ca si fretele ei, mananca si doarme. Da ziua deja are chef de povesti. Zambeste, scoate cate un uuu si se mira si ea ce i-a iesit.
vai aveam o groaza de intrebari sa va pun si acuma nu imi aduc aminte nici una. .... De geaba imi storc creierii.
Asa ca poate o sa imi notez cand imi vin in minte si va scriu mai tarziu....daca mai apuc.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Anis probabil ca te-ai lamurit deja cu greutatea lui Ingrid, dar vroiam sa-ti spun ca si Gabriela a avut la 3 saptamani in jur de 500gr si medicul a zis ca este foarte bine,si sa continuam tot asa

Cum dorm bebelusii vostrii? Cand are colici, fetita mea doarme foarte bine pe burtica si mangaiata pe spate sau pe burta mea. Este bine sa o las si noaptea sa doarma pe burtica ei?

Ella & Gabriela-Maria (02.08.2005)
"Daca ajuti un prieten aflat la ananghie,sa fii sigur ca el isi va aminti de tine...data viitoare, cand va mai avea nevoie!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Da...m-am lamurit cu greutatea ..intre timp a ajuns la 900 de g..si n-am facut inca luna...oricum dr a zis clar ca un copil daca ia in greutate e ok..asta e important ..ca in rest fiecare are ritmul lui de crestere.

AM TERMINAT LISTA ...ASA CA NE VEDEM IN CURAND LA BEBELUSHII [BIS]

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ellarot e f bine sa doarma pe burtica. Mihnea doarme pe burtica din prima zi de la nastere. Elimina si gazele bine si ii calmeaza si durerile de colici. Si noaptea doarme fara probleme si de la 2 sapt isi intoarce capul singur.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Ellarot, si eu o las pe Sara sa doarma pe burtica, dar numai in timpul zilei si o supraveghez eu insami in permanenta. Asa mi-a spus doctorita sa fac. Ai deja 2 pareri, e naspa.

Sa auzim numai de bine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Un nou inceput …...BABY ON BOARD... ...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56403" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (1)

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput