Mamici si bebelusi de iulie - august (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA IOANA (IRINA), sa fii sanatoasa si furmoasa si sa-i bucuri pe parinti

LA MULI ANI TUTUROR SARBATORITILOR

Irda, problema este ca tot laptele este asha. Stiu si eu ca laptele de la inceput este mai transparent si poai vine celalalt, dar la mine tot este asha.

Mersi Monica,a sha vom face. Ce vaccin i-ai facut?! De la cine?! Noi l-am ales pe celd e la SmithKlein si costa 1.850.000...sper sa merite!!!

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare la mamici si bebelusi, in sfarsit suntem toate mamici, toate am simtit minunatul sentiment de a ne tine bebelusii in brate si de a ne topi dupa zambetul minunat al bebelusilor atunci cand vorbesc cu ingerasii!!!!

Felicitari Mada, sa fiti sanatosi si sa va intoarceti cat mai curand acasa!!!!!

Multumim Blue Angel pentru vestea minunata!!!! Venim si noi la bebelusi si copilasi acu'!!!!

Fetelor, eu nu am mai avut timp sa intru pe net, Ioana a mea face show in fiecare zi de cand se trezeste dimineatza pana seara la baitza... Si... eu cred ca s-a invatat in brate, pentru ca numai in brate se linisteste, si in pozitia pentru eructat pe umar... Dar asta este, bine ca existe ceva care s-o linisteasca. Mai rau este ca adoarme in brate si cand vreau sa o pun in patutul ei tipa ca din gura de sarpe, parca as pune-o sa stea in cap... Vad ca nu sunt singura care se confrunta cui chestia asta,parca si tu Ema te plangeai de problema asta, nu???

Mamini, eu iau Galactogil din ziua a treia din spital cand nu aveam lapte si am facut depresia aceea nenorocita, iar seara mi-a venit lapticul... nu stiu daca este o coincidenta sau nu... Oricum, nu iau cantityatea prescrisa pe prospect, dar cand o iau imi curg sanii de trebuie sa-mi pun tampoane...

Hai va pup, tre sa las laptopul lui Radu ca are ceva treaba acum, dar mai intru,

Va pup, mi-a fost dor de voi toate,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

"neata mamici si bebici..
Am notat datele care mi le-ati dat..o sa apara in listuta bebelushilor.Ma am de editat 30 de bebelushi si gata...ufff...cine m-o fi pus sa o fac eu....

Propun niste clasamente.VERIFICATI-LE SI VOI, DACA SUNT CORECTE!

Cei mai pletosi bebelusi fetite :
1.Ingrid Alexia (anis)
2.Ioana Alexandra (irinabungau)

si lista ramane deschisa...

Cei mai pletosi bebelushi baietei :
1.Alexandru (Tia)

Cea mai mare greutate avuta la nastere de baieteii bebelushi :
1.Tudor (oanabomboana) 4.700 g
2.Al Gabriel (ursuletulpanda2005) 4.580 g
3.Tudor (petra) 4.300 g
4.Matei (Ankak) 4.100 g
5.Lucas-Paul (gabirus) 3.950 g

Cea mai mare greutate avuta la nastere de fetitele bebelushi +:
1.Cristina (mitub) 3.800 g
2.Ana-Maria (truli-luli)3.750 g
3.Paula-Ioana (Ella2000) 3.700 g
4.Andreea-Codruta (nicoll mada) 3.600 g
5.Sofia (mamini) 3.570 g

Cei mai mici pitici bebelusi baietei si fetite:
1.Biana Andreea(laura25) 1.600 g
2.Daria Maria (Irda) 2.000 g
3.Nichita (Cezara08) 2.200 g

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

este belgian infanrixul si romanesc engerixul. Au costat 2.500.00 lei dar vad ca au fost bune fara reactii adverse. A fost doar marait temperatura nu a facut deloc.

La multi ani tuturor mamicilor si bebelusilor care poata numele de ALexandra sau Alexandru.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Intram si noi cu Alexia la sarbatoriti???

Oricum sf Alexie e pe 17 martie....da nu strica sa bei un spritz de 2 ori ..

LA MULTI ANI ALEXANDRELOR SI ALEXANDRILOR!!!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris Ciurea spune:

Monica eu acum ti-am vazut pozele...
Am fost colege de salon .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Hello fetelor! V-am spus ca va prindem din urma....

Am venit si noi acasa ieri la pranz si incercam sa ne acomodam unii cu ceilalti. Sunt super buimaca si sper sa-mi revin repede ca sa pot da randament maxim pentru fomista mea care ar sta numai la san. Deja mi-au crescut sanii si arat ca vacuta milca. Cand avem timp punem poze.

Probabil ca o sa va folosesc ceva timp pe post de pediatru, ca ieri am chemat o tipa recomandata care era total debusolata. M-a pus sa imbrac copilul de iarna... Sper sa gasesc repede pe altcineva

Multumesc mult pt mesaje, am plans un pic cand le-am citit. Am sa va scriu povestea nasterii mele cum am un pic de timp.

Pupici si multumim de suport
Mada & Daria Alexandra 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Multumim frumos , sa ne traiasca toti bebelusii ca-s tare frumusei si tare ne bucura pe toti!!!!!!!

La multi ani tuturor Alexandrilor si Alexandrelor, sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi!!!!!!

Mada, dar ce repede ti-au dat drumul acasa!!!!! Ma bucur mult ca ai laptic sa iti multumesti puiutza!!!!! Si cum faci cu vaccinul care se face in a 3-a zi????? Trebuie sa mergi tu la spital sau vine cineva acasa???

Pupici,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

buna fetelor,
cum aveti voi timp de scris ca eu abia am tmp sa intru sa mai citesc. bebeii cu colici, cam cit pling ei pe zi? a mea plinge cam 4-5 ore din 24, oare sa aiba si altceva in afara de colici? citeodata plinge cite o juma de ora incontinuu si absolut nimic nu o potoleste.
ziua mi se trezeste si din ora in ora si tre sa stau cu ea in brate ca sa doarma...

voi puneti bebeii la sin de cite ori vor ei? ca a mea e mare fomista si vrea si la jumate de ora sa suga citeva minute. pediatra mi-a zis sa-i dau cu program, la 2 ore minim, dar cind o vad cu pumnisorii la gura eu tot o pun la sin, chiar si ptr 2 minute, oare fac rau ca o invat fara program?

vreau si eu pe lista la cei mai cheliosi bebei, inca nu am poze dar o sa pun. mie imi place fara par, numai cheliuca ii spun

tot ptr lista, noi la 3 sapt avem 3900, am pus 900 g in 3 sapt, dar mincam tot timpul, sintem disperati de foame

va pup

Cipcipcip si bebe Julia 4.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Buna fetelor! Cand in sfarsit mi-am revenit si eu, pot sta pe scaun, reusesc sa va citesc mesajele din ultimul capitol.........nu mai merge net-ul sa va scriu . Dupa 2 zile reusesc si eu sa va scriu......ufff net-ul asta.......nasol sa devii dependent de el
Felicitari pentru ultimele mamici si bebelusi de iulie-august Doamne e atat de frumos sa vezi cum numarul burticutelor a scazut si a crescut cel al bebelusilor! Anis frumos ai mai povestit! Citindu-ti mesajele am putut si eu sa am lamuresc de ce ii tremura barbita lui bb si de ce are privirea uneori crucisa

Voi ii stergeti limbuta lui bb dupa alaptat?

Cand avem colici adormim pe burtica lui mami sau a lui tati Ca Debridat-ul si ceaiul de colici nu si-au facut datoria si acum vom incerca si Sab Simplex in speranta ca asta va avea mai mult efect.
Ne place mult baia, daca s-ar putea sa stam numai in apa

Mamicilor la cate zile vine menstruatia? Am 4 saptamani fara o zi, de aproape doua saptamani am numai o scurgere maronie si azi am vazut pe tampon o pata maricica de sange....sa inteleg ca vine deja??? Asa de repede, sincer ma obisnuisem fara

Va si sper sa mai intru cand doarme micuta , acum e pe burtica lui tati si asteapta sa vina ”laptarul”

Ella & Gabriela-Maria (02.08.2005)
"Daca ajuti un prieten aflat la ananghie,sa fii sigur ca el isi va aminti de tine...data viitoare, cand va mai avea nevoie!"

Mergi la inceput