Mamici de septembrie-octombrie (70)
Raspunsuri - Pagina 7
miflore spune:
Oana, te mai lasa 6 saptamani???
Pai tu esti in sapt. 39 si daca-mi amintesc bine de la UM esti de fapt in 41, nu? Sau gresesc?
Oricum, se pare ca bebelusului tau ii place in burtica, probabil ca si-a gasit jucarele pe-acolo!!!![]()

Mihaela 35+
miflore spune:
Astazi merg la nunta!
Dar n-o sa stau mult ca nu mai pot!
Probabil ca nici nu va tine toata noaptea, pt. ca e duminica si maine oamenii muncii se duc la munci; dar n-au mai gasit sambata, ei stau de fapt in Italia si a fost mai greu cu aranjamentul de la distanta!
Mihaela 35+
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by miflore
Oana, te mai lasa 6 saptamani???
Pai tu esti in sapt. 39 si daca-mi amintesc bine de la UM esti de fapt in 41, nu? Sau gresesc?
Oricum, se pare ca bebelusului tau ii place in burtica, probabil ca si-a gasit jucarele pe-acolo!!!
Mihaela 35+
Mifloreeeee 6 sept (6 septembrie); i-auzi 6 sapt.. ca doar n-oi fi cuptorul de aur
. Distractie placuta la nunta si sa nu faci abuzuri.
Antonia, ai vomat deja? baga degetelul pe gat si gata.. te-ai scos
soon, soon
Oana D - saptamana 39
Foto
oana0204 spune:
Ma duc la culcare ca mi-e si somn si incepe sa mi se faca si greata de la prenatale asa ca prefer sa dorm pana nu ajung sa imbratisez tandru wc-ul (de parca nu e si asa destul de intensa relatia mea cu el
) Somn usor in continuare celor care mai dormiti si o zi linistita tuturor.
soon, soon ![]()
Oana D - saptamana 39
Foto
karmenutza spune:
Buna dimineata fetelor!
Ce activitate ati avut azi noapte pe foruuuuum!
Chiar nu ati avut somn...cam nasol.
Miflore, in sfarsit ai gasit sutiene! Te-ai linistit! Cu patutul nu intra in panica, ai sa gasesti pana la urma si oricum mai ai timp, nu?
Tonnia, cred ca ai mancat ceva aiurea de ai avut greturi! Tu nici in primul trimestru nu ai avut, nu? Nu cred sa devina obicei tocmai acuma. Ai grija ce mananci. Azi mananca si tu ceva mai dietetic, pana isi revine ficatul...
Eu m-am trezit ca de obicei la 5 pentru toaleta, m-am culcat la loc si am dormit pana la 8. Acuma plec pana la Cocorul, ca imi caut niste covorase pentru dormitor. Mi l-am reamenajat altfel si nu mai merge sa pun covorul in mijloc. Am fost si ieri pe la Bucur Obor, am gasit ceva, dar nu am luat pentru ca vreau sa studiez bine oferta. Si stiu eu ca la Cocor sunt multe si frumoase. Dupa aia ma hotarasc...
Tonnia spune:
Neata, am adormit pe la 3. De vreo saptamana mi-e greata. In primul trimestru n-am avut nimic.
Karmenutza, spor la cumparaturi!
miflore, dar sutienele de alaptat nu trebuie cumparate mai mari decat purtam acum? Sau cum?
Mai, eu cred ca cu cearceafurile ale absorbante se incinge bb tare, sunt cam porcarii, atunci de ce ne agitam cu salteaua sa fie foarte buna si apoi trantim plasticele alea?
Bic spune:
Samila, felicitari pentru baietel. Sa va traiasca!
Cum de te-au tinut patru zile in spital??? Pe mine ma vor tine doua zile, daca nu nasc prin cezariana. Stiam ca peste tot in America e cam la fel.
DPN 31.10.05 
mysweetest spune:
'neatza fetelor,
aseara la culcare am baut un ceai de tei cu miere si am dormit mult mai bine, bineinteles cu pauzele de rigoare.
Oanaasa si eu ..nu o sa stau mai mult de 6 septembrie dar sper ca bb sa iasa singura fara inductie. Lasa ..eu cred ca saptamana asta se vor hotari sa iasa
.
Marlena &
39 saptamani
cge spune:
Neata fetele!
M-am trezit si eu, n-am dormit f. bine, dar asta este.
Ieri am fost trantorita, si nici n-am avut dupa ce sa ma odihnesc azi noapte.
A, sa nu uit, ieri i-am luat cadou lui Victor ca din partea bebelushei.
Nu prea sunt intreaga la capitolul copii, le-as face numai cadouri.![]()
Fetele, observati, am ramas pe forum noi pustoaicele de luna 8.
Ce or face acuma Ioana cu Miruna si Irina cu Vladut ?
In rest, sunt mandra: de azi intru in luna 9, termenul ar fi 27 sept.
Am calculat corect, nu ?
Cristina, 36 fix