Mamici de septembrie-octombrie (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Samila, bine ai revenit. Ma bucur sa aud ca Sebastian este un copil cuminte si tu ai laptic. Sa dea Domnul cat mai multe nopti ca cea precedenta. Am si eu o intrebare... pe tine cum te-a sfatuit sa-l hranesti pe puiut, la ora fixa, chiar sa-l trezesti daca doarme sau atunci cand cere el? Si tati nostru ne va fi de ajutor, mai ales ca o sa-si ia concediu 1-2 saptamani.
Antonia, firicele nu mai am, in schimb am o masa compacta de mucus caramiziu spre maroniu deschis, nu prea seamana cu o gelatina, cateodata e chiar..elastica . Nu e prea mult dar e aproape constant. Rar se intampla sa nu se ia nimic pe hartia igienica.
Marlena noi parca am fi siameze.. si la mine nimic nimic..presiune, nici o contractie dureroasa numai junghiuri pe sub burta. Si eu incerc sa-l iau pe sot mai cand apune soarele la o plimbare sa mai coboare bebe, si eu ma simt groaznic de presata spre "iesire" dupa o plimbare. Desi voiam sa merg si aseara nu am putut, sotul a fost de serviciu la bucatarie.
Gabirama, succes cu Mihnea, poate pana la urma o sa pape tot.
Gina, multumim pentru gandurile tale.

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, rabdare multa cu Mihnea.
Sunt convinsa ca are o perioada mai dificila cu mancarea, dar ii va trece. Si Victor ma exaspereaza cu mancarea uneori, altadata ma lauda : "Ador mancarea pe care o faci tu".

Oricum este un slabanog, are 16kg la 5 ani.
Dar e sanatos.

Daca Mihnea nu se normalizeaza intr-o sapt cu mancarea, incearca Pikovit sau alte vitamine.

Nervi tari,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Seara buna fetele,

Samila, bine ai revenit, inca o data felicitari. Bafta multa in continuare.

Oana, tot cu dopul seamana secretia ta din ce descrii tu si din ce am citit eu.
Ce-au zis doctorii, daca nu se intampla nimic cat te mai lasa asa?
Soon, soon? Bafta si tie si rabdarica...

In rest pupaturi la toate fetele si noapte buna,
Anto, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Oana eu ma tot gandesc ca tu esti mai aproape de cand cu cel dop dar vad ca si la tine stagneaza situatia. Deseori am si eu senzatia ca finalul e aproape dar cat de aproape ?
E destul de enervanta si situatia asta de asteptare....
Aproape in fiecare noapte visez ca mi se rupe apa si ma trezesc sa verific si nimic...cand o sa se rupa cu adevarat nu o sa mai cred si o sa zic ca visez probabil.

Marlena & 39 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Marlena,este greaaaa tare asteptarea aceasta
Cand ma gandesc la cat mai am de asteptat eu,imi vine sa "cant" de fericire.
Dar,lasa ca aceasta rabdare,dezvolta in noi taria de caracter

Jessica Priscilla 34s in:

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Marlena draga mea.. nu stiu daca e dop sau ce e secretia mea asta secretoasa. Aici ii spun mucus plug la dopul gelatinos. Oare ca sunt aici de aia si arata ca un mucus mai degraba decat ca o gelatina? (glumeam). Desi nu prea ma mai gandesc asa intens ca nu mai nasc dom'le odata, totusi am de multe ori senzatia ca ori sunt prea uda ori prea calda acolo jos.. senzatii numai.
Antoanela, maxim 6 sept ma mai lasa.. pe urma bebelusul obligat-fortat musai sa iasa. Nu as vrea totusi sa ajung sa ma induca ci sa iasa el singurel. Poate ca ar trebui sa-l momesc cu ceva, sa-i promit ceva ca lui Aleodor Imparat parca sau alt print din poveste ca sa iasa afara (apropo va astept cu sugestii).
Raluca, bine ai revenit. Te asteptam mai des, pana nu faci 10 mesaje cel putin, tot ceea ce scrii tu apare mai tarziu, dupa ce le verifica in prealabil unul din moderatori (masura de protectie impotriva rau-voitorilor). Si inca ceva.. sa-ti fie de bine mititeii.

Somn usor in continuare fetelor, un somn duuulce si lung, sa va priasca si sa va treziti fresh si pline de viata

soon, soon!?

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buhuhuuu!

Imi vine sa vomit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Nu pot sa dorm, am mancat niste dulceatza de cirese inainte de culcare (cam multa) si o simt fix in gat...
Ieri am fost prin magazine, am dat ture si bineinteles ca am mai cumparat cate ceva: biberoane anticolici si tetine de rezerva, un costumas mai grosut, baveta, 2 sutiene de alaptat, un prosop cu gluga, vata, un pulovaras; dup-aceea am fost la socri si am mancat ca un porc!
Mary, mersic inca o data! Am fost acolo la Jolidon dar n-am luat nimik pt. ca aveau doar 75B care-mi era mic si 90B care-mi era mare; dar m-a indrumat tipa spre Carrefour Orhideea, la galerii unde e magazin Jolidon si acolo am gasit 80B ultima bucata! Si dupa aceea am poposit un pic si prin Dr. Taberei la alt magazin Jolidon si mi-am mai luat unul 85B! Asa ca, Locca, uite aici, Carrefour Orhideea, Dr. Taberei, de fapt orice magazin Jolidon de prin cartiere are asa ceva (doar sa-ti gasesti marimea potrivita!) Mersic Mary! Aaaa, si am fost si la miniblu, de acolo am luat biberoanele anticolici si tetinele!; am vazut ca aveau acolo si perna de alaptat, nu mi-am luat dar ma gandesc la ea; daca o sa am lapte, o sa-mi iau dupa ce nasc; era 1800000 pt. cine mai vrea, fete din bumbac si interior din niste graunte antialergice;
Patutul acela nu mi-a facut cu okiu! Avea o masa de infasat ingusta-ingusta, acolo n-ai loc sa-l schimbi pe BB sau cel putin asa mi s-a parut mie;

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Tonnia, buhuhu, acum te-am vazut! Te fac un dans, poate ne trec senzatiile acestea minunate...
Scutecele alea seamana f. bine cu niste pampersi intr-adevar, doar ca sunt mari, 60x90!
Ieri am trecut si prin mothercare din Dorobanti si m-am intalnit cu Andreea Berecleanu care are o burtica maricica.

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Norina, stai cumintzica, stiu ca tu ai contractii de multe luni; si eu am, stii ca tot ziceam, doar ca eu n-am dureroase si daca mai stau si in pat burta nu prea se mai intareste; in schimb pastile iau si eu cu pumnul, sunt satula de ele; gynipral, materna, Magne B6, no-spa, acid folic... gynipral eu iau de vreo 2 luni, tu de ce zici ca ti-a facut inima varza? ti-a crescut tensiunea? Eu vad ca stationez la tensiune, e buna (stii ca eu am ceva probleme cu partea asta de felul meu), in schimb am pulsul marit;
Flavia, atentie! Stau cu okkii pe tine ca pe butelie!

Mihaela 35+

Mergi la inceput