Copilasi de oct-noi-dec 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Fetelor ce se intampla cu Vikinga? N-=am apucat sa citesc la generale... avem inca probleme cu netul...

Paula, e o minunatie Alexa... Sa va traisca!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mai dam si noi un semn de viata
Paula pozele sunt super. Esti o mamica tare frumoasa, proaspata, si Alexandra.. s-a facut frumusica tareeee! Nici nu stiu cu cine seamana, parca inclin sa cred ca seamana cu taticul...
E un copil foarte reusit!! Multa putere de acum inainte.. ai dus-o la cresa?

Noi am trecut prin momente tare grele Mai intai Olguta a cazut si si-a fisurat tibia, a trebuit sa-i pun piciorul in gips 2 saptamani. Timp in care numai in brate a stat, de a ajuns o miorlaita si o dictatoare inraita Acum merge shontac shontac.

Apoi am fost la mare si pe plaja iar si-a sucit piciorul, de a trebuit sa alergam cu ea prin Eforie Sud sa cautam spitalul de ortopedie sa vedem ce s-a intamplat. Nu avea nimic pitica, la radiografie s-a vazut ca osul se sudase..

Apoi Codrin a dat intr-o febra de 40 de grd, apogeul fiind joi, cand a atins 41 .. Credeam ca o sa ii explodeze capul de atat caldura, nu mai stiam incotro s-o iau, ce sa fac..
Ma mir ca mai functionez normal la atata stress.. Ma gandesc la copii bolnaviori de la umanitare cred ca parintii lor sunt cei mai puternici din lume.
Aproape o saptamana a durat sa isi revina si Codrin si Olguta (ca luase si ea virusul). Diaree febra, diaree febra.. nu stiu ce a fost.. o viroza intestinala.. cred.. nici nu mai vreau sa stiu.
Acum ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt copii sanatosi.
Nu mai vreau sa plec nicaieri. Pun lacatele la usa si la feresti, si nu mai ies din casa

Adriana, mamica lui Codrin si aOlgutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Alexandra este o combinatie ciudata dar mai mult in partea socrilor se arunca, a sotului. Sper sa fie isteata si descurcareata ca si masa, nu ca tata-su nu ar fi dar masa e mai tare. Cu toate ca sotul e in vanzari si numai asta face. Am insistat si am reusit, de maine avem prima zi de logopedie si poate si educatie????? am invins.
Nu se mai termina ploaia asta, m-am saturat de ea si de frig.
Alexa va fi o mini vedeta la un congres si am sa-i cumpar o rochita...ce gasesc foarte frumos si va fi si la TV si in presa....sper sa nu ma faca de ras. Va anunt eu cand e, stiu dar nu vreau sa-mi dati emotii. Am sa o filmez, pozez...si am sa va arat si voua.
A evoluat foarte mult si azi am fost din nou la psiholog(cam la 3 luni) si a ramas foarte incantata de evolutia ei din ultimul timp. Intelege tot si pricepe toate comenzile si le si executa. A spus ca e mare lucru si ca nu sunt toti la varsta ei care sa stie atatea, sa numere, vocalele, o parte din litere, partile corpului, fata....
Am fost si certata ca o stresez cu invatatul si ca-i cer prea multe pt. un copil de 1.9 luni, dar m-a laudat ca face progrese si ca nu ma uit cum e vremea sau...si ma tin de tratamente, dr....si cu bb 2. M-a intrebat ce am sa fac cu bb 2 si cu Alexa?, cum am sa ma descurc? "Sanatos sa fie si am sa ma descurc"
Va pupic si ma bucur ca v-au placut pozele, am postat si cu burtica ca sa ma vedeti, nu prea am fost aranjata dar...nu se pune.
Bb 2 e foarte vioi, se miosca, se rostogoleste...ce e in burtica mea si ce fotbal joaca...Doamne ajuta sa fie sanatos si sa o iubeasca pe Alexa(ca fratii).

Paulacu Paul 24+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

I'm back fetele frumoaseleAldo e mai binisor, dar nici acum nu am inteles exact de la ce a facut febra aia asa deodata. Adica nu a vomat, nu diaree, nu tuse, nu muci, nu plinsete de durere de ceva ci deoadata cam fierbinte si rosu la fatza si cind iau temp vad ca are 40.1 de m-am crucit! Si taman seara cind nu dai de dr de copii. Azi am fost la pediatra si numai bine ca e in vacanta asa ca am mers la dr nostru de fam care are si el un baietel exact de virsta lui Aldo. Si a ascultat el plaminii, stomacelul, totul pare ok, insa nici el nu stie de la ce a fost febra asta, dar cica se mai poate intimpla. Acum il supraveghem si sa speram ca totul va fi normal. Doamne ajuta! Si la dr asta vorbind cu el, am aflat de o tages mutter foarte buna unde isi lasa si el baietelul si e tare multumit. Asa ca ne-am hotarit sa-l ducem si pe aldo asa pt socializare si usor usor prinderea lb germane sa nu mearga direct la gradi fara sa se inteleaga cu ceilalti copii. Plus ca am cazut pe spate cind am auzit ce frumos e educat baietelul lor, pune canuta pe masa dupe ce bea apa nu ca aldo in capul nostru sau cit colo pe pereti, cartile le aseaza frumos in biblioteca, cind vrea ceva zice bitte si tot asa. Aldo e asa de alintat de nu ne mai intelegem cu el, gata ne conduce el pe noi teroristul. Miine vedem cum e acolo exact si o sa vedem cind incepe.dar deja psihic ma simt super sa ma stiu si eu un pic mai indepenedenta! Dimineata libera!!!! Aoleooo asta e minune! Acum deja imi fac planuri cum am sa-mi ocup acest timp, sa merg la ceva cursuri ehei gata tre sa-mi mai recuperez neuronii astia atrofiati ca deh nu vedeti si voi in ce certuri ajung Ciuf iubita am primit invitatia ta pe yahoo, multumesc mult pt gindurile bune si ne intilnim si acoloElena(my)love ca de obiceiEi acum ca am venit mai ziceti si voi cite ceva, macar acolo un buna dimineata, noapte buna, "hello traiesc", , acolo ceva.va pupVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Laura asa este cica kinderii fac accese de febra, cateodata chiar si fara un motiv anume, asta am auzit de la vecina, care are 4 copii, unul just born...tages mutter de la voi cred ca sunt ca tanti la care o duc eu pe Freya, gen ea are grija de mai multi copii odata, dar nu asa multi ca la day-care si este la ea acasa, nu?

Freya sa stii ca a invatat mult de la tanti, ca si ea cu mine se rasfatza pana la cer, dar acolo, zice cand face pipi sau cand ii este foame cere frumos, si pune de exemplu biscuitele in farfurie, ceea ce la mine, hai mai merge, dar daca e ta'su acasa, gata incepe circul, doar la el vrea, se alinta cu el, ii da pupici, scorpioana adevarata

Eu azi fetili am tuns t-rexul cu foarfeca, ca ii intra pleata in oki si avea la spate niste carlionti blonzi asa aiurea...cum nu are cercei, arata ca un baietel mieros si cu gene de fetitza

A mea trancaneste mult pe romana-olandezo-englezeasca...de ex, eu ii zic: vrei biscuite? si ea imi raspunde: cookie?...asa mirat si zambitor, si eu o aprob ca o closca infoiata cu ocazia asta husbandul a inceput cursul lejer de romaneste : deja stie "apa", "lapte(late zice fii mea)" "bebe" "masina" "pis" "cuti (sau ham-ham)"

Lena + t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Da Lena tot asa, la ea acasa si sunt in total 5 copii cam de aceleasi virste. si acum s-a eliberat un loc ca nu baietel era cam de 3 ani dar inca nu prinsese loc la gradinita si fiind cel mai mare vroia sa se impuna la ceilalti, asa ca li s-a cerut parintilor sa incerce sa gaseasca loc la gradi particluara ceva. Acum sa vad poate nu mi l-or accepta pe Aldo. Acum el nu e asa exagerat, e un copil dulce si bun dar cum am zis alintat si bandiiiiit tipic scorpion:) Si taica-su nu ii rezista deloc! Si al meu sotz a inceput sa zica si el pe romaneste "apa" pina si soacra zice asa acum:))) daca ea a cedat si zice ea apa este dom#le o chestie:)) Dar si Aldo vb tot asa o amestecatura, zice apa si aqua, bye bye, auto(masina pe germana) dar in rest vb mult bebelushana:) Baiat independent pe limba lui:)Pup la toateVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am deschis un capitol nou!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput