Copilasi de oct-noi-dec 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Bine, nu vrea sa recunoasca colega....cu pricina. Am sa o vad eu la piata si am sa aflu si cine este.
Copii vostri trec prin perioade in care nu va intelegeti deloc cu ei...eu am impresia ca ma urc pe pereti.
Va pupic....

Paulacu Paul 24+ siAlexandra

Mergi la inceput

Hoi ca in vara au fost concedii si nu ati avut net, timp....dar acum a inceput si scoala si gradinita si ....nici o miscare???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

ce mai ziceti scumpelor? sunteti plecate bineinteles, nu?
pai cum sa stai nene acasa, macar acum cat mai e vreme faina...

Ven, esti in Cheia? distractie placuta! apropo de catel, de Big, a participat si el la concursul de la voi din oras? nu-l lauzi si pe el? sau sunt eu...?

noi, ieri era cat pe-aci sa ajungem la mare, insa s-a anulat, ne duce tati luni (sper)... ca are un drum si eu m-am pisicit un pic si ... acum sper sa mai fie macar un picut apa calda si sa fi disparut pestii aia morti de pe mal...

Marioan, ce mai faci? deja va pregatiti, si tu, si Ileana...voinicilor!!!
ai mai fost la Estetica?

si nu in ultimil rand , sa urez si eu ,

LA MULTI ANI PENTRU GABRIEL - CATIA!!!
sa fii sanatos si cuminte!!!

si pentru voi, fete dragi, pt weekend!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna fetelor!
Cam liniste pe aici. Din pacate si eu o sa intru intr-o perioada mai aglomerata si s-ar putea sa dispar o vreme dar sa nu ne uitati!

Uki nu am mai ajuns la Estetica desi as fi vrut , mi-au trimis sms de ziua mea de nume cu felicitari si saptaman trecuta in care imi spuneau ca au reduceri in septembrie dar timpul meu din pacate nu imi mai permite.

Ileana ai dreptate pana la urma o petrecere ! Una si buna cu un tort mare si frumos in forma de masinuta ca tot suntem topiti dupa ele.

Super mami unde esti? Andrei ii spune prietenei lui acum BELA de la Isabela unde e concurenta noastra mica si creata?

Paula multa rabdare si Andrei are momente cand vrea sa faca nuami ca el si se lase cu crize de plans si batai din picioare desi cand avem musafiri e foarte cuminte si toata lumea zice ca am un copil tare cumintel dar eu stiu mai bine....

Vikinga mai treci si pe aici , eu te urmaresc la subiectul Sabinei dar nu stiu nimic de Aldo.

Catia LA MULTI ANI pentru baietel sa fie sanatos!

Pupici si multa sanatate!

Mergi la inceput

Si noi de azi am inceput sa facem din nou recuperare si sa mergem indiferent de vreme si chef pe la dr., tratamente... Am ramas placut impresiaonata ca nu a uitat cladirea, dr., si a fost foarte cuminte. Am trecut si pe la evaluatre si este foarte putin in urma cu mintea, mai rau e cu mersul dar speram sa-si revina si sa va fugaresc prin parc....
Va pupic si cred ca am sa intru mai rar...nu am sa ami am timp, oricum bate vantul pe la noi la oct.dec 2003?????
Va pupic si am sa pun poze azi...sper sa reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, voi ati vazut subiectul de la Generale cu "Vikinga moderata"? treceti pe acolo si cititi-l.
Laura, te asteptam inapoi, nici macar nu concep sa-ti iei la revedere de la noi. Te iubim si te vrem inapoi. Nu lua o hotarare imediat. mai lasa sa treaca o zi-doua si atunci sa te hotarasti.
Te iubim si te asteptam la povesti printe noi. Mie deja mi-e dor de tine.
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Avem poze noi. 18,20,21-08; 11.09; sept.2005

Si noi Laura te mai asteptam... cu povestile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Laura, am citit pe Discutii Generale si se pare ca nu mai esti "moderata", asa ca te rugam frumos mai vino pe aici, macar la grupa noastra de bebelasi. Parerea mea e ca nu au procedat nici frumos, nici corect adminii, dar pentru asta nu merita sa "stergi" cu buretele 2 ani de comunitate DC. .

Paula, esti o super mamica, arati tare bine si Alexandra la fel. de la noi.

Mai scrieti si voi, mai fetelor, ca bate vantul pe aici ... tot pe pagina 2 gasesc subiectul cand vreau sa mai citesc.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vikinga, come back!!!

E revoltator ce se intampla! Si nu e prima data....

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput