Bebelusi cu energie (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Hihihi! Ellen si Ionella parca vorbiti de bazucu meu! Baia e atractia principala! Si marul interzis!
Cand mai scapa pe acolo sare si cu mana la toaleta sa se spela pe maini si la hartie ca e amuzant cum se desira....dar atractia principala ramane peria de wc cu care freaca tot ce prinde!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Hehehe, Pufymic la mine inca nu a gaist peria aia dar cred ca nici mult nu mai are.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Dana (BDana), bine ai venit!!!! Sunt fericita, mi-ai facut ziua! Noroc cu Cory care m-a intrebat de ce nu am mai scris, ca eu nu mai intrsem de cateva zile pe aici si nu stiam ca ai onorat invitatia mea. Cat despre potrivit aici va potriviti f. bine, stai linistita ca stiu eu ce spun! Uraa. Ce ma bucur, ce ma bucur! Asa mai schimbam si noi pareri.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Bun venit tuturor noilor venite. M-am distrat citind toate pataniile nazdravanilor nostri.
Ilucae, Tudor nu s-a cumnitit, din pacate pt. mine. De fapt asta este principalul motiv pt. care n-am mai intrat de ceva timp, daca era el cuminte ma vedeati aici zi si noapte. Noutatile sunt ca merge tinut de manute, mai cracanat asa, ca o babuta sau invers, prea strans si atunci se mai calca cu un picior peste altul (merge ca manechinele). Trage tot cand este in premergator si nu mai am curaj sa-l las singur, mai ales de cand cu povestea televizorului cazut. Maine asteptam un medic sa-l vada si sunt tare curioasa sa vad ce ne spune despre el. Scumpa de Alex ce mai zice?
Oana, chiar sunt de compatimit cu trezirile astea noscturne, crede-ma. Ai mare noroc ca doarme! Sa-l tina tot asa, ca eu as da multe pt. o noapte de macar 8 ore dormite legat, ce sa mai zic de 10 e deja un lux, la asta nici nu sper pana se va insura.
Bdana, te invidiez ca mergi in Delta. Iti vine sa crezi ca eu nu am fost nicioadata desi mi-am dorit mereu? Nici macar la Portita nu am reusit sa ajung. Rusinica!!!
Cory, ce mai faceti? Felicitari pt. progrese. Cred ca Amanda va merge singurica in curand.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Ionella, Pufymic,Ellen multumesc ca ne povestiti ca asa invat si eu citeceva.. Oricum Amanda e prea micutza sa mearga singura la baie, dar imi imaginez ca ar vrea sa incerce si ea toate..
Noutatea care a descoperit-o e sa se duca la tv si sa traga dvd, cd tot jos cind eu nu sunt atenta
Tomasa imi pare rau ca esti asa ocupata.. Eu nu trebe sa gatesc, ca ii cumpar mincarica la borcanase..si am observat ca nu e mofturoasa maninca..Doar daca o dar gingiile refuza, in rest slva Domnului ca e ok.. de mers nu vrem inca pur si simplu isi trage picioarele sus daca o iau de subrat..
Toate care aveti bebei care au probleme cu dormitul;una din cauze sunt dintisorii care-i chinuie si noaptea..

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cory352001/album?.dir=/67fc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

alta: aseara, distractie, joaca cu bebeii in parc. Alex al meu, suspect de linistit. Eu - ce-o avea copilul, e apatic, nu zice nimic, incepusem sa-mi fac griji... vine tat-su il ia in brate si il vad ca-i curge saliva colorata din gurita... Alex al meu era linistit si tacut pt ca era tare preocupat sa rontaie o pietricica... habar n-am cand a bagat-o in gura...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

tot noi...
ne laudam ca in weekendul care tocmai s-a incheiat am facut petrecerea de taiere a motului; ce-a ales de pe tava? banii, surubelnita si aurul...

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

ionella3003, ce bine ca existi... deci serban nu e singurul bataus/muscator... a muscat de obraz o fetita in parc, de am crezut ca ramane cu bucatica in gura! de ce - iaca asa, e drept ca era cam miorlait in ziua aia! ieri am avut o zi minunata - am descoperit ce misto e sa sari in pat la ora somnului de dupa-masa... si am tinut-o asa vreo ora jumate, cu tup-tup-buf peste mine si de la capat... mai nou suntem la faza "caca la olita" asa ca, dupa ce a facut-o, a bagat un picior inauntru dupa care a luat-o la fuga prin casa! plus ca am ajuns (un pic cam devreme ) la faza lui nu - totul e nu, si recurgem la niste tertipuri geniale ca sa-i scoatem pijamaua, sa-l scoatem din baie, sa-l hranim...

madalina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madalina_dumitr/album?.dir=e08e&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madalinad

ionella3003, ce bine ca existi... deci serban nu e singurul bataus/muscator... a muscat de obraz o fetita in parc, de am crezut ca ramane cu bucatica in gura! de ce - iaca asa, e drept ca era cam miorlait in ziua aia! ieri am avut o zi minunata - am descoperit ce misto e sa sari in pat la ora somnului de dupa-masa... si am tinut-o asa vreo ora jumate, cu tup-tup-buf peste mine si de la capat... mai nou suntem la faza "caca la olita" asa ca, dupa ce a facut-o, a bagat un picior inauntru dupa care a luat-o la fuga prin casa! plus ca am ajuns (un pic cam devreme ) la faza lui nu - totul e nu, si recurgem la niste tertipuri geniale ca sa-i scoatem pijamaua, sa-l scoatem din baie, sa-l hranim...

madalina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madalina_dumitr/album?.dir=e08e&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

mult succes si rabdare sa avem, madalina!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna mamici de copii strengari!
Noi am reusit sa ne intoarcem din delta putin inaintea ploii. Dar ne-am capatat acolo 2 metehne: 1. de teama sa nu ii deranjeze turistii matusii la pensiunea careia am stat, l-am tinut pe Cristi mai mult in brate si acum, Doamne fereste sa il las in fund sau culcat ca ia foc! Si ma priveste asa rugator si cu lacramioare in ochii...
2.am dormit acolo amandoi in pat si acum nu numai ca nu mai vrea sa doarma in patut, dar cum ma ridic de langa el din pat, incepe circul. Deh, se obisnuieste usor domnisorul meu cu binele.
Problema se pune, cum fac sa il dezobisnuiesc?

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput