Bebelusi cu energie (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Salutare fetelor?ce va mai fac nazdravanii?Vad ca in ultimul timp s-au cam luat la bataie!!!???
La mine inca nu sare la bataie in schimb face de restul, tot felul de nazbatii!!!Nu prea grave, dar tot iti dau batai de cap.Cateodata o apuca asa un chef de facut curatenie inat nu mai ramane nimic pe masa sau pe scaune , in chimb daca te uiti pejos iti pui mainile in cap.
In rest...doar niste poze noi.
Pupici la mamici si nazdravani

Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Fetelor ce copii nazdravani avem toate !!!!!!

ionella2003 ,de la lapte?????????Poate , ca toti au aceleeasi simptome!

Am reusit si eu sa vad toate pozele .Toti copii pe care i-am vazut sunt foarteeeeeeeeeee frumosi , unul mai frumos decat celalalt .

Mihaela - ce dulce este Amalia in pozele in care isi tine singurica sticla !
V. ERICA (scuze pentru intarziere )Felicitari pentru dintisor.

Pufymic , treaba cu sosetele o avem si noi , eu i pun sosete in picioare , ea le scoate si se joaca cu ele , binenteles ca se pierd si eu i dau alta pereche de ciorapei si povestea se repeta.
Tare faza cu stical de bere!!!Cine stie ce vroia baiatul.

B DANAmultumesc pentru raspuns .

Dca am uitat pe cineva .

Tomasa cred ca Tudor este foarte cuminte , unde esti?
Oana si Sebastian s-a cumintit ?

ELENA si ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Pyfimic esti sigura ca baietelul nu vroia putina berica.. sper sa nu te superi de glumitza mea..
Mihaela asa le place fetelor sa faca curatenie de mici.
Apropo azi Amanda s-a dus catre acvarii.. avem 2 unul mare de apropae 200 de l si unul mic (un bol) in care sta o femela de beta si intr-o secunda la rasturnat..si bine ca nu cazuse pestica pe jos.. Plin de apa si de mizerie pe parchet.. Am pus-o rapid in tarc sa sterg sa nu se umfle parchetu..
Oricum ea inca nu are tendinte razboinice ca e micutza, dar cine stie pina mai creste..
pup toti nazdravanii

Mergi la inceput

, nu stiu ce sa fac ,Alexandra se ridica de vreo doua zile in picioruse , merge pe langa pat ,dar mai grav este ca se ridica in patut, non-stop ce vreau sa spun ,de exemplu am pus-o la somnic acum o ora si ea nu vroia sa stea culcata ,sa adoarma , inconjura patutul in picioare , culmea nu scoata nici un sunet doar se plimba , nu facea galagie , era foarte incantata .
Si a adormit in genunchi , parca si in somn vroia sa mearga de-a busilea.
Sunt foarte incantata de progresele ei dar e prea de tot , sunt fericita si in acelasi timp ma ingrozeste gandul ca nici nu mai vrea sa doarma , doar sa exploreze , dupa amiaza am patit la fel , de abia a adormit.

Nopte buna !

ELENA si ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Salutare mamici!
Ca tot vorbiti de copii care nici nu se trezesc bine si vor sa faca nazbatii, l-am surprins si eu pe cristi ca erz inca cu ochii inchisi, nu se trezise de tot, dar se opintea sa se ridice in fundulet. de fapt, asta este principalul lui scop in viata ridicatul in fund sau in picioare.
In we am profitat de vremea frumoasa si am mers la manastirile din nordul Dobrogei. a fost frumos, nu mai fusesm din copilarie si uitasem ce frumoasa este partea aceea a Dobrogei. Cris a stat tare cuminte la dus, a fost cea mai lunga calatorie a lui. La intors insa, a fost suuper agitat ne-a bodoganit tot drumul. Nu plangea dar se ratoia la noi...Cam certaret copilul nostru! De fapt asta a fost ca o pregatire ptr ca vrem sa plecam in delta sapt asta. Cam am emotii ca va trebui sa mergem si pe uscat si pe apa, pana la Mila 23. Acolo are o matusa a sotului o pensiune, unde stiu ca vom avea tot confortul si totul pus la dispozitie ca altfel nu ma miscam eu de acasa cu bb.
Va doresc copii cuminti (pe cat se poate).

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

BDANA , e bine ca puteti pleca cu micutul , ca sta cumintel cat de cat , Alexandra nu sta locului nici o secunda atunci cand plecam undeva .
Cory ,asa este fetelor le place sa faca curetenie de mici, Alexandra merau face ordine in dulapuri, trage taoate hainele pe jos si apoi bate din palme , ea le aranjeaza.

ELENA si ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Bine v-am regasit!
Am intrat sa va povestesc ultima traznaie a lui alex: aseara, in parc, s-a jucat cu un baietel mai mare cu vreo 6 luni decat el, Sebi, care tot ii lua jucariile si nu mai vroia sa i le dea inapoi. A rabdat alex, cat a radat si la un moment dat si-a infipt mana in parul lui cu tipatul de rigoare (am uitat sa va zic ca alex are un strigat de lupta, pe care, cand il aud, stiu ca urmeaza o muscatura, tras de par, sau alta traznaie). am incercat in zadar sa-i desfac degetelele... a tras pana a ramas cu cateva fire in mana... am zis ca o iau razna: daca acum e asa bataios, cand o fi mai mare......
Sanatate va doresc ca de copii cuminti o sa avem parte cand or creste, sper!!!!!!!!!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Offff ce de razboinici printre bebici(si asta e numai inceputul)....al meu nu sare la bataie cu nimeni, in schimb cand nu-i fac pe plac sau ii iau ceva din mana( cu ce n-ar trebui sa se joace el) sare la....muscat!Mai dar nu asa oricum....ca buldogii aia infuriati!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

alta: ieri cand ne pregateam sa iesim la plimbare si ma trezesc cu alex in baie, aplecat peste toaleta, se chinuia sa ajunga la apa... nici o clipa nu pot sa-l scap din ochi!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Hehe, bebelina mea cand scapa la baie, se duce tinta la susul de hartie si trage pana nu mai ramane nimic de el.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput