Doctori de care SA TE FERESTI....din pacate

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Buna la mamicile cu burtici! Am, si eu o intrebare:ce inseamna IR? Vreau si eu sa ma uit in echo 3D pe care am facut-o si nu stiu ce insamna. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Dori73

Buna la mamicile cu burtici! Am, si eu o intrebare:ce inseamna IR? Vreau si eu sa ma uit in echo 3D pe care am facut-o si nu stiu ce insamna. Multumesc mult.

SFD

Inseamna indicele de rezistenta ale arterelor uterine si ombilicale.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Ceea ce vroiam sa mai adaug, in cazul acelei prietene, Iosup a observat de la inceput retard in crestere, retard datorat IR-urilor, retard confirmat la nastere, exact asa cum a spus Iosup. A fost totul ok cu bebe, dar ea mergea saptamanal la Iosup pentru ecografie, iar in ultima perioada la 2 zile facea monitorizari si asta pentru a tine copilul cat mai mult.
Mie mi se pare un ecografist exceptional, o spun atat datorita experientei mele, cat si a altor mamici care au fost la el.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Asa cum s-a mai discutat pe acest subiect: acelasi doctor poate fi execptional in unele cazuri iar in altele sa esueze lamentabil.

Si eu stiam ca este un medic exceptional, tocmai de aceea m-am bucurat cand am gasit oportunitatea sa fac 3D repede, fara programarea de 2 luni. M-am dus la el cu sufletul deschis pt ca aveam nevoie de confirmare ca bb este ok avand in vedere varsta mea> 32 de ani - avand o teama teribila de acelasi sindrom D.

Insa, stiu ce am trait dupa ce am iesit din cabinet si mai stiu asta cei din jurul meu si cei 4 medici si nu m-as mai duce la el pentru o alta ecografie.Teama pt bb (pe care-l doresc si il astept din toata inima) mi-a influentat destul de tare si psihicul si capacitatea de concentrare (care disparuse total eu neputand sa ma gandesc decat la o tragedie de pierdere a sarcinii) tocmai intr-o perioada esentiala pt mine: aveam un examen de definitivat extrem de greu si foarte mult de invatat.

Oricum, am invatat un lucru: ca singura speranta este in Dumnezeu, nu in medici, si ce vrea el sa se intample aia se intampla. Acum suntem bine si eu si bb, avem 33 de saptamani, ne bucuram ca nu s-a adeverit pronosticul lui Iosup si ca am trecut si DEF-ul cu bine.

Mihaela 33 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Vad ca unele fete au avut experiente nu tocmai placute.
Dr. mea nu face ecografii ca atare eu am fost la dr. Chitescu la Medlife si urmeaza sa ma duc (la recomandarea dr. meu) la dr. Herghelegiu la Sanado.
Stiti cumva ceva despre ei?please....

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

postez acelasi raspuns de la alta intrebare:
Dr. Herghelegiu e un bun profesionist, dar cam distant si... nu prea diplomat.
Pe mine m-a deranjat ca, dupa ce mi-a spus ca bebe este fetita iar eu radiam de bucurie, ii spune asistentei - ia uite domne numai fete astazi, sa am grija ce fac acasa ca nu este o zi prea buna (ha, ha sa mori de ras ).
in momentul acela imi venea sa-i pocesc mutra , ptr ca nu mi se pare ca este normal ca un doctor conferentiar tra-la-la sa se poarte asa cu o pacienta

Felicia + Ilinca Teodora 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Despre Rodica Chitescu si MedLife gasesti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55886" target="_blank"> aici

Multumesc moderatorilor (Oana_B, cred ), ca ati facut subiectul Fierbinte.

Numai bine,

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kit spune:

Buna fetelor!
De dr. Aursulesei Dragos din Iasi imi poate spune cineva ceva? Ca mie mi se pare OK si pot spune ca am vizitat si altii in prealabil.

ancond

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Buna dimineata viitoarelor mamici! Am citit toate rsp.-urile voastre la ce vi s-a intamplat si ma intreb...oare si in strainatate femeile grevide se intalnesc cu astfel de doctori? Sau ne garanteaza cineva ca acel dr.este 100% super profesionist? Trebuie *doar* sa trecem printr-o perioada nefasta ca sa ne dam seama?

Mergi la inceput

Sunt convinsa ca si in strainatate poti da peste medici incompetenti, insa cu siguranta nu veti intalni cazuri de genul celor povestite aici, in care sa sa fii in cabinet cu alte 2 femei, toate la gramada, sa nu mai existe respect, nimic.
Am fost si eu in strainatate si din acest punct de vedere, nu se compara.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput