Doctori de care SA TE FERESTI....din pacate
Raspunsuri - Pagina 6

Siminaf spune:
De curiozitate, ca nu stiu: Dr. Iosup ce specializare are? Nu este ginecolog? Pt. ca atunci da, nu prea are cum sa stie toate "dedesubturile" obstetricii...
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Bic spune:
Otiliav, da ai dreptate, stilul vestimentar sau bunul/prostul gust nu au nici o legatura cu calitatea profesionala si, de multe ori, nici cu calitatea umana. Dar cum am pica pe madama asta nu m-am putut abtine sa nu o ironizez.
TOTUSI, dupa parerea mea orice fiinta umana are dreptul sa fie tratat cu respect de catre medici in general. Medicii ginecologi ar trebui sa fie SI mai atenti decit ceilalti. Aceasta doctorita nu mi-a acordat nici un fel de respect, m-a tratat nu ca pe un pacient cu drepturi ci s-a folosit de autoritatea ei ca sa ma intimideze. Un astfel de comportament este absolut inacceptabil si probabil ca aici si-ar fi pierdut demult licenta de practica.
Un rol extrem de important in vindecarea pacientului il joaca starea psihica. Si degeaba un doctor ii administreaza pacientului un medicament propice daca psihologic il supune la traume.
Ca sa nu mai vorbim ca in Romania, putini doctori si-au dat seama ca pacientii sint niste clienti platitori, nu niste milogi la usa cabinetului lor. DPN 31.10.05

crinuta spune:
Eu am fost de 2 ori la Iosup si tot ce a spus s-a potrivit cu ceea ce imi spunea medicul meu.
Legat de placenta mi-a spus in ambele dati ca totul e ok, si asa a fost.
Ba mai mult, eu m-am dus la el, deoarece stiam ca poate detecta sindrom down, iar cum mie imi iesise triplul test prost, ma obseda gandul acesta.
M-a calmat, m-a asigura ca totul e ok si asa a fost, desi teste indicau altceva, asa ca, experienta mea cu Iosup a fost una deosebita.
Crinuta si Rayan

Tina_Welsh spune:
Am ramas fara cuvinte...credeam ca eu am avut experiente proaste dar pe langa ce am citit aici acum mi se pare floare la urechie chiar daca nu este asa. Sa va spun si cazul meu care este mult mai simplu decat al vostru insa in momentul acela destul de greu. Pe 1 august A.C am aflat ca sunt insarcinata printr-un test de sarcina. La recomandarea unui amic a carui mama este medic ginecolog (atunci era in concediu) mi-a recomandat sa ma duc la SANADOR! zis si facut! Ma duc la Sanador la Dr. Takouzli Sorina. Intru, spun ce si cum, ma urca pe masa, consult, nu imi spune nimic doar LA revedere si diagnosticul il luati cand platiti! Ma schimb, ma duc, platesc. Diagnostic. Col lezional, Colpovaginita mixta, sarcina 3-4 saptamani in evolutie? Platesc 600.000 consultatia,+ o recoltare de secretie, de care nu am fost intrebata daca vreau sau nu, si s-a ajuns la un milion. Mi se da o foaie de teste. In total 44, cost total 10.000.000 in cap, + consultul 1.000.000 (11.000.000 intr-o singura zi). Rezultatele in 2 saptamani, daca voiam mai devreme trebuia sa dau 400.000/analiza taxa de urgenta. Astept 2 saptamani, iau testele insa nu reuseam sa mai dau de doctora, mereu cand sunam nu era! Ingrijorata peste culme ca nu stiam nici ce inseamna col lezional si colpovaginita mixta. Ma duc la Doamna Doctor Neamtu de la Sanador la ecografie(acolo fusesem trimisa se Takouzli) Eh aceasta doctora este un inger...mi-a explicat ea ce este de fapt colpovaginita si colul lezional, si aveam 6 saptamani de sarcina. Acum, ce sa fac, unde sa ma duc sa mi se citeasca analizele? La recomandarea unei prietene ajung la Dr Pana, La SAnimed pe Bd. Lacul tei.Programata la 17.15 intru la 18.45. De ce? 2 intreruperi de sarcina erau mai importante! imi citeste analizele...rezultat? " Domnisoara, avem o mare problema, sunteti suspecta de Hepatita B si Citomegalovirus" mergeti de urgenta la Colentina si repetati testele"! Atat mi=a trebuit! Ajung acasa citesc despre citomegalovirus si inebunesc!! Asta era intr-o vineri si la Spit. colentina nu se lucra pentru luare de analize. Ca sa nu va mai spun, ca analizele de sange care se luau la acest cabinet erau puse intr-un frigider unde era suc, bere tuborg si dumnezeu stie ce mai era. In fine, ajung Luni la dr Apostolescu (Boli Infectioase) la Spit COlentina. Plangand ii spun ce si cum si cum de altfel am primit sfat de intrerupere de sarcina din cauza acestui virus. Sa nu va spun ca vineri seara, l-am suna pe Dr Tutunaru care mi-a zis sa ma calmez pentru ca totul este in regula (dupa ce i-am citit de pe foaie analizele) si mi-a zis sa imi invat medicul sa citeasca testele, lucru spus si de Dr Apostol care se amuza tare mult pe timp ce eu ii povesteam. Rezultat? Hepatita B negativ insa Anticorpi Hepatita B pozitiv, Citomegalovirus IGC pozitiv, Igm 0.15 (negativ) tinand cont ca valorile normale sunt asa: negativ <0,8 si pozitiv >1,2!
Asa ca fetelor inainte de a lua o decizie intrebati si alt medic!!! Eu cred ca Tutunaru este extraordinar!
Tina and Our sweet baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Otiliav spune:
Bic, sarcina usoara in continuare si un bebe minunat!
Sa ne povestesti experienta nasterii in America. Nu stiu daca pot sa sper ca voi fi tratata in Romania ca un "client platitor".
Ceea ce mi se pare de neacceptat, este ca proaspata gravidutza sa merga la ginecolog si prima intrebare care i se pune este daca doreste sa pastreze sarcina. Eu nu cred ca as putea face avort si aceasta intrebare m-ar deranja cumplit. Ca sa nu mai spun ca sunt femei care pun in balanta acest lucru, care au nevoie de consiliere familiala, de o vorba buna pentru a trece peste situatia unei sarcini neplanificate.
Saptamana trecuta a nascut o cunostinta de-a mea primul copil, prematur la 35 de saptamani si foarte greu. Dimineata, mamica este vizitata de doctorul neonantolog si i se spune pe scurt ca "Copilul dumneavoastra are sindromul Down, mergeti acasa si faceti altul sanatos!". De cand am aflat acest lucru, toate frustrarile mele legate de sistemul sanitar, de medici mi s-au parut nefondate. Cand este vorba de copilasi, de cum se pune problema copiilor bolnavi mi se rupe sufletul. Eu am un copilas sanatos si-i multumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru, rautatile sau prostia, nepasarea oamenilor sunt mai usor de suportat.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Siminaf spune:
Si aici, dupa rezultatul pozitiv la testul de sarcina, iti pune in brate niste formulare pe care le completezi, iar pe primul dintre ele trebuie sa bifezi intre 2 raspunsuri: vrei sau nu sa pastrezi sarcina... Asa ca...
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Dori73 spune:
Buna dimineata la mamici si la viitoarele mamici! Si eu am fost la vreo 15 sapt.la dr.Iosup la C.M.U si a fost OKAY.Mi-a facut 3D foarte detaliat si cu ea am fost la dr.meu.Nu au fost probleme.Imi pare rau de viitoarea mamicuta in 33 sapt.daca a patit chestia cu placenta imbatranita.Cred ca aceasta concluzie nu se vede numai la echo 3 D ci si la anumite analize specifice. Va pupici pe toate si va doresc sarcina usoara!

crinuta spune:
Eu cunosc o mamica care a avut atat IR-uri marite, cat si placenta imbatranita + calcifieri( diagnostic dat de Iosup, confirmat apoi de Tutunaru) si care a nascut prematur din cauza asta.
Tot ce i-a spus Iosup, inclusiv greutatea copilului a fost corect.
Crinuta si Rayan

karmenutza spune:
Crinuta, si a fost bine bb pana la urma? A fost o poveste cu happy end? Ca eu am asa. Adica am IR-urile un pic marite (nu mult) si calcifieri, pe care le-a zarit dr. mea la eco. Spune-mi, please!!!

lavi02 spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
De curiozitate, ca nu stiu: Dr. Iosup ce specializare are? Nu este ginecolog? Pt. ca atunci da, nu prea are cum sa stie toate "dedesubturile" obstetricii...
Simina, dr Iosup este medic generalist cu competenta in ecografie. NU ESTE GINECOLOG. Ocupatia lui este asta: face toata ziua ecografii si in general face ecografii morfologice de sarcina.