Doctori de care SA TE FERESTI....din pacate
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
mami nov-dec 04 spune:
quote:
Originally posted by Bic
A doua? O tzoapa voluptoasa cu unghii lungi, cu parul rosu si cu haina de blana securistica pe ea, nu-i mai stiu numele. Stiu doar numele mic, Alice, si ca era la spitalul Colentina. Asta din nou mi-a spus ca asa o rana urita nu putea fi provocata decit de un avort facut cu andreaua. Si desi i-am jurat nu numai ca nu avusesem in viata mea un avort, dar ca nici macar nu ramasesm insarcinata vreodata, n-a vrut sa ma creada. Steam cracanata pe masa de control, plinging in hohote si asta imi soptea la ureche: "fetita mea, mie trebuie sa-mi spui adevarul; asa ceva nu se poate face decit cu andreaua; daca nu vrei, n-am ce-ti face." Jeeeeez.DPN 31.10.05
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Ce n-am inteles eu este ce vrei sa spui aici "Cind eram pustoiaca am avut si eu, ca majoritatea fetelor din RO, o rana pe col. " ??
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
OOOPs!
Eu am scris mesajul anterior, m-am pacalit si am ramas logata asa!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
andreeaC spune:
Buna,
stie cineva ceva despre dna dr. alina dascalu de la polizu? a nascut cineva cu dansa? as vrea sa stiu din timp cate ceva din experienta fetelor. multumesc
jane04 spune:
Chris imi vine sa ma impusc ! Pai eu am o infectie si mi-a prescris Azitrox , am luat deja 8astile pana acum - 4in prima luna si 4 in luna a doua ! LA CE MEDIC BUN AS PUTEA SA MA ADRESEZ SI SA INTREB , FETELOR?
jane04 spune:
Chris imi vine sa ma impusc ! Pai eu am o infectie si mi-a prescris Azitrox , am luat deja 8 pastile pana acum - 4in prima luna si 4 in luna a doua ! LA CE MEDIC BUN AS PUTEA SA MA ADRESEZ SI SA INTREB , FETELOR?
Ca eu simt ca imi fuge pamantul de sub picioare !14+
Bic spune:
quote:
CLAUJRO, doctorita despre care vb este la Giulesti, dar nu este Pelin, ci Miloiu.
Aoleooo, p-asta o uitasem.
Am trecut si prin mina ei brutala. M-am pricopsit cu o frumusete de infectie dupa ce am trecut pe la ea, pe la Medicover, (tarif de particular) ca deh, intre timp devenisem salariata la patron si aveam bani sa dau la doctori.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Bic spune:
quote:
Ce n-am inteles eu este ce vrei sa spui aici "Cind eram pustoiaca am avut si eu, ca majoritatea fetelor din RO, o rana pe col. " ??
Pai eu am inteles ca est destul de comuna rana asta. Cel putin, dintre prietenele mele, majoritatea au avut. Acum ca o fi coincidenta, se prea poate.
Sau poate cine se-aseamana, se-aduna....
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
TweetyGeo spune:
Dr. care mi-a dat camasa de noapte murdara sa ma imbrac cu ea si fuma in fata mea se numeste Balea Lucia si are cabinet in Ploiesti, dar si in Bucuresti la echografie tridimensionala.
TweetyGeo
TweetyGeo spune:
Inainte de a ramane insarcinata mergeam la dr. Schwrtz Daniela la policlinica din Aurora, Vest. Nu pot sa spun ca eram super multumita, dar era curat in cabinet, schimba fesele, vorbea frumos, chiar daca putin, ca avea paciente multe si daca mergeam cu programare ma chema inauntru in max 15 min. Daca eram cu trimitere ma tinea la usa si 8 ore. Ne tot batea la cap pe toate sa facem lasere. Mie mi-a tratat uterul fibromatos cu duphaston si din decembrie pana in iunie mi-a scazut de la 90 mm la 64 mm si imediat dupa am ramas insarcinata. Plus de asta tine minte toate pacientele si inclusiv pe copiii lor. Are si album cu ei. Singurul lucru care nu-mi convine este ca nu lucreaza si la maternitate si a trebuit sa o schimb.
TweetyGeo
DidiAlex spune:
Pt ca tot s-a deschis acest topic as vrea sa va spun si io un medic de care e bine sa va feriti.
Personal nu l-am cunoscut pe acest medic insa, poate asa le atentionez pe viitoarele mamici.
Anul trecut in ianuarie io si cumnata mea am aflat ca suntem insarcinate.
In scurt timp io am mers la Dr. Ion Ionut de la Spitalul Giulesti cu care am si nascut iar ea, la un medic care avea cabinetul particular pe Drumetului, in Drumul Taberei care lucra si la Maternitatea Bucur, fiindu-i recomandat de o colega de servici ce nascuse prin cezariana la el.
Mergeau la controale lunar si uneori la 2 saptamani fiind o fire mai panicoasa si cred ca si putin ipohondra, cu crize dese. Costurile erau pe masura la cateva milioane lunar. Uneori ecografiile erau bilunare a cate 950.000 lei. Ma rog, nu prea comentam, de, io aveam o sarcina usoara doar 3 eco la medicul meu, 2 medicover (facute din proprie initiativa) si una aici in DE.
Medicamente prescrise la greu fata de mine cu acid folic sau pastilele de fier.
Avand in vedereca am nascut la 13 zile diferenta am avut timp sa o pregatesc cu toate. dar de unde!?
pe 25 septembrie la 4 dimineatza i se rup membranele si merg la spital il suna pe dr si ii raspunde ca vine dar, pauza. la ora 17 are contractii de expulzie dar... copilul avea cordonul ombilical in jurul gatului si abia la ora 22.30 i l-au scos cu forcepsul. Dr lor nu a venit deloc, erau sa moara amndoi pt ca nimeni nu se baga. Fratele meu era innebunit.
Tot din acelasi spital copilul a luat Clepsiela alt cosmar si pt care si acum ia antibiotice. 1 an de zile!!!
Si s-a nascut si cu o malformatie la intestin si la o luna a trebuit operat de urgenta, lucru care se observa la o ecografie.
Pot sa va spun ca au avut un an de cosmar, acum bb e bine insa, va trebui sa urmeze alte tratamente de imunizare dupa acest an de antibiotice.
Acest medic se numeste POENARU. cand l-au intalnit ulterior a afirmat ca copilul s-ar fi intors in saptamana 40!!
Un lucru ar trebui stiut: e bine sa consulti in perioada unei sarcini mai multi medici..cel putin 2 indiferent cate recomandari are fiecare.
Unii, precum acest medic POENARU au o afacere profitabila pe seama unor mamici dar risca sanatatea lor si a BB-lor.Asa ca,mare grija!
Alex
Mult noroc!