Miresele anului 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
radu300 spune:
fetele, mai sunt doar cateva zile pentru a va inscrie la tragerea la sorti pentru luna septembrie (pachetul foto gratuit pentru nunta). Nu ar fi o idee rea sa va grabiti, pe 28 august are loc tragerea la sorti...
Pana acum s-au inscris claucia, dilaural si dianette. Asteptam... :D
paulaonu spune:
Buna seara tuturor!
Voi fi miresica pe 22 oct., la Piatra Neamt.
Am si eu o intrebare!
A fost cineva dintre voi la vreo nunta restaurantul ONIX din Piatra Neamt?
Daca da, spuneti-mi va rog parerea voastra despre serviciile de acolo (mancare, modul in care e prezentata, cum se face servirea, imagine de ansamblu etc).
Va pup si spor la pregatiri celor ce vor fi miresici!
pisu_miau spune:
Casa de piatra si multa fericire, copilasi frumosi, voiosi si sanatosi! Vreme buna maine si o petrecere de vis va doresc, dragele mele miresici de sambata asta!
Pisu_Miau
Mai am trei saptamani pana la nunta
ratusca1977 spune:
Miresicilor din acest week-end: Musca tzetze, Creatza, Ciciep, Minou, Nicopic, Simonam_78, Mmc_nd, Eri_ka le doresc sa aiba o nunta frumoasa, vreme insorita, CASA DE PIATRA si multa iubire.
albumul meu
Pana la nunta mai sunt...
anangel_lexi spune:
Casa de piatra si multa fericire pentru Musca tzetze, Creatza, Ciciep, Minou, Nicopic, Simonam_78, Mmc_nd, Eri_ka !!! Petrecere frumoasa!
Astazi ma duc si eu la a3-a (i, sper, ultima) proba la rochita! Sunt tare curioasa!!!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Casa de piatra si multa fericire pentru Musca tzetze, Creatza, Ciciep, Minou, Nicopic, Simonam_78, Mmc_nd, Eri_ka !!! Petrecere frumoasa!
Astazi ma duc si eu la a3-a (i, sper, ultima) proba la rochita! Sunt tare curioasa!!!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Multa bafta la proba!
Pisu_Miau
Mai am 2 saptamani si o zi
pana la nunta
dianiana spune:
Salutare fetite dragi;
vreau sa va anunt ca mi-am luat tun de confetti cu porumbei; am reusit sa merg aseara in Magazinul Titan si am gasit; era ultimul cu porumbei; mai sunt cu stelute si cu fluturi; oricum daca vreti cu porumbei, mi-a spus tipa de la papetarie ca o sa mai aduca saptamana viitoare, ca sa stiti; cineva mi-a dat o idee buna; sa pun intr-un balon confetii (se gasesc la punga la cora, carrefour) si umflu balonul si apoi cineva il ia si are grija sa il sparga la cununia civila, la poze; din balonul spart cu un ac ies mii de confetii, o ploaie de culori;
dar oricum acum am 3 tunuri;
a, daca vreti va scriu luni numele si nr de telefon al firmei care vinde confetiile astea;
ce mai ziceti, cum stati cu pregatirile?
despre ce e vorba cu concursul asta foto?
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
radu300 spune:
Nu aveti nevoie de tunuri de confetti, ci de 4-5 invitati cu maini mai mari, si o punga doua de confetii. Rezultatul poate depasi chiar asteptarile, ba uneori poate sa fie prea mult. Chiar sunt curios cum arata invitatii din fata celui cu tunul de confetti..