Mamici de septembrie-octombrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Cristina cge, imi dai si mie numarul de telefon ca sa te pot anunta cind apare Maia? Nu stiu cum altfel sa va anuntz de sosirea ei. Sper ca nu te superi ca apelez la tine. Daca e vreo problema ma anunti si o sa gasesc pe alt cineva.
Multumesc tare mult.

Tu cum mai esti? Cum e cu sarcina? Ca nu mai stiu mai nimic de tine. E si adevat ca intru destul de greu. cind sunt atitia care stau gramada pe computerul asta. Dar gasesc eu timp.
Multa sanatate de-acum in colo si sa aud numai de bine.

Simona8004 si Maia 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Vreau si eu parola, te rog , Cristina!!!!
MIFLORE pe unde esti? cauti sutien? eu am fost si mi-am luat , si am gasit si scutece din alea absorbante 60\90 la farmacie si am luat un pachet de 5. Mie mi se par foarte utile, chiar si cand il schimbam pe bebe, ca la baietei se mai intampla si "accidente" pana apuci sa pui pampersul.....
sa stiti ca nici eu nu mai am rabdare, cand vad atatea mamici pe aici....dar toate la timpul lor.....daca patesc si eu tot asa ca fetele...soon, soon....
mary 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am revenit si eu dupa ce am stat fara internet de dimineata..mut capitolul acum.

Marlena & sapt.39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor, care schimbati capitoul?
Daca nu se anunta niciuna, ma sacrific eu. Nu de alta da sa nu o suparam pe Ioana

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Urmatorul capitol (70) ne asteapta aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56181

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

quote:
Originally posted by septoct2005

Urmatorul capitol (70) ne asteapta aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56181

Marlena

Mergi la inceput