Mamici de septembrie-octombrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

scuze, cei doi cu ciocanu nu trebuiau sa apara pe acolo, din greseala.

Scuze.

Simona8004 si Maia 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Felicitari Irina si Samila !!! sa va traiasca baietii si sa aiba noroc in viata.

Ancadm, la fel si baiatul meu isi impinge funduletul sub stern sau intr-o parte de zici ca vrea sa iasa pe acolo. Sunt bucuroasa ca desi nu stie ca nu se iese cu fundul inainte, capusorul e unde trebuie. La ultimul control cu sonda Doppler doar ce a atins doctorita burta si s-a vazut cum a fugit in partea cealalata a burtii, dar l-a impins usurel si l-a imobilizat pentru cateva secunde.
Si eu am fost cumva ingrijorata ca pana in saptamana 32 nu se prea vedea burtica, dar acum pot sa va spun ca are un ritm de crestere maricel si daca se mentine o sa se finalizeze cu un balon respectabil.

Diana 35sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Soon, soon, ai mancat competent?

Ege, imi pare rau ca a trebuit sa stai o noapte in spital, incearca sa te hidratezi mai bine.

Kristinutza, frumoasa burtica!

Anto, multam pt sfaturi, sper sa ai dreptate.

Sofia, unde esti? Tu parca simteai ca iti scapa bb printre picioare? Si colul era bun la control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Antonia inca mai lucrez la micul dejun, care oricum e consistent si cred ca se va transforma in pranz: cartofi prajiti, oua ochiuri si rosii de gradina de la un coleg de serviciu al sotului. Telemeaua s-a cam terminat asa ca o sa lipseasca la masa asta desi asa de bine merge si cu rosiile si cu cartofii . Mai dati-mi si mie idee ce sa gatesc ca zilele astea se termina musacaua si sunt in pana de inspiratie.

soon, soon

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!!! Felicitari proaspetelor mamici!!!
Noi abia mai apucam sa suflam. E tare greu....sunt numai eu cu sotul si mama imi face mancare (pe care mi-o aduce). Acuma termina si parintii mei cu zugravitul.......
Pregatiti totul din timp fetelor....ca nu mai stiti pe ce sa puneti mana. Si cumparaturi de asemenea.
Succes!!!!

Codruta & printesa Petra 9 august

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Pai Oana ala e prinz in toata legea! Noi miine planuim sa mergem la State Fair si sa mincam prajeli si alte chestii pe bat! Ieri ziceau pe la news ca au acolo spaghetti si meatballs pe bat (un fel de spaghetti cu piftelutze). Cum Dumnezeu or fi reusit sa le puna pe bat? Oricum, eu vreau sa incerc deep fried ice cream. Sper ca nu v-am facut pofta. De gatit nu planuiesc decit gratare si ardei copti cu mujdei de usturoi.

Anca 35+

Mergi la inceput

vreau si eu parola de la adresa comuna, please!

Anca 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anca, Nicole, v-am trimis parola ca mesaje private.

Cristina, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Anca mie nu-mi plac meatballs-urile nici sa ma bati. Mi se par prea condimentate. Si cand le intalnesc prin pizza incerc sa le ocolesc elegant. Cat despre deep fried ice cream a trebuit sa dau un search pe google ca habar nu aveam ce e. Pare un fel de profiterol de-al nostru. As face si eu ardei copti asa cu un pic de usturoi, la noi in oltenia asa se mananca, dar sotul la Sibiu nu... asa ca trebuie sa ma conformez. Nu zic ca sunt de lepadat, mai ales ca nu ma omor cu usturoiul dar asa un pic de gust parca as pune si cred ca asta o sa fac, imi pun mie separat. Apropo, unde ai stat in Ro pana sa vii in USA? si la sot tot piftele se numesc.

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Oana si eu si sotul suntem din Iasi, numai copila e din Minneapolis - Minnesota. Noua ne place tare mult usturoiul si l-am pune in orice, numai ca de cind cu baby din burtica nu prea mai pot sa maninc. Imi face rau la stomac si daca inghit numai o feliutza imi vine inapoi de zici ca am mincat 3 capatine. La noi piftelele se cheama pirjoale, dar am zis ca sa ma inteleaga lumea .
Inghetata aia deep fried cred ca e inghetata bagata in ceva gen "aluatul" de clatite si apoi prajita in baie de ulei...Am mai vazut inghetata coapta in cuptor, dar aia era acoperita cu bezea.
Hai ca ma lansez in discutii culinare si ma apuca foamea .

Anca 35+

Mergi la inceput