Barbatia poate fi calculata dupa..... (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mey, acu ce tot ne-ncontram noi acilea, ba ca dupa palma, ba lungimea nasului, a talpii, etc, mai bine-l punem s-o scoata sa ne lamurim direct!!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

am si io 2 bancuri, poate sunt fumate deja dar imi plac tare mult, hazoase rau:

bula: tati, tati, a plecat tanti aia care a dormit la noi azi noapte?
tac-su: care tanti bula? nu a dormit nimeni aici...
bula: pai am auzit-o pe mama cand zicea:"hai mai, nu se mai scoala aia odata?"

bula: tati ai diaree?
tac-su: nu, bula, de ce intrebi?
bula: pai am auzit-o pe mama cand intreba:"hai ma, nu se mai intareste k...tul ala odata?"

cat desptre subect, de cand l-am citit, incerc sa imi dau seama cat o are barbata-miu, ca pana acum nu i-am masurat-o, dar m-ati facut sa devin o obsedata!!!

pupici,

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Bey....m-ati spart...!!!
Iren ,mama,cine s-o arate?! ca vreau si io sa vad....unde,unde,care ,cine,ce????
Dora,pai noi nu ascundeam sobectu'...nu te-ai nemerit matale pe dansul...
Bey,Ilenya....poa' sa fie ea si lunga si groasa si dupa marimea nasului,a talpii,a mainii si a degetelor si a...ce mai vrei tu sa fie...mama ei de masuratoare....daca nu face treaba buna stapanul si n-o manevreaza cu folos si cu pricepere....poa' sa fie dansa si cu fundita rosie,ca tot 'geaba...Asa-i?
Bobi...ce obsedata,mama draga?pai nu e in interesul tau sa sti cat mai multe?Ca...omu' cat traieste invata - era sa scriu ca cat...Sa stii ca io am masurat-o si se incadreaza in standard si face treaba ...excelenta...hihihihi...
Bey gagici....unde o mai fi Anca?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Hai sa va spun una.....eu am cunoscut unul supradotat,mama ce bucurie pe mineeeeeee.........Dar....dezamagire,dupa ce ca nu stia ce sa faca cu "averea" lui,mai era si gata in 2-3 minuteeeeee
Asa ca Ana are dreptate,degeaba e dotat individul daca e pampalau....deci nu va mai obositi sa masurati nimic,daca va simtiti bine,nu mai conteaza restul.

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Si eu am avut parte in tinerete de un super-dotat... si stia saracu' si ce sa faca... da' ma durea de ma lua mama naibii...din cauza lungimii, nu a grosimii, pesemne ca omu' si-a implinit visul si "i-a dat de fund"... Na, c-am zis-o!!!!!
In seara asta "masor".

Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dora78

Si eu am avut parte in tinerete de un super-dotat... si stia saracu' si ce sa faca... da' ma durea de ma lua mama naibii...din cauza lungimii, nu a grosimii, pesemne ca omu' si-a implinit visul si "i-a dat de fund"... Na, c-am zis-o!!!!!
In seara asta "masor".

Dora, mami de Ami
Amelia mea

De unde zicem ca lungimea dauneaza...

Bey....Dora draga, asa sa faci....Si sa ne zici si noo daca ii in standard.....hihihihi....

Brenda.....ce nasoala treaba...Sper ca ai renuntat la el rapid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Ei, masor asa, ca-s moarta de curiozitate, ca-n rest n-am dubii: ASTA-i cea buna!!!!!! Da' va tin la curent!!! (E-n standard sigur :D)

Dora, mami de Ami
Amelia mea

Mergi la inceput

Pai si standardul pina la urma care o fi?

BRENDA

Mergi la inceput

Pai cica 9-10 cm in stare adormita si 17-18cm in stare de trezire....hihihiihih....

Mergi la inceput

Anaaaaa,te tii de goange.....

BRENDA

Mergi la inceput