Barbatia poate fi calculata dupa..... (2)
Raspunsuri - Pagina 7
brendamitran spune:
Ana.......pe probate?
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
oana69us spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Hehehehehe....i-oziti colea ce spun cercetatorii:cica dansa e in contractie cand e in stare flasca,ca atunci muschii ce sustin tesutul spogios sunt contractati pentru a o mentine in aceasta pozitie...Ei bine,cand dansa intra in erectie,muschii se relaxeaza permitand sangelui sa circule cu viteza prin venele ce sustin tesutul asta,basca la trebsoara asta cu viteza mai contribuie si oxidul de potasiu pe care creierasul nostru da comanda sa fie secretat in momentul excitatiei si oxidul asta de potasiu face ca sangele sa prinda viteza de formula 1 prin vene,iar inima sa pompeze pe masura...Ati inteles ceva pana acum?Ca io mai bine de atat nush sa explic....
Si inca una tare,tot de la cercetatori zicere:cu cat dansa e mai mica in pozitie flasca cu atat e mai mare in erectie...Na,de asta ce mai spuneti?
Sursa? Discovery Channel,emisiunea "Body Spectacular" de luni noaptea,ora 23.00 a Romaniei..
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Io nu cred ca K2O face treaba sa se mareasca....
Ana68 spune:
Bey,daca asa au spus cercetatorii aia asa zic si io....nu dati cu rosii in mine,ca io nu ma pricep....Pentru mine important e ca dansa sa isi faca treaba corespunzator....ca marimea..hm...sincer,cand "muncim", chiar nu ma intereseaza daca e lunga sau groasa.....Atata timp cat ma simt bine....
Pai,Brenda,ce sa mai probez? Ca o tot probez de 4 ani....

brendamitran spune:
Pai asta spuneam si eu,Ana,ca atit timp cit te simti bine,nu conteaza dimensiunile.
BRENDA
ramonaa spune:
Hei nu e nimeni pe-aici? Ma distrez de nu mai pot. Sunt la birou.

Ramonaa si Robert (15.01.2004)
Ana68 spune:
Ramona,nu te mai "hilizi" aici si baga si tu un sobect la desbatere.
..nu vezi ca oamenii astia someaza???..
.ca io am incercat si nu vezi ce mi-au facut? Mi-au pus piedica..
..Glumesc!
Si mie imi place aici,ca radem ,glumim,le mai zicem si pe bune,mai si pe aratura....iese..
.Cand sunt suparata sau nu mi-s toate corabiile pe mare...aici vin,trag o portie de ras si descretesc fruncea....apoi rezolv problemele mai usor....![]()
![]()
![]()
Pacat ca Narancea ala rau ne-a parasit si s-a apucat de postat poezii-auzi la el dom'le!!!-ca cica s-a suparat pe noi..
.I-am zis io sa nu fie suparacios,da' vad ca tine cu ursu'...![]()
![]()
![]()
No,sa aveti o zi de sarbatoare frumoasa!
brendamitran spune:
Itig si Strul vin impreuna acas,de la serviciu.Fiecare intra la el acasa.
Itig:"Uite nevasta ce mi-a spus Strul,ca el a f.... toate femeile din blocul nostru,mai putin una..."
Sotia:"Aaaaaaa,o fi nebuna aia de la ap.73!"
BRENDA
Freia spune:
quote:
Originally posted by Nora
I-o fi dat cu virgula lui narancea,la masuratoare si acum isi cauta "virgulitza" printre formule.Sau poate isi mangaie virgulitza consolator:'lasa draga tatei,cresti tu mare si daca am noroc,te faci...slash'
Nora
Comorile Norei
Freia si
Alexa
ilenya spune:
Brenda
!!!!!
Ma remonteaza si pe mine subiectu', rad de una singura in birou in fata ecranului.. Acu' de cite ori aud reclama la Cocolino ma bufneste risul din senin...
Bey, eu am avut in tinerete un prieten si nasos si tapalagos..., dar n-a tinut decit o vara si nu am ajuns in acel pct
astfel incit azi sa pot sustine/nu teoria... Dar ..acu' ma gindesc la ce-am pierdut
si-i mai zic si sotului
(care-l cunoaste pe respectivul si pina acum ridea de nasul lui..).
dora78 spune:
Dupa ce mi-a trecut durerea de burta de atata ras... ma bag si eu... cica lungimea d-nei e direct proportionala si cu lungimea palmei... nu-s sigura, parca am mai vazut asa ceva scris pe aici... Pai bine, si daca e palmas sanatos, da' talpile-s mici? Iren, ce ziceai de diametru? Mey, nush cum ati tinut ascuns subectu' asta...
Dora, mami de
Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea