Bebelusi de sept-oct 2004 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
Mada spune:
La multi ani! scumpa Alexia!
sa fii sanatoasa si sa aduci multe bucurii si fericire in casa!
petrecere frumoasa si sa ne spui ce cadouri ai primit!
imi aduc aminte ca te-am sunat seara dupa ce ai nascut si mi-ai spus ca ai o papasuica mica si frumoasa cu ochii negri si iata ca ai o papusa de fata dar cu ochii albastri
si ca mai aveai de pus lustra in camera fetei!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
anielas spune:
Feteleee...am pus POZE NOI in albumele Ina 9 luni si Ina 10 luni...sper sa va placa
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
ana_a spune:
LA MULTI ANI papusica Alexia!
Sa cresti mare si frumoasa si sa aduci parintilor tai numai si numai bucurii!!! Mihaela, felicitari ai o papusa superba!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Stefan - primul an din viatza mea
Naty spune:
La multi, multi ani, Alexia!
Felicitari mami Mihaela pentru printesica cu ochisori albastri! Sa fiti fericiti toti trei impreuna!
Mi-aduc aminte cum anul trecut, eu eram deja in concediu si nu mai aveam acces la net, dar mi-a trimis Geo mesaj ca a nascut Mihaela si am fost asa de emotionata!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Am vazut poze cu o Inutza draguta foc.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
nature spune:
Roandre, sa-ti traiasca fetita! Pai ce faci cu mesajele astea asa de emotionante? Vine omu' la birou, hotarat sa munceasca , se logheaza pentru asta pe forum si citeste ce au mai facut fetele!Si da de mesajul Mihaelei, care povesteste ce fercita e si cum o sa doarma ea la noapte cu BB si cu tati, si bleaga de Patrice incepe sa planga de emotie! Doar ca ea e la serviciu si colegul de birou e ingrijorat ca ea plange! Hihi!. Va pup cu mult drag si va doresc tot binele din lume!LA MULTI ANI!
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
greierash78 spune:
Shi noi suntem bblushe de sept-oct 2004, dar nu ne regasim aici!Dc?Sara Ioana e nascuta pe 7 octombrie, ora 17:05, 3.100 kg, 51 cm!Nu ne trece shi pe noi nimeni in lista?
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
danyce spune:
Anielas, tare draguta e papusica ta cu clop si ie! Sa-ti traiasca!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mina spune:
quote:
Originally posted by nature
Roandre, sa-ti traiasca fetita! Pai ce faci cu mesajele astea asa de emotionante? Vine omu' la birou, hotarat sa munceasca , se logheaza pentru asta pe forum si citeste ce au mai facut fetele!Si da de mesajul Mihaelei, care povesteste ce fercita e si cum o sa doarma ea la noapte cu BB si cu tati, si bleaga de Patrice incepe sa planga de emotie! Doar ca ea e la serviciu si colegul de birou e ingrijorat ca ea plange! Hihi!. Va pup cu mult drag si va doresc tot binele din lume!LA MULTI ANI!
Patrice si Ilinca
Si pana la urma ai muncit? ca si eu tot la birou sunt, dar am intrat asa intr-o stare de gratie cand stiu cate aniversari avem zilele astea.... inrosesc forumu si imi tot amintesc ce faceam anu trecut pe vremea asta si paaaaaaa cu munca mea pe ziua de azi......
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
nature spune:
Da, muncesc cu drag si spor pe ogoarele patriei!! Fetelor, ieri era sa ramana Ilinca fara mami:(. Eram pe trecerea de pietoni si un sofer de pe un autoboz nu cred ca m-a vazut si a trecut cu viteza pe laga mine.Noroc ca eu am fost pe faza si am sarit pur si simplu din fata lui.Altfel nu mai eram azi aici.
Am tasnit in masina mea si l-am prins la urmatorul semafaor, imi tremurau inca genunchii, am pus masina mea pe avarii, in fata autobozului, am blocat toata circulatia pe un sens de mers, in plin Dorobanti, si am inceput sa urlu la dobitoc.Lumea a inteles ce se intamplase si a sarit sa-l linseze, de a trebuit omu' sa inchida usile la autobuz!!!!! Imi pare rau ca nu am avut prezenta de spirit sa-i retin numarul de la masina si sa-l dau in judecata pe nemernic.Merita!
Asa ca astazi ma bucur cu atat mai mult sa fiu aici!.
Patrice si Ilinca