bebelusi nov-dec 04 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Uite cum dadeam eu ieri sfaturi despre destresare nestiind mare lucru despre diaree si ale alea si aseara ma trezesc cu o Marie cu 38.7... Nurofen si ceai. Dimineata: 38.3, un scaun diareic dar putin cantitativ si varsatura la biberon (nu ma bateti, i l-am dat inainte de diaree). Am dat smecta in ceai de menta. Acu ce fac? Va intreb pe voi, ca nu am rabdare sa caut in paginile anterioare despre meniu si tratament: ce ati dat puilor si la ce au reactionat bine? Ce ii dau sa pape, ce ii mai dau in afara de smecta? Deci are si febra... (pt asta o sa ii dau eferalgan, desi ea tolereaza bine nurofenul, ca am inteles ca o poate irita acum la stomac).
Cica poate fi viroza?! Asa zice tembela mea draga (dr de fam)...
Hai fetele ca inca nu m-am suit pe pereti, sunt calma, foarte calma...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Raluca , eu i-am dat lui Andrei un lapte special ,MILUPA HN 25 ,pe care poti sa-l prepari si ca pe cereale (pui mai putina apa ).Are un gust groaznic ,dar lui Andrei i-a placut f mult daca i-l dadeam sub forma de cereale ;poti sa-i mai dai Mariucai orez fiert ,morcovi fierti ,iar daca nu rezolvi febra cu Eferalgan poti sa-i pui un supozitor pt copii cu algocalmin (Novocalmin ).

Andrei a facut conjuctivita la un ochisor ,i-am pus niste picaturi ,Ciloxan ,si deja e mai bine .

Eliza , nu stiu daca am retinut bine ,parca tu lucrai in turism ,eu plec pe 10 sept . in Egipt ,si agentia care a organizat totul mi-a cerut la inceput o taxa de aeroport de 65 euro ; acum imi cer inca 35 euro taxe suplimentare de aeroport .E corect ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Oana cu bebe Ilinca bun venit in trupa noastra, spuneti-ne despre voi, si vrem pozeeeeee!
Felis multam
sarbatoritilor de azi si nu numai; sanatate si muuuult noroc in viata!!!
La mine numa` eu ce ma agit cu fiecare lunisoara adaugata la varsta lui Emily, ca tata-su.....(la Arisa toata lumile se agita cu fiecare lunisoara), iar Arisa e` geloasa ca n-are si ea varsta lui sora-sa, da` asta e......., daca-i tot fata, si n-o sa-i poarte numele in veci...
Si noi facem "bravo" din manute, si radem cu gura pan` la urechi, in special cand suntem tinute in brate si stingem lumina, iar sora-sa moare de crize de nervi; si cand ne ridicam in picioruse, tinandu-ne de cate ceva(masa, scaun, pantalonii lu` mamai etc.) si ridicam o manuta sus, parc-am vrea sa spunem si ceva din gura, dar nu ne prea iese decat un te,te,ta.......(n-o pot traduce, dar banui ca vrea sa spuna tata, caci meme sau mama spune numa` la suparare, si uneori cand o enerveaza sora-sa cu glasul de pitigoi, ii mai iese si cate un Aisha!!!)
Azi i-am facut mancare c-am sarata, da` a baut la ceai de cred ca ori face broaste-n burta, ori ba!
Onitzo, si Paul sa poarte sanatos hainutele!!!
Andreea si eu am patit-o asa cu Arisa si acum cu Emily; dai mai alternata mancarica, cate una mai pasata, cate una mai mare, adica cand ii faci mancarica nu i-o face pasta de la inceput, las-o mai maricica, iar in timp cei dai sa haleasca, dai o ling. mai mare, mai paseazai un pic si dai una mai cremoasa, si uite tot asa pana la sf., si poate s-o acomoda ea (drept sa-ti spun Arisa mea si-acum isi mai face greata uneori singura, si asta nu din cauza ca nu poate mesteca, si fiindca ii este lene sa mestece, dupa cum bine recunoaste ea singurica, ca asa a auzit la unchesu`, fratele lu` barbate-miu, si are maine-poimaine 4 ani, si cand mananca iti trebe nervi de otel!!!, dar tot mai sper la vremuri bune si pe aleea mea!!!); sper sa fii inteles ce-am vrut sa spune, nu???
Try ptr. un Alex frumos!
"Of! Si ce-ti seamana baiatul! Se vede ca-i "baiatul mamii", la mine-i invers...."fata lu'tata"...eu, cred, ca eram plecata."
lasa Cristina ca la urmatoarea tura va fi baiatu` mamii!!!
Raluco eu pe langa med. de rigoare ii mai dadeam muuulta banana si morcov, ca oricum orezul cade de la sine in meniu; muuuulta sanatate si CALM!!!!
[red]Simina draga mea stiu ca-i greu cu bebe sa scoale noaptea, caci a doua zi esti mahmura, dar n-ai cei face daca i se face sete; asta-i o necesitate a corpului! mai rau e daca plange noaptea!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Raluca, daca te ajuta uite aici o sfatuiam pe Dana:

quote:
Originally posted by aime
danette, ptr diaree eu i-am dat Smecta 1 pliculet/zi, in 3 reprize, 4 zile, carnita de pui fiarta cu orez si morcov (daca nu vrea carnita macar orez cu morcov e bun), cereale cu orez si roscove Nestle (FFFF bune ptr vremuri kk-cioase), banana, mar ras crud...si...saruri de hidratare 250 ml in 24 ore, cred ca tu ai luat deja Hidrasec(eu ii dadeam altceva, Electolite), si calciu carbonic un varf de cutit inainte de fiecare masa. Pe atunci alaptam, si laptele de mama e bun la diaree, dar la ultimul episod de KK-ceala, nu mai alaptam si mi-a scos laptele de tot, pana au revenit scaunele normale...ii dadeam cereale simple.

Dr pediatru, cat a fost Vladut cu diaree si febra, ne-a scos Nurofenul sau orice alt antitermic siropel, ca ii face mai rau...fermenteaza...si ne-a dat 1/4 pastiluta paracetamol de 250mg la 6 ore sau supozitor, da iar nu-i prea indicat la kk-ceala. Sa stii ca-i trecea f bine cu paracetamol pastiluta. Sanatate si numai bine!

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

La noi diareea si varsaturile nu au trecut pana nu am eliminat laptele din alimentatie si l-am inlocuit cu lapte fara lactoza MILUPA HN 25, preparat cu zeama de orez (la 1 litru de apa se pun 2-3 linguri de orez si se fierbe pana scade la jumatate, se strecoara si cu acea apa se prepara laptele delactozat)

Regimul:
prima zi: toata ziua - toate mesele= zeama de orez (nimic altceva)
a doua zi: se inlocuieste o masa cu supa de morcovi simpla si la mesele cu zeama de orez se pune o cupa de Milumil hn 25
a treia zi: la fel dar cu 2 cupe Milumil HN 25
a 4-a zi: mesele de zeama de orez cu 3 cupe si la masa de supa de morcov se poate pune si carne de pui

Revin.. bb ma cheama

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!Sunt pe forum,deci doarme "nebunila Iepurila".....si mama isi afce de cap!
In primul rand "la multi ani"sarbatoritilor de azi : Ionela,Paxela,Flory,Mate !Sa va traiasca piticii si sa creasca mari,sanatosi si frumosi!
Apoi sanatate celor bolnaviori(Raluca)si care or mai fi......sper ca nu multi.
KK mai "zemos" s-a dovedit la mine alarma falsa,azi a facut normal,asa ca sper sa fie OK
Ionela,mai,zgubilitica abia a inceput sa manance de 2 saptamani,inainte scuipa tot...asa ca nu vreau sa-i dau momentan motive sa scuipe mancarea.O sa mai incerc.Asta se intampla doar cu mancarea gatita,biscuitei,paine sau grisine rontaie fara probleme.Pupici la cele 2 puiute cumintele
Un WE super!

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dupa o noapte aproape alba, am intrat doar sa urez multa sanatate puiutilor care adauga astazi inca o lunisoara!
Mihaita si Paulica, sa va purtati sanatosu hainutele! Cumva voi mergeti la gradinita?
Oana si Ilinca, bine ati venit si repede pe listuta cu voi ca s-a ajuns iar la egalitate!

Sefa mea a nascut aseara la Municipal si ma tot gandesc daca s-o vizitez mai ales ca maine trebuie sa merg la spital sa ma intalnesc cu o ruda care lucreaza acolo.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Buna fetelor si bebici cuminti si frumosi.
Ne-a fost tare dor de voi, am petrecut toata saptamana la verisorii nostri la Comarnic unde a fost ca-n rai.Alexander era inconjurat de 2 fetite de 6 si 8 ani si un baiat de 12 ani care l-au cocolosit si l-au plimbat, gadilat, jucat pana n-a mai putut la propiu.seara la 8 juma era mort de oboseala, adormea la baita.
Am fost si intr-o excursie la sinaia, l-a plimbat mami in carca si i-a placut la nebunie.
Acum…am probleme cu el pentru ca acolo livingul era cat tot apartamentul meu si putea merge nestingherit peste tot !!! acum se invarte ca un leu in cusca pe 2 m patrati…plus ca l-au tinut copii de manute ore intregi ca pe ei nu-i durea spatele..si acum nu mai vrea decat plimbat.Ba mai da drumul la o manuta..e smecher.

Diana din pacate e posibil sa creasca taxele de aeroport zlnic, chiar si cu 35 eur…asta e…cica securitatea.Mergeti toti 3 ?

Felis sper sa-i mearga mai bine lui Mihaita, imi pare rau ca s-a imbolnavit si iar tebuie sa treceti pe antibiotice.

Si noi ne tragem de putulica.ALTA E PROBLEMA MEA…PARCA MANANCA CAM MULT…S-A INGRASAT IN 4 ZILE LA MUNTE 300 GR.ADICA NU MANANCA MULT…CA NU II DAU PESTE MASURA DAR MANANCA CU O POFTA…NU VREAU SA AJUNGA PREA
SCUZE DE CAPS..NU STIU CE I-AM FACUT TASTATURII…

RALUCA NE E DOR DE VOI..CAND VA VEDEM ?cum e azi kk-cioasa ?

BUN VENIT MAMICILOR NOI.POVESTITI-NE MAI MULTE DESPRE VOI SI BEBICI

poze noi de la mare

cateva poze de la nunta
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Miki ,mersi de raspuns ,m-am mai calmat intre timp ;plec numai eu ,am o conferinta acolo si pt ca trebiue sa merg cu un grup sint la mina lor , nu prea pot sa fac nazuri ,daca as merge cu sotul le-as face zile fripte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna fetele!
am aparut si noi de la mare , unde a fost taaaare bine.
Acum acasa, sunt plina de nervi, ca m-a mancat in si am descarcat noua si minunata versiune de yahoo si acu nu-mi mai merge deloc
ba mai mult, cica apar online cand e calculatorul meu inchis
asa ca, eu , dependenta de yahoo mess sunt acum ca in

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput