bebelusi nov-dec 04 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana69us spune:

Ne primiti si pe noi in club?
Bebe Ilinca - 11 nov. 2004!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bun venit oana si bb ilincasi

fetele chiar acum e cineva la mine si-i da gau8ri mai jos la patutul lui ruxi...mi-e frica sa nu cada si din asta...deh...cine se arde cu ciorba acum sufla si-n iaurt
va pup noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

HI! OANA!
Sgur ca te primim!
Bine a-ti venit si tu si Ilinca!

Otilia, acum ii dau 1 plic/zi de Smecta, 3 plicuri/zi de Hidrasec, si 1 capsula de BIotics, care este de fapt un adjuvant in tratamente cu antibiotice, dar are rol si de stopare a diareei. Se foloseste pentru refacerea florei intestinale.
Astea m=i le-a recomandat dr.
Acum ca-mi zici de treaba cu Smecta... realitatea etse ca vazand ca nu se remediaza am cam omis sa i-o dau...

Aime, Adriana, dupa ce am scris mesajul de dupa masa, am si fugit cu ultimul pampers la spital sa-i faca coprocultura, si maine merg cu inca o mostra...
Dr. mea era de garda si am tot pus scutecul intr-o punga si am plecat.
Astept pe luni rezultat.

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna seara!M-am laudat eu ca intru mai des,dar zgubi nu ma lasa sa respir!Asa ca doar seara dupa ce face nani am timp ptr.mine!
Sa incepem cu "la multi ani!"ptr sarbatoriti : Miche ,Descultza,sa va traiasca piticii,sa creasca mari si sanatosi....la cat sunt de zapacita,sper ca am retinut bine data,suntem in 26,nu?
Si Mariuca face uneori KK mai verde,consistenta la ea,exceptand scaunul de dimineata care e mai tare,e tot ca un "piure",de obicei galben-verzui,dar uneori verde-verde.Eu nu m-a stresat pana acum.....credeti ca are probleme??????
Mai nou fata mea sta numai in piciorele mele si daca sunt in fusta,se baga sub ea,ma trage,mai mai sa ma dezbrace...si nu vreau sa se sperie lumea de shunculitzele mele!
In rest,ea nu danseaza,abia a invatat sa faca "bravo",dar cred ca mai mult inconstient isi loveste manutele.Si cred ca asteptam al 3-lea dintisor,dar tot jos.
Azi i-am facut piureul de fructe la un alt robot si nu a maruntit asa bine fructele.Oricum erau marunte,dar nu piure.Si nu a vrut cu nici un chip sa manance ...asa ca am cumparat un borcanas si pe ala l-a mancat!Ce ma fac cu ea??????Nu mananca nimic taiat mai mare,numai piure!Pana acum ma plangeam ca nu mananca,acum ca nu mananca decat piure!Vedeti cum sunt de nemultumita????
Va doresc o noapte linistita!

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Seara!!!! Azi ne-am plimbat cu prientenul nostru Mihaita si cu printesa rasfatata Mamaruta (Ralu)!!!!! N-am mai ras de mult ca azi, am stat afara nici mai mult nici mai putin de...6 ore!!!! e ceva, nu?? A papat tot Paul, Mihaita ba inca mai voia, ca sa o oftice pe mami ca nu mai avea papa, dar..s-a rezolvat rapid, a scos Felis "artileria" si sa fi vazut ce fericit era Mihaita, cand sugea!!!!! Am fost in culmea fericirii, Paul A DORMIT IN CARUTZ!!!!! el, care nu a mai pus geana pe geana in carut de 5 luni!!!!!! Explicatia Ralucai a fost: "asta pentru ca am venit noi"!!!! daca e asa, va mai invitam la plimbare!!!! "dar numai daca mai veniti cu masina aia bengoasa, dupa care imi fugeau ochii, cand eram la tine in brate, Raluuu!! "(asta a fost un mesaj de la Paul pentru Ralu ) ii fugeau ochii lui paulica dupa carutul Mariei!!! AZI FELICIA A FOST FERICITA SI LINISTITA!!!!!!!!M-am bucurat mult sa o vad asa, si se simtea ca a dormit o noapte intreaga!!!!! Dupa plimbarea in IOR, am dat o fuga in L'AFFAIRE, d eunde i-am luat cu tati, lui Paul un costumash super, cu pantaloni, teoretic trei sferturi, dar culmea, ii vin lungi, si ii sta super, vorbesc serios, ii vin turnati...ma gandeam ca o sa vina nashpa shlitzul jos, dar, nu, ca e pampersul, si umple locul liber!!!! si i-am mai luat o bluza cu maneca trei sferturi, care ii vine cu maneca lunga!!!!!! asadar, sunt lucruri, pe care le poate purta lejer toamna, desi reducerile sunt pentru lucrur de vara!!!!!! m-am bucurat tare mult!!!!!!!! Cand ne-am intors acasa , eram si eu si tati, morti de foame, am halit, l-am pus pe Paul sa faca putin parada modei, si l-am culcat!!!! era mort de somn..doarme de la 21.00...si eu sunt franta....nu mai stau mult...o sa il rog pe tati sa ii dea el laptele lui bebe ca el mai lucreaza pentru sv!!!!!

NOAPTE BUNA VA UREZ!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Acum m-am uitat cu atentie ce scrie pe tricoul de la costumash..PEPELINO!!!!!!...Mihai zice ca asa o sa il strige de acum pe Paul..Pepelino!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Am mai pus si noi cateva pozite noi

In rest, timpul meu foarte scurt, abia apuc sa va mai citesc.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - felicitari pentru un barbatel asa mare ca Alex! Si te invidiez pentru balaceala pe care a-ti tras-o. Noi nu am avut nervi si curaj sa mergem la mare. Am considerat ca-i prea mica si ca ne e prea greu sa ne luam "casa" in spinare. Caci ne-am fi carat sigur cu 1001 de lucruri pentru ea.
Of! Si ce-ti seamana baiatul! Se vede ca-i "baiatul mamii", la mine-i invers...."fata lu'tata"...eu, cred, ca eram plecata.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Sa-mi traiasca fii-miu 2... SILVIU... Pupa mama pe el de frumusel, estetz si zglobiu...

si celorlalti sarbatoritzi astazi: IONELA-ROXANA, MATE, FLORYPOP... sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by oana69us

Ne primiti si pe noi in club?
Bebe Ilinca - 11 nov. 2004!

bineintzeles... ca esti binevenita in
Ilincai...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput