Ce jocuri pc pt. un baietel 10 ani?
Va rog mult, daca vreti, sa-mi dati cateva idei. Nu am nici cea mai mica idee, oare ce as putea sa-i iau si sa-i placa?
Jocuri pe calculator..... nu stiu daca-i permit parintii.....sa nu devina dependent.
Mamici vreti sa-mi spuneti ce prefera baieteii vostri? La fetite ma pricep eu cat de cat dar la baietei....nimic.
Editare: multumesc moderatorilor ca nu mi-au inchis subiectul, asa cum cerusem pt. ca e nevoie sa revin
Tocmai am aflat ca are voie sa joace pe calc. dar nu stiu ce jocuri sunt mai potrivite - nu vreau violenta la jocuri.
Ce jocuri sunt indicate? Pot sa le copii free de pe net?
Multumesc anticipat pt. ajutor.
idei nunta
Raspunsuri
klumea_blondy spune:
cred ca jocul pe calculator e cel care il va incanta cu siguranta.
si banuiesc ca macar o jumatate de ora pe zi tot are voie la calculator.daca nu fa-i cadou o carte"harry potter"sau stiu eu dar cu siguranta nu va avea acelasi impact!
gr
Darria spune:
klumea_blondy: multumesc mult pt. raspuns
Stiu pe propia piele ca jocurile sunt mai placute dar nu vreau sa se supere parintii pe mine in cazul in care nu-l lasa(aflu sambata daca are voie).
Ce jocuri s-ar potrivi pt. un pustiulica de 10 anisori?
idei nunta
Freia spune:
iti spun ce i-am oferit varului meu anul trecut cand a facut 10 ani: puzzle de 1000 de piese, un robot lego si o pijama ca e inebunit dupa pijamale.
alte idei: carte gen enciclopedie. noi i-am tot facut cadou de la varsta mica, toata famila, pe rand carti dintr-o serie pt copii cu informatii cat mai complete despre: pasari, planete, apa, pesti etc.
io prefer sa ofer ceva educational nu batai si lupte.
parerea mea.
succes si La Multi Ani!
Freia si Alexa
Darria spune:
Multumesc Freia pt. ajutor
Cred ca e mult mai bine ce mi-ai spus tu, avand in vedere ca mamica lui este invatatoare.
E adevarat ca este la varsta la care e dornic de cat mai multe informatii. Oare cum de nu m-am gandit?
Nu ma refeream la jocurile acelea cu lupte(vina mea ca nu am precizat), stiu ca sunt pt. copii jocuri placute(nu cu batai ) dar nu stiu ce anume.
idei nunta
adrianam spune:
Alte idei de cadouri:
- un stilou de buna calitate - de ex. Pelikan (aprox. 9-10 lei)
- un penar echipat (aprox 12-18 lei)
- un chit pt. construit un avion de ex. sau un ceas
- dictionar scolar englez
crig72 spune:
asa cum a spus si Freia mai sus si eu sunt tot pentru o enciclopedie.
La multi ani baietelului!
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Poze noi
criss spune:
Salut,
Cinstit, eu i-as cumpara o minge de baschet sau de fotbal....sau o racheta de tenis.
Criss
Darria spune:
Multumesc mult fetelor pt. raspunsuri
Mi-ati fost de mare ajutor, mi-am dat seama ce trebuie luat.
Fetelor: multumesc frumos pt. urare dar nu isi aniverseaza ziua acum, vrem noi asa sa-i luam ceva care sa-i placa.
Pt. inceput voi merge pe enciclopedie si pe chit pt. construit un avion(sa vad pe care le gasesc), sper sa-i placa.
Eu am inteles ce sa-i iau asa ca se poate inchide subiectul, ca sa nu va mai incurc.
idei nunta