FIV 41
Raspunsuri - Pagina 8
Avalon spune:
Monica, tu esti un model pt mine, de cand am intrat pe forumul asta te-am remarcat, ai luptat atatia ani si ai reusit, Dumnezeu te-a rasplatit, sa-ti traiasca sanatos baietelul si sa va bucurati de el!

Apreciez faptul ca intri si incurajezi pe cele ca mine, ca iti rupi din timpul tau sa ne dai informatii pretioase... Diphereline de 3,75 poate fi cumparat de la orice farmacie din ungaria, fara reteta? Tu cum ai procedat? Celelalte medicamente din tratament le-ai procurat tot din ungaria?
Multumesc mult pt orice informatie care o da cineva aici!
badjoke spune:
Avalon eu am facut cate o fiola de Dipherelin pe zi si alte trei fiole de Menogon. Cei de la clinica mi-au recomandat o farmacie de pe b-dul Stefan cel Mare unde am putut gasi Dipherelinul. Nu mai stiu exact cum se numeste. In orice caz iti spun cei de la clinica numele si adresa farmaciei respective. Acolo n-au avut toate fiolele recomandate de doctor, dar am facut comanda si a doua zi au sosit. Numarul injectiilor se stabileste in functie de rezultatul analizelor.
Referitor la fiv...eu am facut ET pe 13 ianuarie. Nu stiu sa-ti spun mai multe. In rest imi aduc aminte ca pentru echografii, doctorul venea dupa 20 ale lunii.
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
ramonav23 spune:
Fetele, rein cu informatii proaspete.
1. Euromedica: 0030231/896600 sau 0030231/896601
Str Nicolaus Manu, Nr. 16, Cartier Botari, Salonic, Centru.
Aceasta este adresa clinicii unde colega mea se duce sa se opereze de fibrom uterin si unde va face si FIV. Daca stie ea bine si nu incurca lucrurile, (are ft multi bani si....nu mai conteazapentru ea cateva mii de euro....vorba vine), cica FIV costa acolo undeva la 1500 euro, fara medicamente. Mi-a mai zis ceva, dar nu indraznesc sa sper si sa visez: cica procentul de reusita acolo, este .......80%!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vreau sa cred asta, si am sa va spun rezultatul ei cam prin....noiembrie daca totul merge bine. Si daca a reusit, (ea are 35 ani), inseamna ca procentul..sa zicem, ...e bun. Sper din tot sufletul sa reuseasca.
Tot atunci am sa revin cu multe amanunte despre FIV-ul si operatia ei.
Va pup.
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
ceciserban spune:
80% ar fi prea frumos sa fie adevarat Ramona.Daca in toata lumea procedura e cam la fel,nu inteleg cum de pot ei sa-ti gatanteze 80%.Ar fi super sa fie asa,dar sincer nu cred.
Eu cred ca ei doar zic asa,pt. ca daca nu reusesti te incadreaza repede la procentul celor 20% de ghinionisti.Dumnezeu e sigura garantie asa ca daca e sa vrea EL sa reusesti se poate si cu 10% sanse.
Avalon eu am luat anul asta de la dna SZABO din Ungaria Diphereline cu 150 euro,fiola de 3,75 de care vorbea Monica,ca si eu fac la Medsana si acolo asa se face-una singura.
Pupici tuturor,
cecilia
cristinici spune:
Ariela la Giulesti s-a inceput deja activitatea. Eu am sunat astazi si m-am programat la ecograf pt luni 5.09 la prof Marinescu asa ca suna , vezi ca nr de tel s-au schimbat 021 316.12.77 FIV sau 021 316.12.81 centrala.
cristinici
ramonav23 spune:
Nici eu nu am crezut procentul, dar astept macar de curiozitate sa vad rezultatul, si daca reuseste, cu tot cu operatie de fibrom, ceva trebuie sa fie, nu?
Ma gandeam la ce au mai zis fetele aici, ca la noi nu avem embriologi specializati......desi.....e cu dus si intors.
Om vedea ce o fi. Bafta fetelor care se pregatesc de FIV
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
Monica-Elena spune:
Avalon eu medicamentele adica menogonul l-am luat din Ungaria cu 8 euro/fiola de la dna Szabo de la Szeghed. Uite nr de romania al doamnei 0723167501 o suni in week. Mai este si nr d eungaria dar acum sunt ocupata cu pregatirile de botez(maine ne botezam). Poate ti-l dau fetele Cecilia sau Lachi daca nu vezi ca este la unul din capitolele FIV nr de telefon.
Multa bafta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Avalon spune:
Monica
fetelor, multumesc mult pt raspunsuri. Mi-am notat toate informatiile (nr de tel al dnei Szabo, tot ce ati scris). M-am hotarat sa incerc cateva luni cu inseminare intrauterina, avand in vedere ca pana acum am incercat doar natural, si am amanat FIV-ul pt primavara.
Monica, sa aveti un botez de neuitat!
Ramona, sincer nici eu nu cred intr-un asemenea procentaj... de fapt nu cred ca in nici o clinica din lume exista un asemenea procent de reusita. Inteleg ca euromedica este o clinica din constanta, este noua?
Din ce am citit pe aici, (incerc sa ma informez din mers), inteleg ca in Bucuresti, singurul loc unde se poate face fiv in functie de pacienta este giulestiul, restul lucreaza pe loturi de paciente (adica inhibarea ovulatiei naturale cu diphereline si apoi stimulare cu fsh sub forma de menogon, puregon sau gonal). Am inteles corect?
laurabyby spune:
fetelor se doneaza 40% iar 60%ramane pt voi,iar daca nu ai ce dona platesti 2000 eur,800 suporta clinica,iar dipherelinul se da din a 2 zi de ciclu cate o fiola pe zi.sper sa va fi lamurit putin.nu va lasati batute luptati ca o sa invingeti.succes
12+
Kariris spune:
Ce fac fetele?
Mi-a fost dor de voi. Noi suntem raciti cobza toata familia...ne-am cam facut de cap in concediu...
Moni cum a fost la botez? Cum s-a comportat Mihnea?
Letitia tu ce mai faci? Care e situatia cu tine?