FIV 41

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Laura, sa ai in continuare sarcina usoara, iar bebelusii tai sa fie sanatosi, sa te bucuri de ei! Asteptam ceva informatii despre med new life, ma bucur ca tu ai reusit acolo. Poate imi dai si mie niste date suplimentare (costuri, durata tratamentului, reduceri din pret). Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

la MED NEW LIFE costurile sant urmatoarele:fertilizare costa 2800euro fara donare cu donare e 750euro,tratamentul costa cam in jur de 22 mil,dureaza cam3 sapt parca,sper sa te fi lamurit adresa e ROMULUS 57.BUC
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ariela la Medsana embriologii sunt greci(toata stima ptr ei ptr ca se implica si te sfatuiesc iti explica cum sta treaba cu embrionii , cati sa pui etc), iar cei doi medici dr Denisa Protopopescu(datorita careia Mihnea exista) si prof Ancar sunt scoliti in Anglia chiar acolo unde in urma cu ceva anisori se facea prima fertilizare in vitro si venea pe lume primul copil in eprubeta.
Sansele sunt mici la FIV 25% dar exista, deci se poate. Eu ma numar printre norocoasele la care FIV-ul a prins din prima, dar am crezut cu taria in sansa mea si asa trebuie sa faceti si voi.

Laurabyby ai grija de tine si de cei doi pui. Si la mine s-au prins 2 la inceput dar la 8 sapt nu se mai vedea decat unul. Cel de-al doilea se absorbise se spune ca cel puternic il absoarbe pe cel slab. Asa a vrut Dumnezeu sa fie si ii multumesc ptr asta ca am un baiat sanatos si frumos foc(doar cioara isi lauda puiul nu?)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

laura, atat de mare diferenta de pret? doar 750 cu donare

pupici pe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Urmaresc acest subiect si sunt alaturi de voi. Ma bucur sa aud de reusite, dar ma intristez cand sunt si esecuri.
laurabyby iti doresc sa ai o sarcina usoara. Eu am facut FIV tot la Med New Life, tot cu doctorul israelian. Acum am o fetita de 11 luni si o saptamana.
Mai jos sunt cateva fotografii cu fetita mea si vreau sa va incurajez si sa nu va lasati coplesite de esec. Nu renuntati, chiar daca sunt bani destui care se cheltuiesc cu FIV si nu stii daca rezultatul va fi pozitiv sau negativ.

Mami si NiKo (24 sept 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pusa_stefan/album?.dir=/41a0

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Badjoke mare dreptate ai!Toate ne bucuram asa mult cand auzim de reusite si ne intristam fffff. tare la fiecare esec.Dar cum zice Monicatrebuie sa incercam si sa credem in sansa noastra,a fiecareia dintre noi.Si dovada ca se poate din prima,din a doua,din a treia etc. incercare,stau marturiile celor ce acum se bucura de lor.Asa ca Tabitha,Lachi si toate fetele care nu au reusit inca NU VA DATI BATUTE.Cu siguranta va veni si randul nostru intr-o buna zi.
Laurabyby esti o norocoasa si sa-ti ajute Dumnezeu sa aveti parte de viata lunga,sa va bucurati cat mai mult de puisorii vostri.
Moni tu si Mihnea sunteti talismanul meu norocos si sigur vom reusi cu voi alaturi.De abia astept sa va vizitez la BUC.,mai ales ca pana vin eu va faceti baietei si mai mari decat sunteti acum.
Multi tuturor si sa auzim numai de bine.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

BADJOKE sa-ti traiasca printesa e frumoasa tare sa te bucuri de ea sper sa ai vad si eu pe ai mei asa mari.da fetelor acolo la clinica cu donare atat costa 750 euro.nu va pierdeti speranta ca si eu eram disperata ca eu am facut si 3 incercari in spania inainte sa fac aici deci abia la a 5 incercare in total am reusit luptati nu va lasati.mult succes.va pup
12+ si 2 beby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Laura, ma bucur ca ai revenit aici cu amanunte. As vrea sa fac si eu fiv in iarna la clinica med new life, am inteles ca numei femeile sub 35 ani sunt acceptate sa doneze ovocite. Ma puteti lamuri si pe mine, fetele care ati facut fiv acolo: stiu ca din tratament face parte diphereline pt inhibarea ovulatiei naturale, deoarece se lucreaza pe loturi de paciente, imi puteti spune cate fiole diphereline ati avut nevoie si de unde l-ati procurat (am inteles ca se gaseste mai ieftin in ungaria si am ocazia sa-l cumpar de acolo, ca-mi pleaca o cunostinta). Inca ceva, fiv se face o data pe luna acolo la clinica, sau la intervale mai mari?(a spus cineva la un moment dat o zi anume din luna, cand vine profesorul israelian)
Badjoke, fetita ta e scumpete, sa-ti triasca si sa te bucuri de ea! Ce mi-a ajuns pe la urechiuse, ca vrei bb2? Atunci bafta multa, dar te rog eu tine-ne la curent!
Laura, am si eu un vis frumos, sa am 2 bebei, ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Laura , te rog frumos spune-mi si mie la donarea de ovocite, cate ar trebui sa donezi ca sa platesti doar 750 de euro? Dar ce te faci in cazul in care tu vrei sa donezi ovocite si nu-ti ies decat 3 (ca in cazul lui Lachi), cum se procedeaza platesti integral 2800 de euro?

Daca ar fi doar 750 de euro + 22 mil tratamentul m-as baga si eu la un FIV , dar la mai mult n-as avea bani.
Multumesc.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Avalon eu am facut FIV anul trecut in oct la medsana sipot s aiti spun ca am facut doar o singura fiola de diphereline in ziua 2 a ciclului. Injectia a fost luata din Ungaria la pretul de 140 euro fiola de 3,75. Mai exista o schema de tratament pe care o practica Giulestiul cu diphereline de 0,1 si se face una pe zi parca si este in jur de 300.000 lei parca fiola.Poate cele care au urmat schema asta itipot spune.
Bafta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput