Mamici de martie-aprilie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Laura ,eu iau prenatale ..din saptamana a 12 cand am oprit acidul folic ..Materna cu seleniu se numesc,si sunt foarte bune !Cat despre radiografie la coloana ,eu stiu ca nu avem voie asa ceva cand suntem insarcinate ...o mamica nestiutoare a facut o asemenea radiografie ,nu stia ca e gravida ,doar spera sa fie ..si in final a constatat ca era ,numai ca inimioara lui bebe nu mai batea .Ma intristat foarte tare povestea ei ,ca se chinuia de 4 ani sa aibe un copilas .
14fx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Gresit Jane04, n-am sa zic asta! AM sa iti zic ca e foarte bine sa fii o fire curajoasa si ca iti urez sarcina usoara! si sa dea Dumnezeu sa te simti asa de bine pana la final! Te

Tina and Our sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marib spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri ! M-am mai linistit ...
Maria si Jane - ma bucur pentru voi, abia astept si eu sa-l simt pe bebe, cre ca e o senzatie nemaipomenita

Va pup

Mari 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Tina multam de comliment ,m-ai facut sa rosec ..si eu sper sa am un copilas dragalas ,dar as spera sa semene cu tasu' ,ma refer la inaltime si de la mine sa ia caracteru 'ca nu are ce pierde
Jane au fost chiar puternice sariturile ..tocami ma trezisem din somn ...si ma gendeam sa imi schimb pozitia.Chiar asa am auzit ca daca stai pe partea stanga vreo juma' de ora poti sa-l simti ,culmea e ca eu stateam pe partea dreapta si am simtit ,probabil am stat mai mult de jumatate de ora cat oi fi dormit nu stiu ..important e ca l-am simit
Mari b sarcina usoara ,cam incepand cu saptamana a 14 ar trebui sa simtim ,dar unele fete dragutzele au simtit abia in a 16 sau chiar mai tarziu .
14 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Maria cu siguranta o sa fiu mai atenta.Ca ieri am simtit niste gadilaturi ca niste gaze...si au tinut ceva timp. Dar daca puneam mana nu se simtea nimic..simteam doar eu.Sa stii ca nu m-am gandit deloc la bebe.O prietena a simtit numai la 4 luni asa ca nici nu m-am gandit sa fiu asa norocoasa.
Te pup !Mi-ai dat o fericita "tema" de week-end.
14 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Tina_Welsh, din cate stiu eu citologic si Papanicolaou e tot una. Adica dupa ce iti recolteaza secretia vaginala si o analizeaza iti spun daca ai vreo infectie(clamidia, tricomonas sau gardnerella) si daca ai modificari la nivelul celulelor/tesutului(asta e aspectul citologic). Din cate stiu eu inainte sa apara metoda de analiza Bethesda, clasificau Pap test de la c1 la c4. Mi-e mi-a iesit c2 dar nu m-am panicat ca a fost o inflamatie provocata de o bacterie si m-am tratat si sper ca data viitoare sa iasa c1. c4 e cel mai nenorocit rezultat, dar sigur nu e cazul niciuneia de pe aici.

Nu mai stiu cine a intrebat de prenatale. Eu iau de 1 sapt materna cu seleniu 1cp/zi. Am dat 320000/flacon 30 comprimate. Mie ostetricianul mi-a zis sa iau materna, prenatale sau supradyn si sa fie la alegerea mea ce anume. Am ales materna cu seleniu pentru ca mi-a fost recomandat de cateva mamici care au luat asa ceva si au fost multumite. Asta nu inseamna ca nu le pot schimba dupa ce le termin. Ma gandeam sa iau cate un flacon din fiecare, poate ca face bine la BB sa schimbi concentratiile si compozitia. O sa-mi intreb medicul daca pot proceda asa. Ma gandesc ca daca un anume tip de pastila are un viciu ascuns sa nu merg cu el toata sarcina, sa le incerc pe toate Voi cum credeti ca e mai bine?

Hai ca m-am intins si io ca o zi de post.

10+

Danutza Bananutza dutza
I'm coming!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ce harnicute ati fost fetelor, asa imi place!
Jane04 pai nu cred ca mi-a trecut ca nu are cum, dar nu mai fac pipi in pat Dr mi-a desenat ca sa inteleg in ce consta malformatia asta. La vertebre este o terminatie ca un varf de ac (un os mai lung si care ar trebui sa fie ascutit)-care se numeste spina nu mai stiu cum- ei malformatia este ca in loc de varf de ac, este o bifurcartie, osul nu e sudat de tot. In jurul bifurcatiei sunt asa- zisii "nervi rusinosi"- care irita vezica urinara (de la asta rezulta pipi in pat). Mie mama mi-a zis ca am facut ceva injectii si dupa ele am inceput sa constientizez noaptea, cand trebuie sa ma trezesc si sa merg la wc. Asta-i!

Laura 10+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Laura ma bucur totusi sa aud ca aceasta afectiune asa de temuta are si rezolvari.M-ai pus pe ganduri...Ma gandesc sa o sun pe mama sa o intreb daca medicii i-au spus ceva cand eram mica .Si eu am facut pipi noaptea in pat pana la 9 ani...si fara nici o explicatie mi-am revenit.Vroiam sa te intreb , cum se mai poate verifica acum daca cineva a avut sau daca are asa ceva ? Numai prin radiografie ?
14 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Laura Ioana nu-s graviduta dar mi-a sarit in ochi mesajul cu legatura intre spina bifida si pipi in pat. Si eu am patit asta pana la 9 ani. Atunci mi-au dat un tratament cu Antideprin (nu stiu de ce medicamentul asta) care mi-a dat o alergie ingrozitoare ma scarpinam pana imi dadea sangele. Si eu am scapat intre timp de pipi in pat:))) da' chiar sunt curioasa si o sa caut informatii daca chiar are legatura spina bifida cu enurezis. Bine ca ai pomenit de asta

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

maria ce bine de tine,eu am 16 sptamani de acuma si nu am simtit cum misca,deabia astept si eu sa se intample minunea!
azi am dus-o pe cumnata mea la doctorul meu sa o vada ca o timpita ia spus ca are sarcina extrauterina de vreo 2 saptamani si trebuie operata la urgenta,si am profitat si eu si l-am rugat sa-mi mai faca o echo,si cand s-a uitat a zis ca aaaaaaa ,asa fat mai zic si eu,foarte bine dezvoltat,arata foarte bine,bate inimioara,se misca intruna,lungime de la cap la fundulet 9cm,fara picioare,a zis ca daca pune, si picioarele e un lungan,diametru cap 33mm.AM FOST ASA BUCUROASA,adica sunt!aaaaaaa si l-am intrebat si de sexul copilului si a zis ca cel mai sigur dupa 5luni si jumatate poate sa-mi spuna.
pupici cris15+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze) si BURTICA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput