izolare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Pentru ca ai lipsit 6 luni te simti neintegrata. Dar in orice parte mergi e greu pina te integrezi, comentarii si aluzii se fac si munca neplatita ohooo exista in multe parti, te asigur.
De unde stiau alte persoane, in afara Bossului- Nr. 1 ca ti s-a cerut parerea in legatura cu acea fata care a fost concediata? Inseamna ca esti apreciata la locul tau de munca. Iar a concedia oameni e o treaba neplacuta, ingrata.
Daca ai un ochi critic, sesizezi usor defecte si parti negative ale altor colegi, incearca sa nu le discuti cu oricine. Si mai ales subliniaza si aspecte pozitive, pt ca nimeni nu e perfect, orice critica e ca un bumerang-se poate intoarce impotriva ta.

Macar ai un bebe frumos, sanatos, a meritat 'sacrificul'. Sa iti traiasca!

Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Danitin, cum ti se pare viata acum? E mai bine?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Nu stiu daca viata este mai frumoasa acum dar, dupa ce am citit despre tragedia petrecuta la Constanta - moartea fetitei de 4 luni - am avut parte de un dus cu apa ca gheata. Cred ca prostia mea cea mare a fost sa bag in seama atmosfera de la servicu, de parca nu am eu familia mea, spiridusul meu drag si prietenii mei... La urma urmei, da-i incolo pe nesuferitii de colegi, decat o cafea cu ei mai bine bag viteza sa ajung mai repede acasa la Lori a mea. Si daca tot am un moment liber, intru pe DC sa "vorbesc" cu voi, prieteni buni mereu alaturi.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Asa te vrem mamaica de spiridus.
Bucurate de orice lucru, cat de marunt si nu lasa necazurile si grijile cotidiene sa te macine.
Priveste jumatatea plina a paharului. E mult mai bine.

Ma bucur pentru tine.

pozici

Mergi la inceput