izolare

izolare | Autor: danitin

Link direct la acest mesaj

Trec printr-o pasa proasta. Am impresia ca, la serviciu, nu ma mai inteleg cu colegii. Nu este vorba despre certuri deschise sau confruntari, cu despre "nuante". De fapt, asta este si problema mea. Sunt oare simple inchipuiri sau sunt reale? Am impresia ca se fac tot felul de aluzii in apropierea mea, ca nu ma mai integrez, ca multi nu ma suporta... Asa ca am nevoie de umarul vostru, pentru o tura de plans.
Un exemplu. Aveam o colega care trebuia sa lucreze doar patru ore, sambata. primea in jur de doua milioane de lei plus alte cateva avantaje. Pentru ca firma nu merge stralucit seful a hotarat reduceri de personal. M-a intrebat daca pe fata de sambata o mai tinem. In conditiile date i-am spus ca nu este neaprata nevoie de ea. Astazi, la lucru, o colega poveste in gura mare ca fata si-a gasit alt serviciu, unde primeste 500 de euro pe luna si, in plus, subliniere cu inteles si priviri piezise spre mine, nu o mai sapa nimeni si nu ii este nimanui ciuda pe ea.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

Draga mea,

Cand te ai gandit ultima oara la tine? Cand tzi ai alocat cateva ore DOAR pentru tine, sa te relaxezi, sa vezi un film, sa tzi cumperi ceva ce tzi doresti? Daca a trecut ceva timp de atunci ar fi cazul sa tzi planifici ziua in care cateva ore TU VEI FI CEA mai importanta pentru tine.

Despre integrare in colectivul de la JOb? Cred ca este poate incolod sa lucrezi intre oameni CARE SIMTZI TU CA NU TE AU la inima dar UNA PESTE ALTA nu cred ca este primordial CA AILALTZI SA TE AGREEZE! Ori ii ignori si ai relarzii doar DE JOB SI cele necesare cu ei, ori incerci o data sa oferi o cafea...si incet incet, mai spui o stire bomba mai ...una mai alta si asa te faci auzita...

Colega care tocmai trebuie sa isi faca bagajul? Uita de ea! e deja un trecut, despre salariul de 500 de euro, spune i ca tu ii castigi stand acasa!

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Danitin, cred ca ai cazut in butoiul cu melancolie. Treci printr-o perioada mai dificila probabil, plus ca te simti oarecum si cu constiinta incarcata, pentru tipa respectiva. Nu-ti mai face probleme, ca si-a gasit fata job, chiar mai bine platit, dupa cum spun altii. Iar daca nu e adevarat, o sa-si gaseasca. Du-te la coafor, cumpara-ti ceva frumos si, o sa vezi, te vei simti mult mai bine. Iar dimineata, spune-le colegilor "buna dimineata" cu zambetul pe buze. O sa fie mai bine, o sa vezi.
,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Pai depinde numai de tine sa iesi din pasa asta. Adik un film, un teatru, o seara de dans, o cina la restaurant, un coafor, etc. Toate astea te fac sa te simti muuuult mai bine. O tzoala, un cosmet, niste cursuri la care visai de mult, etc. Si in primul rand ceva sport sau sex sau combinate, ca elibereaza endorfine, adik fericire!

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga mea ma indoiesc ca seful a dat-o afara numai pe baza recomandarii tale. Acum nu mi-e clar ce pozitie ai tu in firma si de ce te-a intrebat pe tine. Daca nu e de competenta ta sa decizi astfel de lucuri (care pot fi de importanta majora in viata unui om) eu nu m-as baga. Draga mea e atit de spimplu sa te faci placuta la servici. Fii tot timpul cu zimbetul pe buze, ai o vorba buna pt. fiecare (caci toti sint oameni ca si tine, cu probleme mai mici sau mai mari) trimite-le cite o gluma si adu prajituri la servici. te vor iubi!pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Multumesc mult de incurajari, cred ca exact de asta aveam nevoie. Si da ... sunt intr-o pasa proasta, aproape de butoiul cu melancolie. Sper sa reusesc sa-l evit. Cat despre pozitia mea in firma, e cam complicat. Inainte de a avea bebe eram clar numarul 2. In timpul in care am stat acasa (6 luni) locul mi-a fost ocupat de alte doua colege. Cu una ma inteleg destul de bine, cu alta insa...Oricum, acum am un fel de titlu onorific (director de programe), multi ma respecta pentru experienta pe care o am dar altii nu pot sa sufere faptul ca imi dau seama de greselile si superficialitatea lor. Pe vremea mea se punea mult mai mult suflet, chiar ma consumam pentru o gresala, acum insa deviza este "lasa ca merge si asa".

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Draga mea ca nr. 2 in firma sau chiar ca nr. 3 sau 4 deciziile nu ar trebui sa-ti fie contestate iar remarca acelei colege e de-a dreptul rautacioasa si nu ar trebui sa-ti pese. La noi cei dati afara (si bat in lemn dar s-ar putea sa ajung si eu vreodata in sit. asta) nu fac comentarii in fata nimanui pt. simplul motiv ca mai ai nevoie de acei oameni sa-ti dea recomandari pt. un alt job. Cit despre colegele care te-au sapat pe tine... intr-un fel e normal daca ai stat acasa 2 ani. Firma trebuia sa mearga inainte. Nu cred ca putea merge daca nr. 2 lipsea. Acum insa ar trebui sa ti se dea locul inapoi. Discuta cu nr. 1 pe tema asta.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Danitin, tu sa fii sanatoasa, ca restul...Sa-ti traiasca bebelusa (e o scumpa!). Si da tu fuguta, azi, la un coafor, sa vezi ce roz o sa ti se para totul apoi .
Adrienne, danitin a stat 6 luni acasa cu copilul, nu 2 ani .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Lupta sa fii mereu nr.1. Dar nu fa din asta prioritatea vietii tale!

Liliana

Mergi la inceput

scuze ca n-am citit bine. 6 luni nu e asa de mult. discuta cu nr. 1 sa-ti iei locul inapoi si nu mai pune la inima totul.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Multumesc muuult de incurajari. Atmosfera la serviciu e tot de k.k. dar eu parca sunt mai optimista. Si merg astazi la coafor. Nu pot discuta cu nr. 1 despre reluarea vechilor atributii pentru ca, in momentul in care se prinde ca iti doresti ceva foarte mult, iti da dar conditionand chestia de preluarea a si mai multor sarcini, fara bani in plus. Cerd ca nu-mi ramane decat sa ma simt bine in pielea mea, sa imi fac treaba bine si sa incerc sa ignor ostilitatea mai mult sau mai putin fatisa de care dau dovada "inlocuitoarea" si lingaii ei.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput