Mamici si bebelusi de iulie - august (88)
Raspunsuri - Pagina 9
mamini spune:
fetelor, multumim, am venit si noi ieri acasa. Sofiutza e mai bine, i-au facut ieri si un ekg si o ecografie cardiaca si are un suflu slab care speram sa treaca de la sine- deci nu eram eu nebuna sa ma ingrijorez cu ritmul ei cardiac crescut. oricum, bine ca nu e grav, a inceput sa pape, dar o cam doare si burtica...
vomita si pina acum nu vomita- o fi din cauza ca a mincat mai mult?
buricelul ne-a cazut simbata, in spital.
aseara a facut baita si am dat-o cu ulei si am imbracat-o in hainutele ei si a papat si era asa de multumita...si eu la fel.
va pupic
M si Veve
Irda spune:
Anis eu ii dau numai daca e agitata si plange! Deci de cele mai multe ori dupa masa ...sau in timpul mesei daca imi plange rau.
Uneori se calmeaza, alteori nu! Uff!
Daca nu plange si-mi adoarme instant n-am de ce sa indop copilul cu picaturi.
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
mamini spune:
Monicutz, am plins de mila ta cind am aflat, dupa ce s-a intimplat, dar acum ca am nascut si vad lucrurile altfel, am plins in hohote. nu-s cuvinte de consolare si stiu ca nu asta cauti. iti doresc sa iti dea Dumnezeu putere sa faci un pic de pace cu lumea in care traiesti si sa treci si peste septembrie si pas cu pas, inainte...
M
mamini spune:
Irina, multumesc, esti o dragutza, nu stiu cum ai timp si de bebe si de noi.
Kulta, ce faci?
M
Katink spune:
Valcampan si Petra, felicitari, sa va traiasca pruncii!!
Anis, bubitele pe care le are si Emma nu sunt de la praf sunt de la hormonii din lapte. Trec de la sine sau poti da cu lapte din san pe ei, mie asa mi-a spus moasa astazi.
Sab Simplex noi il dam inainte de masa.
Deci azi a venit moasa, Emma are 4200g , a luat foarte bine in greutate in 2 sapt. si 4 zile. In rest la fel ca toti copilasii, o zi mai cuminte si mai somnoroasa, o zi mai activa si mai maraita... sanatate sa fie si trecem noi cu bine peste perioada asta mai greuta cu colici si trezit noaptea mai des.
Kulta, Acusor, Anca, Oriadam si restul trupei de gravidute... nasteri usoare si bebelusi sanatosi!!!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi
Katink spune:
Mamini, bun venit acasa cu Sofia mica! Sanatate multa la amandoua si sa va ajute Dumnezeu sa scapati de probleme cat mai repede!!!
De vomitat sau de dat afara laptic este normal, stai linistita.
Pupici,
Fotografii cu noi
Katink spune:
Monicutz, mi s-a rupt sufletul cand am aflat de la prietena ta ce ati patit. Nu imi venea sa cred, am recitit ultimile tale mesaje postate pe forum si totul parea atata de bine cu voi .. si dintr-o data...
Acuma am citit mesajul trimis si am plans de durere... va doresc din suflet sa va intareasca Dumnezeu si sa treceti de clipele grele care vor mai urma si de acuma in septembrie - asa cum spui si tu - si sa aveti credinta ca puiul vostru va veni la voi sanatos asa cum va doriti amandoi.
Cuvintele sunt de prisos acuma, asa ca iti spun numai ca ma voi gandi mereu la voi si ma voi ruga sa aveti si voi puiul vostru cat mai curand.
Multa putere, credinta si incredere sa aveti amandoi!
Pupici,
Fotografii cu noi
irinabungau spune:
Anis, eu ii dadeam Sab Simplex inainte de masa, acum am trecut pe Gripe Baby Water, se zice ca-i mai bun. Vedem noi...
Mamini, nu prea am timp, dar zilele astea Radu a plecat la Brasov sa rezolve niste probleme, de aceea am ceva mai mult timp.
Kulta era la spital acum vreo 2 ore la monitorizare, astepta doctorul sa vina si sa dea verdictul. Sa speram ca bebe Sebi vine pe lume curand!!!!
Pupici
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
Albinutzza spune:
Anis, eu il dau inainte de masa, asha isi face efectul. Si de 3 ori pe zi, ii dau Espumisan, in rest Sab Simplex
Kulta iti tinem pumnii...Haide Sebiii
Mamini, bine ai venit acasa, sanatate multa va doresc
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
beatriced spune:
Monicutz, doamne ce tragedie, nu ma pot opri din plans... Curaj mult!
off, mai ... nu mai pot scrie...
Mami de Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex
Beatrice