Mamici si bebelusi de iulie - august (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Irina, ma bucur ca v-ati plimbat, si ca ia plakut. Si Luca a facut la fel la inceput, iar acum cam de fiecare data doarme la plimbare.

Si eu am avut probleme cu pompa, in psital, si de-asta am si renuntat la ea. Ma chinuiam tare, plus ca nu aveam forta, si ma si durea. Acum ma mulg cu mana, deja sunt experta. Dar eu am si areola mare si sfarcurile mari. Cred ca si asta conteaza.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Hello dragutelor,

Iaca m-am trezit si eu, ca mai nou am obiceiul sa ma trezesc la 8 si la 10 sa adorm din nou vreo doua ore.

Acusor, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. Asta e, daca nasti pana vine doc ta, mergi la doc recomandata. Bine ca ti-a recomandat pe cineva si nu te-a lasat balta. Oricum, daca dai banuti, toti isi dau interesul. Unde nasti? Cred ca te-am mai intrebat dar nu sunt sigura.
Si eu am avut un stres similar mai acum vreo 2 luni pt ca doc mea vroia sa se mute full time la spitalul privat, dar pana la urma a ramas si la Polizu. Ar fi fost naspa pt ca ma costa 3000 de eur si nu mi se pare normal sa platesc atatia bani pt trei zile de spitalizare.

Anca, chiar ma gandeam la tine ca n-am vazut nici un semn dimineata. Felicitari pt patut, sa-l stapaniti cu placere si sa fie dintr-ala "anticolici" :-)

Kulta, tinem pumnii, se pare ca te intalnesti cu bebe in sfarsit.

Eu, tot nici un semn. Nici dop, nici dureri, nimic. Barbata-miu mi-a zis azi ca poate totusi nu sunt gravida....

Pupici,
Mada & Daria 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Anis, Irina, ce bine ca ne puneti la curent cu obiceiurile. Nici eu nu am de gand sa stau prea mult in casa cu Dariuta, n nici un caz 40 de zile.

Voi cand ati programat botezul? Fiindca tot il faceti inaintea noastra poate ne dati si noua sugestii de sali. Eu nunta am facut-o in martie la Crowne Plaza si sotul meu rezervase o sala tot acolo, dar parca n-as mai cotiza atat de mult. Tare as vrea un local unde sa se manance bine si sa fie mai fara fite. Tare astept sugestii daca va vine vreo idee. Nu mi-e neaparat gandul la asta, dar banuiesc ca trebuie ezervat din timp.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza!!!

Albinutzza eu nu mai stiu acum cat papa Andrei la san pt ca nu mai am nici un chef sa fac proba suptului desi ar trebui intr-o insa e cam chinuitor si pt el. Insa iti pot spune la biberon ca mananca acum 135 ml odata si il papa tot si curand o sa marim doza banuiesc. Parerea mea e insa ca fiecare bebe e diferit si te adpatezi nevoilor lui. Eu doza i-am dat-o pur si simplu dupa recmandarile de pe cutia de Milumil. aLT standard nu am. Succes!
Adriana si tu la pampers mai mare, pai da sunt sigura ca difera pampers in Ro ca si Aidan e cat Andrei doar sunt de=-o varsta si niste papacaiosi de 203 ore amandoi Aici nr 3 sunt de la 4 la 9 kg deci clar a trebuit sa trecem la ei la ale noastre 6 kg, sunt putin cam maricei si mai dam cate un kk pe alaturi unoeri dar aia e. Si ANdrei tot asa tine capusorul sus dragul de el mi-e asa drag cand il vad cum sta el mandru asa cu capul sus ;). mISTO pozele cu Aidan si capul sus betoon!!!
Moni nu am cuvinte pt ca sunt de prisos insa stiu ca Dumnezeu e mare si ca intr-o zi iti va reda darul pe care acum ti l-a luat nu stiu de ce nu e drept...pt ca meriti si il vei avea. Iti tin pumnii sa iti revii cat mai repede atat cat este posibil sa-ti reiei cursul vietii ca sa poti sa o iei de la capt cand vei avea putere. Am o amica care a patit la fel, si-a piredut bebelusul iar acum se bucura de existenta unei bebeluse superbe pt ca nu si-a pierdut speranta si a luat totul de la capat imediat dupa pierdere. Tin pumnii sa fii tare draga mea!!!
Andreea burta mi s-a retras sa zic asa la vreo 2-3 sapt. insa in partea abdo,enului inferior a ramas pt ca este muschiul sectionat si o sa mai putem face ceva doar cu sport si nici acolo complet. Insa mare parte se retrage odata cu uterul si datorita alaptatului care ajuta. Eu am purtat si burtiera si prin sapt a 2 a era deja retrasa in partea de sus.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzza..multam de raspuns.Eu inca nu am dat de dr mea..e plecata nu stiu unde...i-am dat de aseara cu crema Baneocin..stiu ca si in spital a zis ceva de ea in caz ca apar iritatii etc.
Dar de la ce fac..ca eu tin super curatenie...in fine..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Cine va zis ca nu va lasa in biserica la botez???
E o tampenie...cel putin preotul pe care l-am intrebat eu a zis..clar , daca botezul e facut la peste 40 de zile nu exista nici o restrictie pt mama.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Oriadam, nasc la Municipal. Dr. mea ar veni din concediu dar pleaca din Bucuresti si de-abia joi vine in Bucuresti. Totusi sper sa nasc pana atunci. Important e bebele nu cu cine nasc. Vorba ta, daca mi-a recomandat-o inseamna ca trebuie sa fie buna.

Andre_ea, multumesc pentru raspuns.

Pupici
acusor 40
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Emaimee, eu stau pe Cismelei la Tic Tac, ma bucur muuult ca si ai tai stau prin zona, asta inseamna ca ne vom vedea cu siguranta!!!!!

Mamini a venit acasa de ieri cu Veve, doar ca n-a avut timp sa scrie, asa ca bine ai revenit acasa draga Mamini si scumpa Sofia, va dorim acomodare cat mai rapida si laptic muuult la mamica!!!

Si Giana a venit acasa cu bb Daniel tot ieri, bine ati venit acasa, sa fiti sanatosi si sa cresti mare Daniel!!!

Kulta, ce faci???? Nu te-am vazut azi!!! Nasti?

Cam asta ar fi, ma bag in pat sa dorm si eu juma de ora, pupici,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!
Noi am fost plecate la bunici si de-asta n-am mai intrat pe DC.

Monicutz sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci mai departe si cand vei fi pregatita sa-ti trimita copilasul mult dorit. Intr-adevar cuvintele sunt goale!
Dar toate fetele suntem sufleteste alaturi de tine !

Noi suntem ok. Azi mi-a vomat Daria de mai multe ori si avea un plans isteric de-am zis ca am ranit-o in vreun fel si nu mi-am dat seama! Imi venea sa ma urc pe pereti de ingrijorare! Acum doarme....i-am dat putin laptic + Sab Simplex si s-a calmat.
Colicii astia nenorociti!! Ce i-as mai !

Pupici fetelor si bebeilor si multa rabdare celor care inca mai asteapta!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Ca tot veni vorba de Sab Simplex....Voi cum il dati inainte de masa, sau dupa??ca am eu niste discutii pe tema asta...

Mergi la inceput