Mamici si bebelusi de iulie - august (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ellarot, eu am cantarit azi..la aproape 3 sapt. fara 2 zile, a luat 450 g.e ok?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Anis, eu nu stiu si nici nu m-am interesat ... ca Eva ia bine in greutate; principiul meu este ca daca pune shunculitza pe ea, ia bine (la 7 sapt fara 1 zi - sapt trecuta, marti, a avut 5,550 kg)

Mamini, sper ca Veve se va face bine repede si ti-o vor da acasa, ca sa te bucuri si tu de micuta ta. Nu poti sa le spui ca o sa o scoti afara sa stea in soare? Ca asa ii trece icterul (mie asa mi-au spus pediatra cind mi-a dat-o pe Eva acasa). Si sa le spui ca o sa mergi in citeva zile la control cu ea dupa ce o iei acasa.

Noi de ieri am trecut la Huggies step 2 (intre 5-8 kg), pt ca pe pachetul celor cu nr 1 scrie ca se pot folosi pina la 6 kg (dar e gresit, pt ca nr 2 incep de la 5 kg, iar nr 1 sint mult prea mici si strimti pt 5 kg). Sper sa nu trecem la urmatoarea marime prea curind, ca nu vrem sa avem o bebelusa prea .

Eva a fost foarte cuminte ieri seara; a dormit intre 6:30pm - 12:30am, s-a trezit, a papat, a adormit la 1am, s-a trezit iar la 4:30, a papat iar, a adormit iar si s-a trezit la 8:30am; dar acum ma lupt cu ea pt ca este foarte maraita si se vede ca o doare burtica; nu stiu ce sa-i mai fac; deja am facut bataturi la plinsetele ei si nu ma mai streseaza asa de tare; incerc sa o consolez cit de bine pot, pina ii trece; mai cu tzitzi in gurita, mai cu tinutul pe umar ... Acum sta linistita in bouncer, dar nu stiu pina cind ... Daca incep sa vb cu ea se apuca sa maraie, asa ca mai bine o las sa se amuze singurica, uitindu-se pe pereti si la mobila din camera .

Fetele din tara, nu stiu cum suportati voi sa stai fara aer conditionat pe caldurile astea sau ma gindesc cum am suportat eu pina a veni aici; sau saracii bebelusi cum rezista ... Pt ca noua ni s-a stricat aerul conditionat ieri (este centralizat) si stam cu ventilatoarele de tavan (fanurile) date la maxim, iar sotul a cumparat si instalat o unitate de aer conditionat pt fereastra in dormitorul nostru (si al Evei deocamdata). Azi, in vreo 2 ore, vine cineva sa il repare ... Deh, iti cumperi o casa, cumperi si problemele fostilor proprietari ... alti bani, alta distractie ...

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Inca n-am dat de dr neonatolog..asa ca va intreb pe voi.
De ieri Ingrid are pe fata numai bubite rosii cu varful alb, seamna cu acneea.Are Numai pe fata si cateva pe gat..in rest nu.Ce sa fie? De la caldura? De la hormonii materni??
Care dintre mamici v-ati intalnit cu situatia asta?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis, Eva nu are asa ceva, asa ca nustiu ce sa iti spun.

Eva a adormit in bouncer ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Buna fetelor ! Am reusit si eu azi sa intru pe forum dupa ce pc mi-a fost reparat. Am nascut in dimineata zilei de 11 august la ora 8.40 un super baietel .E tare frumos si dulce iar senzatiile traite de mine sunt minunate si multiple. In primele zile eram obosita dar mirata de ceea ce am in brate, cind am ajuns acasa am inceput sa-mi fac griji din orice si eram nelinistitita gindidu-ma ca nu fac ceea ce trebuie iar apoi am inteles ca tb. sa ma relaxez pt.ca am la cine sa apelez cu sfaturi si in plus nu face bine nimanui.Asa ca acum sunt total multumita , bebe evolueaza bine chiar daca nu-si mai respecta programul de mincat de 3 ore si are colici in zorii zilei. Are deja falcute formate cred ca a luat in greutate si a inceput sa fie mincacios. Din pacate eu nu am lapte suficient ma mulg cu pompa si abea acopera fundul sticlei cu laptele meu asa ca apelez la laptele praf.Si bebe e puturos si nu-i place sa stea la sin se chinue un pic sa traga si apoi incepe sa urle.E santajist ce sa mai pt.ca stie ca mami ii da lapte praf daca plinge.Cit de curind am sa postez si niste poze cu minunea mae sa vedeti ca nu ma luad cind spun ca e frumusel.
Pentru mamicile ce urmeaza sa nasca la spitalul Polizu din Buc. le sfatuiesc sa se inarmeze de acasa cu cu rabdare si nervi tari pt.ca din prima zi in care veti fi bagate in rezerva( adica a doua zi dupa nastere)vi se va aduce bebelul in camera si va sta cu voi.Aveti lapte sau nu veti fi puse sa-l "alaptati" inainte cu o jumatate de ora de a primi completarea cu lapte praf.Il veti alapta fiecare cum se pricepe pt.ca prea multe sfaturi nu o sa primiti iar daca plinge bebe noaptea va primi imediat o siringa cu glugoza pe git pt.a tace bebe si sa nu mai derejeze somnul asistentelor.Pt.orice nevoie tb.sa scoateti hirtia de 50.000 lei. Eu am avut probleme chiar dupa nastere pt.ca bebele meu a fost taiat pe fata la nastere.Nu am primit nici o explicatie din partea dr. ( "unde e taiat ? aaa, o sa-i treaca nu e semn din nastere ")dar eu banuiesc ca l-au taiat pe bebe cind m-au taiat pe mine pe burta.Nici macar nu mi-au spus ce s-a intimplat astfel ca atunci cind mi l-au adus in rezerva am avut un soc.Acum i-a trecut rana si nu i-a ramas nici un semn.Pina la urma s-a terminat totul cu bine si i-am multumit lui dumnezeu cind am ajuns acasa.Pt.cine naste la Polizu daca aveti intrebari va pot raspunde.

Mergi la inceput

Simona, LA MULTI ANI!!! pentru bebelusul MARIO. Asteptam noutati de 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Na ca am venit si eu de la plimbarica.A fost fain, Aidan a dormit :)

Oana, multu de aprecieri :) tu ti-ai facut molifta???Ai gasit pe cineva sa iti faca?Daca nu, inseamna ca suntem pacatoase ca am nascut?????

Ioana am spus ca Aidan are 2 luni pt ca eu calculez dupa fiecare luni - ziua in care s-a nascut.Stiu ca normal face 2 luni vineri :)

Ieri s-a comportat foarte bine sper sa o tina tot asa, ma ingrozeste ziua de maine cu vaccinurile.Sper sa fie ok ca sunt singura si ma panichez toata...

Fetele am slabit 2 kg !!!!!!! Acum am 63 kg...se inseamna sa aibe bebe colici....hahaha.
Oricum nu ma vreau colici!!!!!!

Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Adriana, eu nu mi-am facut molifta. MAma mi-a trimis din tara niste aghiasma speciala, facuta de preot pt mine si am baut din ea, am dat-o si pe Eva cu ea. Sper ca si asta e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Valcampan, eu am intrebari, abia te asteptam.

Ai stat in rezerva privata sau cu mai multe mamici?

Eu urmeaza sa nasc normal la Polizu si mi-ar folosi tare mult daca mi-ai da mai multe detalii despre ce crezi tu ca ar folosi. Cu cine ai nascut?

Pupici,
Madalina&Daria 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis, Luca a vaut inca de la inceput asha ceva...acum nu mai are. Dr a vazut si a zis ca e normal la nou-nascuti. Am dat mereu cu Baneocin. Asha iau aparut si lui numa pe fata si in jurul gatului

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput