Mamici de ianuarie-februarie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
maraki spune:
Daniela cum au spus si fetele: bine ca bebe este in regula si tu nu mai ai sangerari
Felicitari pt. bebelina![]()

Fetelor dar si eu ultima oara cand am fost ( o sapt. si ceva in urma )m-a controlat cu degetul sa vada cum se prezinta colul.Cred ca asa imi va face in fiecare luna cand ma duc la control
Eco a fost abdominala si banuiesc ca si la morfo tot asa va fi.
Acum ma confrunt cu niste arsuri, ma duc in pat poate ma i-a somnul si nu mai simt nimic![]()
Va pup pe toate, noapte buna si Denisei servici usor in continuare
18+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
ancuta06 spune:
Fetelor, revin si eu la voi. Eu am 15 saptamani, si din sapt. 12 au inceput greturile. In fine, primele 12 au fost ok, dar acum nu prea mai pot manca mare lucru. Nu am luat nici macar 1 kg de cand sunt insarcinata, ci am slabit in ultimele saptamani 1 kg. Nu-mi pare rau ca n-am luat in greutate, dar parca nici greturile dupa 12 sapt si pierderea in greutate, nu-s tocmai ok.
Am facut echo la 14 saptamani, bebe era perfect dezvoltat, insa mi-a zis doctora ca vede ceva la placenta, un fel de lob, ceva, de vreo 3 cm, si nu stie ce paote fi, asa ca ma duc din nou in sapt 19. Aveti idee ce poate fi lobul ala?
Sarcina usoara tuturor!
Ancuta 14+ &
Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
toanca spune:
Neata fetelor!
Vad ca ati vorbit de sex.....
Eu, nu stiu daca din fericire sau nu, am o pofta de
de nu se poate.
Ca in zilele bune; din punctul asta de vedere, sarcina nu a schimbat nimic la noi.
E totul ca inainte.
Sa vedem cat o sa mai pot.
Dar ca s-o mai putea nu am de gand sa ma abtin, mai ales ca dr. nu mi-a spus cum ca nu as avea voie.
Doar ca trebuie sa fim un pic mai atenti si sa
intr-o pozitie in care penetrarea sa nu fie prea adanca.
Sunt singura care am pofta de sex?
Toanca si bebe Matei 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
Giova spune:
Neatza
!!!
Daniela, tocmai ieri imi zicea dr. ca el nu face controale cu degetul, ca multe paciente au suferit avorturi din cauza asta si el nu e de acord cu asa ceva.
Mai bine face eco si de fiecare data masoara bebele sa vada daca e ok, ca doar la eco se vede totul.
Mi-a zis ca ma controleaza destul cu degetul cand trebuie sa nasc, asa ca....
Imi place de el cum gandeste.
Mai fetelor referitor la relatiile sexuale, subconstientul meu vrea, dar cand ma trezesc din somn intrerup totul.Asa s-a intamplat azi noapte, Clau saracul e dispe!!!
A zis ca nu mai doarme cu mine.
Oare de ce sunt asa? De ce mi-e frica? Toata lumea mi-a zis ca nu se intampla nimic la bebe, ca e bine protejat, si eu nimic.
Cred ca am nevoie de un psiholog.
poze
gio
si bb 20+
toanca spune:
Giova eu nu cred ca ai nevoie de un psiholog....
Cred ca trebuie, daca vrei, sa incerci sa invingi teama care o ai.
Eu zic ca nu are ce sa se intample: bebe e protejat si nu il deranjam prea tare daca din cand in cand il mai zgaltiim......
Toanca si bebe Matei 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
dana_ene spune:
Marchplayer, uf ! bine ca bebe e ok.
Sigur a fost de la controlul vaginal. Asta nu e bine. Ai grija data viitoare.
Toanca, si eu am pofta de sex.
Nici nu-mi trece prin cap sa renunt.
Eu si data trecuta am facut sex chiar si in seara dinainte de a naste. Chiar asa... cu contractii... asta fiindca speram sa nasc in noaptea aia
.
Mai ales trimestrul 2 de sarcina, a fost fantastic in privintza sexului.
Ancuta, dar dr. ti-a spus ca e cazul sa te ingrijorezi? Poate ca nu e o problema.
Care este DPN-ul tau ?
Daniela
(15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Bee spune:
Buna fetele.
Giova, baiatul tau cred ca o sa fie mare de tot! Felicitari!Are pe cine sa semene? Bebelusha mea, daca o sa fie ca mine la nashtere, o sa fie o matza (eu am avut 2.700, nascuta la termen si inotam in muuult lichid).Si te invidiez pentru doar 1 kg luat in sarcina! Eu una ma bucur ca am acasa un cantar bun si ma pun pe el cu incredere si imi stabilesc limite pentru fiecare saptamana! Dar se pare ca bebelusha mananca nu gluma, ca de la o zi la alta creshtem amandoua!Ma consolez ca n-am pus decat 4 kg si daca am putzina grija, o sa ma incadrez in grafic. Totul e sa mananc variat si sanatos.
Maraki, cand enumerai zilele trecute felurile de mancare care-tzi fac rau, m-am ingrozit! Te shi vedeam mancand de toate si apoi
. Eu cat mi-a fost rau m-am acrit de rosii cu branza si banane! Atat!
! Nici nu avea sens sa variez! Acum nu mai vreau sa vad banane, dar presimt eu ca in ultima parte a sarcinii, cand o sa apara arsurile alea nenorocite, o sa ma salvez tot cu ele.
Si eu am chef de
. Cel mai acut am simtzit chestia asta cand m-au lasat gretzurile! Eram feroce! Acum sunt potolita totushi ca o simt mereu pe bebelusha shi parca mi-e putzin frica! Dar nu pot sa-l las pe tati cu ochii in soare mai ales ca e mort dupa mine cu burtica! Si shtiu ca ultimele 2 luni + 2 luni dupa nashtere pauza! Asha ca profitam cat mai putem!
Bee
21+
si Fetitza
dana_ene spune:
Bee, 2 luni inainte de termen fara sex ????
Eu n-am auzit !
Doar daca iti spune doctorul sa te opresti, altminteri nu e nici o restrictie.
Daniela
(15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
J G spune:
Neata fetele!
Si eu am chef, doar ca uneori ajung acasa prea obosita ca sa mai fac ceva, alteori am dureri de burtica si mi se taie. Dar si cand n-am nimic! Nu pot sa zic ca e ca inainte, pentru ca totusi stau cu mare grija sa nu il zdruncin prea tare... dar e ok, oricum!
Si eu ma gandesc ac o sa fie nasol cand o sa se taie macaroana de tot... Desi... mai sunt alternative, nu? ![]()
Giova te inteleg, sa stii. Dar trebuie sa depasesti momentul!
J 16+
Maria28 spune:
Neatza fetelor ,
Monica ,ma bucur ca ti-au dat un sirop bun pentru arsuri si tie bine acum ,cum se numeste siropul ?Apropo ,tot asa rau te-ai simtit si la prima sarcina ?Doctorita mea a sous ca nici una nu seamana cu alta ,chiar daca e acelasi organism care le aduce pe lume .
Daniela ,ce experienta ai avut ,mi-ai adus aminte de mine cand am fost la un control la Victoria ,unde zicese daca te inscrii din timp poti sa nasti in apa ,am fost pana acolo si am trait cea mai cumplita experienta din viatza mea ,in primul rand pentru cine nu stie ,e o mizerie de nedescris ,si ustensilele vechi ..tampoane de tifon parca erau folosite ,nu erau albe ..erau maronii ,ma luat groaza ..si doctoru care e acolo a bagat doua fiare in mine ,ma durut ,dar problema e ca ma durut o saptamana dupa ,a fost cumplit .Mare grija unde mergeti ,eu m-am lecuit ,mi-am ales o doctorita buna si chiar daca e scump la ea ,macar am certitudinea ca nu ma infectez sau doamne fereste mai rau .
Cu viata sexuala ,pe cat de mult vroiam la inceput ,acum nu mai am chef deloc ,pur si simplu nu am chef nu pentru ca mie frica sau ceva .Auzisem ca dupa luna a 3 -a ne vine chefu de la presiunea creata de bebe ,e de cum am implinit 3 luni la mine e pe dos ,nu mai simt nevoia
.
13+
Maria