Mamici de ianuarie-februarie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki buna faza cu Cristian Tudor Popescu! Se vede ca nu prea iti prieste tvr international!!! Iti dai seama ce naspa e la mine ca eu le am pe toate si am ce vedea ii pot schimba in fiecare seara.
J G ma bucur ca ai primit raspunsul asteptat .
Fetelor si pe mine ma doare capul uneori chiar tare si cand nu mai pot mai bag un paracetamol insa stiu ca e ok daca nu abuzezi. Cert e ca la ultima eco m-a intrebat doctorul daca am dureri de cap da eu eram asa de ametita ca i-am zis ca nu nuuuuuuuuuuu nimic de ingrijorat. Poate imi dadea ceva . E da trece si asta .
Irina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Toanca ,Monica va multumesc ...habar nu aveam ca No-Spa este doar pentru dureri de burta ,am sa incerc ambele retete care mi le-ati dat .Pupici
Monica tu cum te mai simti ,spui ca inca iei antivomitive ,la fel ca si fetele cred ca ai probleme cu stomacelu ...nu cred ca am mai auzit de stari de greata asa prelungite cum ai tu ...dar poate pe cat de rau e acum ,pe atat de cuminte va fi cand se naste .Sa fie intr-un ceas bun
JG ,felicitari pentru analize
13+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Teolinda, scuze, am uitat sa iti spun felicitari ca ai si tu un bebe grasun si ca ma bcuur ca ai scris.
Monica- da eu nu vreau sa zic de vise, dar ca analis t mereu mi-a placut de CRistian Tudor Popescu
JG eu ma chinui sa aflu rezulattul de la triplu test si e cam busy la medic, cred c aimi va spune marti cand merg si la control dupa eco.
Giova cu sotti, ei asa sunt mai timizi cand vine vorba sa taie cordonul sau al meu are cma oroare de spitale si eu al fel, dar se dau ei pe brazda, o sa vezi tu..

Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina iti dai seama ca a fost cu adevarat cosmarDoamne si cat de real pareaaaaFaza este ca eu nu ma gandesc deloc la sex, nici nu duc dorul
Maria de la doua antivomitive pe zi am trecut la trei Pt. stomac am un sirop care intr-adevar mi-a ajutat din prima zi si observ ca nici arsuri nu prea am dupa ce i-au o lingurita
Fetele eu i-au o intreaga farmacie pe ziPt. tiroida, stomac, magneziu, acid folic si uneori Buscopan( No-Spa )Ma gandesc ca vine timpul friguros si nu mai incap in pardesiuri, trebuie sa imi cumpar si palton, cizme fara toc,bluze....Paltonul care il am imi ajunge la jumatea burtii
Cine deschide noul capitol in seara asta?
Pupici cu lipici

18+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

FETELOR, CAP. SE DESCHIDE MAINE.
SPER SA NU SCRIETI MAI MULT DE 10 PAG.
NICI EU NU MA GANDESC LA SEX.
SARACUL CLAU DE CAND N-A MAI VAZUT-O......

PLECAM SI NOI ACASA.
PUPICI PE MAINE.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor eu ma gandesc la sex... de cele mai multe ori mi-e frica sa fac ceva, dar se intampla si sa uit de frica!
Mai ales ca de cand am balcoanele astea... am devenit mai apetisanta, asa ca oferta e prezenta mereu! Ma gandesc cu groaza la vremea cand nu o sa mai pot face nimicutza-nimicutza!
Nasol!

J 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Janine cand nu o sa mai poti face nimic o sa scada si apetitul banuiesc O sa vezi ca mai tarziu o sa inceapa sa te deranjeze si o sa ti se taieEu la prima sarcina tin minte ca de la 6.1/2 luni nu am mai facut nimic pt. ca nu mai suportamin schimb prietena mea care e in 7 luni si ceva o face de cel putin 2 ori pe saptamana

18+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am fost si eu astazi la doctor, ma dusesem cu rezultatul la o urocultura dar numai bine ca rezultatul a fost negativ asa ca nu trebuie sa iau antibiotice. Dar daca tot m-am dus am vrut sa fac si eco si control pentru ca oricum trecusera 24 zile de la ultima vizita. Curiozitatea ma impinge si ii cer doctorului sa-mi spuna sexul copilului daca se poate. La eco normal nu se vedea asa ca mi-a bagat sonda vaginala si m-a tot scormonit pentru ca nu reusea sa-l prinda pe bebe intr-o pozitie favorabila (se misca de mama focului) intr-un final imi spune ca se pare a fi fetita! Apoi mi-a bagat si degetul sa vada daca uterul este inchis. Totul era OK. M-am dat jos de pe masa si am simtit ca-mi curge ceva...am crezut ca este gelul folosit la eco. Am plecat si la nici 50 m de cabinet mi s-a parut ceva suspect si mi-am ridicat fusta...stupoare, era sange! M-am intors de urgenta in cabinet unde s-a constatat ca sangele provenea de la o rana ce o am pe uter si nu din uter iar dc m-a asigurat ca nu i s-a intamplat nimic copilului meu! Acum sunt acasa nu ma doare nimic, nu mai sangerez si sper ca totul este in regula!
Dar sex cu siguranta nu as face, bine ca nu este Robert acasa(plecat pe mare 6 luni, a stat 3 si mai are inca pe atat)...in schim am niste vise erotice de mama mama!

Irina sa stii ca la cabinetul dc. Peteanu, Constanta se fac eco 4D si fac si poze si CD-uri...ce vrei!

Fetelor va rog sa-mi spune-ti si mie cum se face eco morfologica( abdominal sau intravaginal? M-am programat si eu dar dupa experienta de astazi cu siguranta nu vreau sa-mi mai bage nimeni nimic in vagin pana nu nasc!

va pup pe toate!

daniela 16 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela, uf ce experientza, eu stiu ca nici azi nu avea voie sa iti bage sonda, trebuia sa il miste pe bebe prin apasare pe abdomen, aici astia nu-ti controleaza colul cu degetul decat dupa 24 de saptamini si dc ai tu simptome sau probleme, iara ecografii se fac numai abdominale, ca si cea morfologica, eu merg pe 30 august la morfologica.Eco morfo se face dupa 19 sapt ca sa il masoare cum trebuei si sa fie dezvoltat
Sa nu ii lasi sa iti faca morfologica altcumva, bine, ai grija de tine!Singerarea a fost clar de la controlul cu soond asi degetul, eu asa stiu de la perosane patite.
Numai bine!

Denisa
18+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Daniela imi pare rau ca ai patit asta insa bine ca e bine bebele sau bebelina . In ceea ce priveste eco sa stii ca am intrebat in vara de m-am plicitsit si unde nu mai pui ca mai si sunam si cand intrebam de 3d zici ca intrebam de extraterestrii ce sa mai zic cand am intrebat de cd sau caseta video. Si am sunat numai la asa zisii doctorii cei mai buni. Da nu e nimic se pare ca pana la urma nu o sa am bafta de poze 3 sau 4 d ca nici aici nu erau asa. Dar pana la urma nici nu imi pasa important e sa fie sanatos baiatul meu si cred ca sa il vad in carne si oase e mai important decat o poza care am inteles ca in timp se sterge.
In ceea ce priveste sonda vaginala as putea sa afirm ca doctorul tau e putin batut in cap daca face asa ceva la 16 saptamani.Iar morfologica se face abdominal asa ca ai grija sa nu iti mai faca figura o data.
Irina 22+

Mergi la inceput