Scorpiutzele - pe unde sunt ? (17)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Buna ziua fete,
Dragelor...nu stiu zau ce o fi fost tampenia aia de ieri de la telefon,eu doar am vrut sa v-o scriu si voua sa ma racoresc putin ,ca mai aveam putin si explodam....In fine,bine ca nu a mai sunat...Asa ca ,Monica si Elena,chiar nu stiu cine sa fi fost,era voce de femeie mai in varsta si mai mult,plangea in telefon....Duca-se!
Am stabilit deja intalneli cu niste doamne,pentru luni si marti si miercuri....Azi trebuia sa vina o tanti la ora 11,m-am dus si am asteptat ca toanta 1 ora si nu a mai venit...Dupa ce m-am enervat bine,am venit acasa si am sunat-o,mi-a raspuns nepoata ei care m-a informat ca tanti asta plecase de urgenta din localitate la tara,ca mama ei era grav bonava...Am zis "bine,dar nu putea sa ma sune si pe mine?Cat ii lua?5 minute?"Hai sa fie si un lup mancat de-o oaie si ii acord circumstante atenuante,in sensul ca de o fi cum spunea nepoata-sa s-o fi zapacit femeia ....
Ma rog,asta este!
Monica,tu zici ca sa fi cautat prin cunostinte o bona....Ai dreptate!Problema este ca eu stau doar de 2 ani si jumatate in Timisoara si nu am prieteni sau cunostinte foarte apropiate...De intrebat am intrebat si am cerut ajutor si la colegele de la servici,cu care sunt mai apropiata si la fetele de pe forum din Timisoara si le-am spus si cand m-am intalnit cu ele...Toata lumea m-a asigurat ca de aude ceva ,cumva imi va da de veste...Insa eu nu pot sa stau pana cand aude cineva de ceva...ca s-ar putea sa ma trezesc in fata faptului implinit,adica sa nu am cu cine s-o las pe Luana acasa.....De asta am optat si pentru varianta asta,cu riscurile de rigoare...Chiar azi m-am intalnit cu o doamna de la un bloc vecin,cred ca e pocaita ca poarta batic si fusta lunga...sti tu cum si am intrebat-o si pe ea....Acelasi raspuns:daca aude pe cineva ,cumva ca vrea asa ceva....I-am lasat nr. de telefon si...astept.
Asa ca Elena ,cuscra mea draga,as aduce eu fata la tine,dar e prea departe...Saru-mana ca esti alaturi de mine si ca ma sustii...
Adriana,sa sti ca astea sunt vesti frumoase si bune,ca pilotul a inceput sa mearga de manute....Bravo lui!Eu nu cred ca e o regula cu puturosenia la mers...eu zic mai degraba ca fiecare copilas creste si se dezvolta in ritmul lui...Alex,de exemplu,la 11 luni alerga de nebun prin curte,iar Luana la 10 luni a pasit prima data singurica....Pupam pilotistul si sa fie sanatos!
Mina,iaca ca se intampla si minuni d-astea....Pai ce ai patit si tu?
Lori_k,aici m-ai prins in offside....Eu am mai scris odata ca in privinta facutului de cadouri sunt...tufa de Venetia...Cand e ziua lui Marius eu il iau de manuta sau isi ia bani,si mergem sa-si cumpere cam ce isi doreste....
Scorpiute ,va pup si sa aveti o duminica frumoasa!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Ema,merci.dupa cum vezi am reusit cu pozele!
tre sa fug ca s-a trezit familionul!
pupici la toata lumea!
mina spune:
patania mea e veche si nu e tocmai a mea: un coleg de facultate a pus la avizier un anunt ce parea f oficial in care se spunea ca sotul (pe atunci doar 'ubitu' meu) a castigat o bursa de studii in Mare Britanie. Va dati seama ce ne-am bucurat... pana cand am aflat ca fusese tzeapa. Mie asta mi s-a parut o gluma mult prea urata.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
nastasie spune:
buna dimineata!incepe o saptamana noua.
hellene, sunt superbe.eu am pus ochii pe niste storuri.am fost si la praktiker ca s-a deschis in cta.dar trebuie sa am conta tare mare in banca ca sa-mi iau tot ce mi-ar fi placut de acolo.
mina, si mie mi s-a parut cam deplasata gluma.
ana, multumesc mult.stii ca daca e sanatate le facem noi incet incet.acelasi lucru iti doresc si tie si familiei.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
mina spune:
buna dimineata, scopiutelor!
In drum spre birou o tura pe net. nu?
Azi e zi cu soare, un coleg care trebuia sa vina sa ii dau niste acte a uitat de mine, drept pt care am intarziat la birou (noroc ca nu am sef sa-mi scoata ochii), insa eu tot bine dispusa caci fiul merge din ce in ce mai bine. Abia astept sa termin azi si maine cu biroul dupa aia ne intoarcem la plimbarile noastre matinale si sa vedeti exercitii de mers.
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
noi suntem singurei, fara tati si deja ne e dor de elne-a sunat de vreo 3 ori pe ziua de ieri si ne-a zis ca a ajuns bine, asa ca macar am scapat de emotia asta cu drumul
elena, teoretic nu sta mult, aproape 2 luni dar mie mi se pare o vesnicie.
ana, de ce nu teschizi un subiect la "gradinite, crese, bone"...sau ceva de genul asta...poate gasesti ceva pe-acolo, sau te poate ajuta cineva.
am fugit ca am o meditatie, va pup si va urez o zi buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna fetelor!
am ramas singurele ca tati a reinceput activitatea,dar Anda nu ma lasa sa respir ca s-a dezobisnuit sa stea singurica.vad ca nu-i place nici ca stau linga ea,mi-a cam rupt spatele alintatura.ieri a dormit de m-am speriat,si tati i s-a alaturat.
fetelor,mie nu-mi plac glumele proaste.
Mina,si nu l-ati linsat pe coleg?
Ana,asta se intampla cand dai numarul de telefon,nu mai baga in seama totzi nebunii.
bine ca n-am fix,ca mai pateam si eu inainte tot felul de ciudatenii la telefon.desi nici cu celularul nu ma pling,dar se intampla mai rar.
MOnica,lasa ca trece repede timpul,nu mai fi necajita.
Elena,multumim!
deja anda e nemultumita ca scriu fara ea.
va pupam dulce!
Ana68 spune:
Saluti,
Mina,nasoala pacaleala.....Umor negru,pe bune!Asa ceva nu se face...
Adriana,multam' de urare!
Monica,am incercat si asa,subiecte postate de alte fete,unul din subiecte postat chiar de o mamica timisoreanca 100%...A primit 3 raspunsuri....Eu am aflat informatia,dar era mult prea scumpa pentru bugetul familiei mele,adica 150 de euro pe luna(eu stau in chirie si deja dau 120 de euro pe luna proprietarului).Ma rog,tot raul asta sa fie spre bine.Ieri nu a mai sunat nimeni,a fost nebunia de sambata si atat,caci ziarul apare vineri noaptea,iar sambata e nebuneala mare...Multam' de sfaturi,sunt binevenite!
Carmen,pe mine de fapt m-a infuriat convorbirea ,nu m-a speriat...Eh,pe urma am ras...Aseara a ajuns si Marius acasa si i-am povestit si lui....Aceeasi rectie,moaca ii trecea prin diferite etape:uimire,nervozitate,veselie....Nu-i bai,a trecut!
Merg sa dau cu anspiratorul,vorba lui Alex,ca azi ne vine o tanti in vizita,sper sa nu-mi traga si asta teapa...Va pup si sa aveti o saptamana buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Emma - "pacatoase" zici ? O.K. dar de astazi eu chiar incep cura de slabire. Plec de la 68 kg.
Ana - auuu... ce glow ai! Esti inca o victima. Daca nu era faza cu Supercalifragelistic nici nu te recunosteam. Cat despre eclere, eu cumpar din acelea "mini" de la Codrina si sunt taaare bune. cat despre "bona criminala" cred ca a facut cineva o gluma proasta, ca-i prea de tot.
Hellene - Iti trimit pe PM - ca este cam lung, o retete "antitstress" la Scorpioni. O am de la o colega si, daca nu ai timp de pus in aplicare, tot te binedispune cititul ei...
Carmen - ce sa faci cu barbatii astia - sunt o specie aparte! Probabil ca eu ma inteleg asa de bine cu al meu ca de 14 ani de cand ne cunoastem imi stie deja hachitele. In plus, eu fac asa de "frumos" cand imi ies din sarite ca-mi cam stie familionul de frica.
Mina - ce varsta are puiul tau? Ca si eu vreau sa se ceara Lori la olita dar... ne anunta kaka dupa ce a facut. Ce metoda ai folosit tu?
Fetelor, am mai avut un weekend de vis. Cea mai faina faza a fost ca am stat in 3 pe o "proprietate" privata. In apropiere de casa noastra de vacanta e un strand natural lasat in paragina. Nu am mai fost pe acolo de vreo 3 ani. Acum am aflat ca l-a cumparat cineva. Am dat o tura sa vedem cum stau lucrurile. Drumul de acces a fost refacut, la fel si cladirile, bazinul curatat dar...e inchis. Spiritul de aventura al familiei s-a facut simtit insa si am intrat printr-o gaura din gard. la urma urmei nu scria nici unde accesul oprit, ba mai mult, o inscriptie de pe vremea cand era "proprietatea poporului" suna asa "aveti grija de ce va inconjoara. Toate va apartin" . Noul proprietar nu a refacut si partea din gard cu inscriptia asta veche si noi am luat-o "ad literam". A fost superb, doar noi trei pe ditamai domeniul cu pajiste, mesteceni, brazi, stejari, balta calda si curata, Lori s-a simtit in largul ei si noi am mai bifat o aventura la colectia familiei.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin