Scorpiutzele - pe unde sunt ? (17)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Saluti,
Intru si eu acusica...azi am fost si inca sunt centralista de servici,caci suna telefonul fix ca disperatu'...A aparut anuntul pentru bona in ziar si eu nu mai fac fatza...Marius e plecat la Bucuresti cu probleme de servici si eu am innebunit de cap....In 36 de ani de viata,adunati,n-am vorbit la telefon cat am vorbit azi,pe bune!Mai am un picut si dau cu el de pamant...
Unde mai pui ca m-a sunat si una nebuna,pe cuvant va spun fetelor si ce mi-a auzit urechea...brrrrr...mi s-a facut piele de gaina...hai sa va relatez si voua ca eu fierb de nervi.
Suna si intreaba:"in legatura cu anuntul,mai e valabil?"
Eu:"da,sigur"
Ea:"pai ma intereseaza sa stiu..."
Eu:"va ascult"
Ea:" pai cat dati?"
Eu:"pai sa va spun in primul rand zona in care stau,ca multe doamne m-au intrebat asta" si ii spun cartierul...
Ea:"da si cat dati"
Eu ii spun cat si pentru ce,ca nu doresc menaj si tot ce e legat de menaj,doar sa stea cu Luana etc,etc...
Ce credeti ca-mi spune?
Ea:"pai eu nu am maini".
M-am blocat si balbaindu-ma o intreb:"nu aveti maini?adica aveti un handicap fizic?",cred ca aveam ochii iesiti din orbite...
Ea:"daaaa"si incepe sa planga in telefon..."nu am mainiiiii".
Eu,blocata:"pai imi pare foarte rau pentru dvs,dar va dati seama ca este exclus sa puteti face ce v-am spus"
Ea:"da' io pot sa folosesc picioarele"
Eu,bulversata :"pai copilul meu abia sta sa o spal eu,care am maini,dar cum o sa reusiti dvs cu picioarele?"
Bey,fetelor,pur si simplu nu mai judecam,ca pe urma am reluat toata discutia in minte si am realizat cat de tembela am fost de i-am pus astfel de intrebari.
Ea:"pai da,stiti ce bine ma descurc sa spal cu picioarele?"
Eu:"doamna,deja cred ca exagerati si discutia asta nu-si are rostul"
Ea:"si sunt criminala"
Eu:"ce ati spus?ca sunteti criminala?cum adica?"
Ea:"da,ca si eu am avut doi copilasi si i-am lichidat,m-au suparat si i-am linistit".
Eu,blocaj total...Imi revin si ii spun"stit ceva,haideti ca deja discutam aiurea si nu sunt dispusa sa continui aceasta discutie stupida"
Ea:"da',stati sa va mai spun..."
Eu:"nu am ce sa mai stau la discutii cu dvs,la revedere" si am inchis telefonul.Nu a mai sunat...Inca sunt oripilata....
Pe bune,fetelor,nu am inventat nici un cuvant...Chiar si acum cand va scriu mi se pare ca a fost un vis urat,inca nu imi vine sa cred ca mi s-a intamplat mie...parca ar fi povesti SF.
Asta e!Am zis sa va pove si voua sa va minunati de ce exista pe pamantul asta...
In rest...am vorbit cu o groaza de bunicute,care mai de care mai dragute si mai amabile...Majoritatea stateau prea departe de mine si au renuntat....Asa ca maine vine sa ne vedem prima bunicuta si saptamana viitoare restul lor,ca am 5 intalneli....
Carmen,sa sti ca nu esti singura cu copilas care nu te lasa sa mergi nici la WC...Intru si eu in clubul Andei....Iar cu barbatelul...eh,tre' sa le mai lasam si lor din cand in cand senzatia,specific numai senzatia,de libertate,ca pe urma tot la papucii nostri ajung..
..Parca si aud"mamiiiii...ce ai facut bun de mancare?"....te pup Carmen si pup si pe Andutu'!
Ema,sa sti tu ca astia ai mei mi-au spus ca fac praji bune,tocmai d-aia nu mai fac,ca eu nu mai apuc...asa ca consumam de la cofetarie...Na,acuma ca esti la cura...mai inghiti in sec sau gusti,ca n-o fi foc!Pupam Dariuta si mamica ei...
Yrys,azi-maine te auzim si pe tine cu povesti despre pitici...nu-ti face tu grija....hehehehehehe....profitati cat inca mai sunteti doar doi ,ca pe urma n-o sa mai aveti timp de giugiuleala ca acuma....Spor la treaba in casa!
Elena,nu mai fi mey asa disperata,ca n-au intrat zilele in sac....Incet si sigur le rezolvi tu pe toate,ca o adevarat scorpiuta ce esti...Sa pupicesti nazdravanu' de la soacra-sa!
Adriana,si eu am facut treaba asta cu pacaleala lui Alex,cand era micut....si tinea figura...Acum cu Luana am draperii,sunt ale proprietarului si merge si asa,numa' ca inca nu vrea sa doarma singurica,dar rezolvam si treaba asta curand....Ce face pilotul de formula 1?Merge singurel?
Fetele,va pup pe toate si sa aveti weekend fain!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Yrys78 spune:
Seara buna, fetelor! Maine sper sa termin - mi-am luat superba perdea, maine sper sa pot sa o pun. Azi au pus tot felul de treburi de prins caloriferul cel nou si apoi au imbracat cu rigips si maine sper sa se usuce vopseaua sa imi vad visul cu okii. Nu mai pot...sincer ma lasa nervii
Tata nu a mai rabdat si a pus-o si pe mama sa vina si acum suntem echipa completa. Am frecat toata lemnaria - si credeti-ma ca nu e putina inainte de a veni ea, saraca.
Maine sunt mai putine de facut, ca azi i-am alergat ca pe hotii de cai. Deh, scorpie...
Adrina, te-ai prins de falduri, alea erau, chir azi am trecut la magazinul de la Obor a alora de la Rollexpert. Insa treaba cu patura in geam functioneaza inca si la mine, daramite la bietul Razvan. Am avut de curand o criza de fiere si numai asa am putut dormi. Emma indata ce e gata casa, o sa ma apuc sa fac poze, ca nu ma rabda inima sa vedeti la ce am muncit atata amar de vreme...In mare nu o sa fie vizibil, insa am imbracat dormitorul in polistiren ca era cumplit iarna si apoi in rigips. Zugraveala, tencuiala, prostii...munca ca la nebuni...
Ana, ai dreptate, avem mare nevoie sa mai facem multe lucruri in 2...inca mai am naivitatea de a crede ca voi planifica momentul asta in viata noastra, insa cand s-o intampla, va fi bine venit...indiferent de orice altceva. De abia astept sa scap de toti de pe cap sa fim doar noi doi - niciodata nu ne plictisim.
Merg la culcare ca-s rupta. Va mai povestesc maine ce am mai facut. Va multumesc din suflet de sustinere si va pup.
Noapte bunica!
monica-elizabet spune:
buna noaptea fetelor,
eu nu pot sa dorm maine dis de dimineatza il duc pe tati la aeroport, in seara asta i-am lasat pe cei mici la mama( pe amandoi) ca sa nu-i trezesc maine asa de devreme.
ana, ce colorata esti, gata, gata sa nu te recunosc...te-mbogatesti...am citit ce ai patit cu telefonul...aiurea rau de tot...i-am zis si sotzului meu si el crede ca a fost o gluma tampita facuta de cineva care nu avea ceva mai bun de facut....mai bine incercai sa cauti bona prin cunostinte, cu recomandari.
va pup, noapte buna, vb maine
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Lory_k spune:
'NEATA LA TOATA LUMEA!Ce mai faceti,scorpiutelor?Eu am avut probleme cu net-ul si n-am mai intrat sa vad ce faceti.Imi pare nespus de rau de ce s-a intamplat cu micuta DELIA MELISSA!Nu am cuvinte !D-ZEU S-O ODIHNEASCA-N PACE! Numai nenorociri se intampla in lumea asta.
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
nastasie spune:
yrys, eu stiam de falduri, dar m-am chinuit sa i le arat emmei.pana la urma le-a vazut si ea.dar eu tot din alea clasice vreau.am innebunit stiu.
ana, cat tine cu patura in geam tine.incearca sa nu o mai culci pe picioare.la mine s-a dezvatat razvan surprinzator de repede.l-am tinut intr-o seara mai mult decat trebuia ca aveam musafiri si eu, mama nebuna, l-am lasat singur in pat si s-a zvarcolit pana a adormit.si uite ca avem o saptamana la activ.si e atat de bine(mai ales pentru picioarele mele).ce sa faca puiul meu.imi mananca ficatii in continuare
.mergem de manute amandoi.inca nu a luat-o singur si nici nu-l fortez ca are de-abia 10 luni.eu nici nu ma asteptam nici sa mearga de manute, ca auzisem ca baietii sunt mai puturosi, dar uite ca paseste.
astazi vine sa ne puna si noua calorifer in balcon.deocamdata nu mai marim dormitorul.poate la anul, dar trebuie oricum sa-l izolam asa ca azi trebuie sa luam materialele ca tati de maine se apuca.
va doresc o duminica minunata si va pup pe toate.
gabriela, cum a fost la gratar?
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
mina spune:
intru si eu in fuga mare caci tati tocmai a plecat in delegatie,am ramas cu cupilu si cu mama, care cupil e usor nevricos si tre scos in parc.
Nastasie, nu te baza pe legenda ca baietii is mai lenesi. Vorbeste esperenta din mine.
Aaaaa, uitam sa va anunt: puiu meu merge singur si o face cu asa o placere... Alte realizari: face la olita (da nu se cere, tre sa fiu eu pe faza) si se da singur jos din pat.
Yrys, tinem pumnii sa termini casuta pe gustul tau. Ne pui poze cand e gata?
Ana, pur si simplu nu imi vine sa cred.... esti sigura ca nu ai vrun prieten mistocar? Ma rog, daca asta se poate numi prieten... Vorbesc serios, eu am patit=o. poate va povestesc mai incolo
Gata fug, ca urla si bunica, nu numa bebu
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
Lory_k spune:
YRYS,de cand tot vreau sa te intreb,in ce zona a capitalei locuiesti?Mi-ar placea sa fim vecine!Eu stau in Brancoveanu.Ai terminat cu zugraveala? Spor la treaba in continuare! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Adriana, m-am uitat si eu pe site-ul ala si mi-am prins urechile, asa de faine sunt toate. Jaluzici de care vrei tu stiu ca se fac aici la noi, la comanda, sigur se fac si pe acolo, dar trebuie sa gasesti omul. De obicei in piata sta tipul la noi cu masina in anumite zile sa ia comenzi, sunt curioasa daca e inca valabila, ca parca as lua si eu la dormitorul copilului care se trezeste cu noaptea in cap mereu. Tot de alea orizontale avem si noi si intra lumina frate... de la prima raza!
Mina, felicitari pentru puiut, ma bucur sa vad ca are asa progrese in prag de un anisor Pe George l-am lenevit intentionat, ca trebuia operat dupa un an si nu vroiam sa o ia la fuga prin salin dupa operati, insa tot a luat-o catel, ca s-a invatat singurel. Si de mers mai greu dupa ce a prins ca merge catel repede...
Yrys, gata casa??? Chiar vrem poze!
Lori, cand face 2 ani Alin? Ce te asteapta... e frumos oricum, asa de repede progreseaza de numa!
Monica, acum ca l-ai dus pe tati... e nasol, dar sta mult? Cand se intoarce?
Ana, ma gandesc sa nu fie o farsa toata discutia aia, oare chiar a innebunit "lupul" in halul asta??? Ca ma sperii si eu daca e tipa a vorbit pe bune. Ideea e ca ar fi fost bine sa fie farsa, chiar daca cu chestii de astea nu e de glumit, mai tare te enervezi!Nici nu stii ce sa zici: rasu' plansu'! Pupa fata de Luana si ii gasetsi tu, daca nu adu-o la mine ca am eu grija mai bine de ea!
Carmen, am vazut pozicile, a crescut mare Anda! Tare draguta e... Pupici la printesa!
Ema, daca iei cort la fata sa inteleg ca va dormi in cort??? Mie mi-ar prinde bine, chiar e o idee pe mai tarziu!
Iri, ce faci??? Cred ca iar ai plecat pe oareunde...
Va pup pe toatele, si pe cele pe care nu le-am innegrit pe aici si sa aveti duminica faina, noi am fost aseara la un party si vrem sa ne revenim, am dansat cu George de numa...
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
klumea_blondy spune:
afost ok la gratar,lui rares i-a placut enorm, a dansat, a ras in hohote dar ce a urmat acasa a fost o noapte de cosmar.la barul de vis-a-vis a fost o nunta si cand reuseam si eu sa adorm in chiotele nuntasilor se trezea rares care ori vroia apa ori il dureau gingiile!si tot asa!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
Lory_k spune:
HELLENE,Alinutul meu face 2 ani pe 3 octombrie.Mai e ceva pana atunci dar la noi in casa luna octombrie e cea mai frumoasa luna a anului pot sa spun.Sotul meu e nascut pe 1 oct.,Alin pe 3 oct si eu...pe 30oct. SA TE TII PETRECERI!Acum,problema mea arzatoare este ce sa-i cumpar sotului cadou,ca de Alin ne ocupam impreuna. VA ROG SCORPIUTELOR SA-MI DATI SI MIE O IDEE IN PRIVINTA CADOULUI SOTIORULUI MEU. Mai e ceva timp dar nu am nici o idee. VA PUP PE TOATE!
GABRIELA,scuze pt. intarziere! BINE AI VENIT PRINTRE NOI!
Lory_K
lui
ALIN CRISTIAN