fara copii la Selgros

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by gangurici_licurici

Nepotzica, e uimitor ca tu ai impresia ca tot eu sunt lipsita de bun simt, si nu inteleg ce munca grea au vanzatoarele la Selgros. Dar ele ce efort fac sa ma inteleaga pe mine? Din cauza celor ce gandesc ca tine facem trei pasi inapoi dupa ce am reusit unul inainte. Si am mai comentat asta si inainte: cu clientii care inca se tem ca nu cumva sa supere vanzatorii, ca nu cumva sa fie taiati de la ratia de parizer, m-am obisnuit. La urma urmei fiecare e liber sa-si aleaga atitudinea. Cu vanzatorii am eu o problema.
Salutari si numai bine.

Ganguriciul

Intamplator lucrez in domeniul vanzarilor.Si pot sa-ti spun ca nu vanzatoarele sunt cele care fac "legea intr-un magazin".Ma refer desigur la magazinele care se respecta, nu la cele de duzina.Drept sa-ti spun aveam o parere buna despre tine,asta prin prisma postarilor tale de pana acum,dar cu asta chiar ca m-ai dat gata.Cum adica,daca nu faci mahala intr-un magazin si nu "maturi pe jos" cu casierita asta inseamna ca faci 5 pasi inapoi?Inapoi spre ce?Sau inainte spre ce?Asta inseamna capitalism la tine?Care e mai tare sta in fata cine nu la gunoi cu el?Sau daca am un serviciu care nu se compara cu al tau,asta inseamna ca sunt si mai fraiera?Daca peste tot pe unde mergi ai aceasta atitudine e clar de ce vanzatoarele iti raspund pe masura.A vinde un produs unui client nu inseamna neaparat ca trebuie si sa te umilesti pentru a face acest lucru...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Iubirea mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Mariusimiuc, daca ai fi citit subiectul de la inceput, si nu doar ultimele postari, ai fi vazut ca supararea mea are legatura cu politica magazinului, nu cu vanzatoarele de la Selgros. Subiectul "vanzatoarele" l-am deschis, oarecum off-topic, in legatura cu o intamplare de la Billa, unde atitudinea vanzatoarei lasa de dorit si ma indoiesc ca avea legatura cu politica magazinului. Nu am mai comentat nimic pe marginea subiectului pana la atitudinea (plina de compasiune) a Nepotzicai. Am spus-o si repet: nu este vina mea ca vanzatorii au salarii mici, iar castigul insuficient nu reprezinta o scuza pentru comportamentul uneori inacceptabil. Nu am afirmat nicaieri, si de altfel nici nu imi sta in fire, sa matur pe jos cu nimeni. Dimpotriva, sunt cat se poate de politicoasa cu toata lumea, indiferent daca e femeie de servici sau rector. Asta nu inseamna totusi ca atunci cand un angajat al oricarui tip de institutie se poarta nepoliticos eu intorc celalalt obraz. Si din pacate comportamentul multor angajati, din toate domeniile, lasa de dorit. Nu sunt genul care sa taca din gura si sa inchida ochii la asemenea lucruri. Asa cum am mai spus, fiecare face ce vrea si ce crede ca e bine: unii nu se lasa calcati in picioare si protesteaza, altii considera ca e mai bine sa-si economiseasca nervii, si ai lor si ai altora. N-am incercat, si cred ca nu asta se intelege din mesajele postate pe acest subiect si pe altele, sa dau retete. Dar asta nu inseamna ca nu am sa spun ce cred, si la subiectul deschis de Nepotzica, din experienta, cred exact ceea ce am postat.
Numai bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gangurici_licurici

Mariusimiuc, daca ai fi citit subiectul de la inceput, si nu doar ultimele postari, ai fi vazut ca supararea mea are legatura cu politica magazinului, nu cu vanzatoarele de la Selgros. Subiectul "vanzatoarele" l-am deschis, oarecum off-topic, in legatura cu o intamplare de la Billa, unde atitudinea vanzatoarei lasa de dorit si ma indoiesc ca avea legatura cu politica magazinului. Nu am mai comentat nimic pe marginea subiectului pana la atitudinea (plina de compasiune) a Nepotzicai. Am spus-o si repet: nu este vina mea ca vanzatorii au salarii mici, iar castigul insuficient nu reprezinta o scuza pentru comportamentul uneori inacceptabil. Nu am afirmat nicaieri, si de altfel nici nu imi sta in fire, sa matur pe jos cu nimeni. Dimpotriva, sunt cat se poate de politicoasa cu toata lumea, indiferent daca e femeie de servici sau rector. Asta nu inseamna totusi ca atunci cand un angajat al oricarui tip de institutie se poarta nepoliticos eu intorc celalalt obraz. Si din pacate comportamentul multor angajati, din toate domeniile, lasa de dorit. Nu sunt genul care sa taca din gura si sa inchida ochii la asemenea lucruri. Asa cum am mai spus, fiecare face ce vrea si ce crede ca e bine: unii nu se lasa calcati in picioare si protesteaza, altii considera ca e mai bine sa-si economiseasca nervii, si ai lor si ai altora. N-am incercat, si cred ca nu asta se intelege din mesajele postate pe acest subiect si pe altele, sa dau retete. Dar asta nu inseamna ca nu am sa spun ce cred, si la subiectul deschis de Nepotzica, din experienta, cred exact ceea ce am postat.
Numai bine

Ganguriciul

Draga mea,chiar am citit toate postarile de la acest subiect si am luat cunostinta de nemultumirile fiecaruia (chiar si eu ma numar printre aceste persoane!) si tocmai de aceea mi s-au parut oarecum deplasate afirmatiile tale precum ca: "Pe de alta parte, desi inteleg ca vanzatoarele sunt prost platite, asta totusi nu e vina mea, nu? Ba dimpotriva, as zice ca pentru ca eu si altii ca mine facem cumparaturile acolo, ele au un loc de munca, prost platit, poate, dar il au." sau "cu clientii care inca se tem ca nu cumva sa supere vanzatorii, ca nu cumva sa fie taiati de la ratia de parizer, m-am obisnuit. La urma urmei fiecare e liber sa-si aleaga atitudinea. Cu vanzatorii am eu o problema."
Dar...mai bine sa lasam polemicile pt altii...
Hai ca te pup...ca sa revii la sentimente mai bune...fata de vanzatoare,care nu sunt toate o apa si-un pamant...

Iubirea mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

Nici pe noi nu ne-au lasat cu caruciorul Mariei dar am pus-o in caruciorul de cumparaturi si nu a mai fost nici o problema

Cristina si bebe Maria

bebe Maria

www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

quote:
fata de vanzatoare,care nu sunt toate o apa si-un pamant...

Aici ai dreptate. Din pacate, pe noi inca ne impresioneaza o vanzatoare amabila, ceea ce poate indica si ca sunt o rasa rara. Sunt convinsa ca ai auzit, si probabil si folosit, fraze de genul "si vanzatoarea/functionarul/doctorul a fost foarte amabil(a)...". Lucru care ar trebui sa fie un standard normal, nu o exceptie care sa ne impresioneze.
Cat despre citate, cred ca le-am lamurit suficient.
Numai bine

Mergi la inceput

Recunosc ca ceea ce vreau sa va povestesc este off topic,dar este cumva legat de discutia mea cu Gangurici.Eram astazi la cumparaturi intr-un supermarket si intamplarea a facut (cred!) ca la aproape fiecare raion sa dau nas in nas cu un individ care facea cate o remarca rautacioasa la adresa fetelor de acolo.La casa,culmea,am dat tot peste el si fara sa vreau am prins "discutia" lui cu casierita,cat timp aceasta ii trecea produsele prin scaner.Reproduc: draga,dar tu alt serviciu n-ai fost in stare sa-ti gasesti?Eu stiu ca moldovencele sunt puturoase,dar daca vrei sa stai cu fundul pe scaun si sa nu faci nimic,du-te draga in Italia!Casierita a zambit amabil si i-a spus ca a luat cunostinta de sugestia dumnealui.Dumnealui isi pune produsele in sacosa si mai lasa 2 produse (parca ostentativ!) pe masa.Bineinteles ca domnisoara striga dupa el,iar el revine cu un zambet...tampit...si spune:am vrut sa vad daca ma atentionezi sau ai de gand sa ma furi!

Dupa cum suna totul ar parea ca domnul respectiv ar fi fost un "scapat de la nebuni",dar nu parea sa fie asa.Era foarte bine (???)imbracat si cu aere de Don Juan.Probabil ca el se credea interesant!!!
Ei,dragele mele,voi cum ati fi reactionat la asa o faza? Sau daca asta ar fi serviciul vostru si ati avea cate un client din asta (sau 2!!) pe zi,cam cum ati sta cu nervii?Chiar daca ati sta foarte bine,nu ati zambi totusi fortat urmatorului client?
Scuze Gangurici ca m-am bagat peste topicul tau,dar dupa cum spuneam mi s-a parut ca e putin legat de discutia de dinainte.

Iubirea mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florget spune:

Aceeasi problema am intampinat-o si la Tg. Mures. Sotia mea era sa lase la intrare in grija proastelor de la ghiseu, asa de era. Noua ne-au explicat ca sunt nu stiu ce fel de raze si alte tampenii nocive pt . De parca in brate sau in scoica nu l-ar fi afectat. Din nefericire pt mureseni prea multe alternative in privinta magazinelor nu avem, asa ca...

Mergi la inceput