Mamici de septembrie-octombrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
samila spune:
Inca sunt acasa... probabil va mai dura cateva zile stiu si eu?!
Fetelor va multumesc mult de incurajari.Am avut o sarcina fara probleme am lucrat panain sapt 37. Oana ma si vedea nascand la birou.
Azi am un disconfort continuu ori de la control ori ca bebe e mult prea jos, contractii dese doar putin dureroase.
Pe bune am impresia ca o sa iasa in orice moment.De dopul gelatinos mi s-a pus ca nu e neaparat obligatoriu sa il elimini inainte de travaliu.
Ce pot sa va spun de dilatare... e inca mica numai 1 cm, simt o durere jos, nu pot sa stau in pozitia sezut,dureri
de spate mai mari ca de obicei. Burta a coborat intr-o saptamana mult, pot sa pun palma pana sa ating burtica (de la sani in jos).
Asa se zice in popor ca daca poti pune palma si se umfla rau picioarele,nasti. :-)
Am uitat sa va scriu ca mie doctorita mi-a schimbat mai demult data nasterii din 1 sept in 30 august.
Azi am 38 sapt si 3 zile.
Am ales si numele: Sebastian Iulian .
sa fiti optimiste si sa ganditi pozitiv, eu asa incerc sa fac, si ma ajuta sa nu fiu panicata. Trebuie sa recunosc ca toata sarcina am fost foarte relaxata.
Mai multe va voi povesti dupa... Sper sa fie cat de repede. Oare fac leu sau fecioara?
pupici
diana_n spune:
Anca, Tums nu mai are de mult efect la mine. Iau zilnic 2 Pepsid AC si o jumate de Prometazine, plus 1-2 Tums in caz de urgenta daca sunt in oras sau pe autostrada. Dar nu prea am de ce sa ma supar pentru ca se pare ca o mostenesc pe mama, ea a vomat de cand s-a prins ca e insarcinata pana in dimineata cand m-a nascut: ultima oara a vomat la 6:30 si la 8:30 am aparut eu. Eu macar am avut 2 luni de pauza ![]()
Diana 33+
diana_n spune:
Samila, eu cred ca va fi Leu ![]()
Ca sa fii sigura ca bebe se pune in pozitia corecta, incearca sa te dai intr-un rocking chair sau stand in picioare sa te legeni de pe un picior pe celalalt sau sa mergi prin casa. Orice miscare a bazinului il ajuta pe bebe sa se angajeze corect.
Ieri am terminat cursurile prenatale si mi-e proaspat in memorie ce ne-a zis asistenta la curs.
Sanatate si bafta!
Diana 33+
miflore spune:
Multumesc MySweetest Si Carmi pentru felicitari!

Aha, credeati ca dorm, nu? Ei bine, nu!

Mihaela 34+
miflore spune:
Fetelor, dragutzelor, eu sunt deficitara la capitolul patut si carucior; am analizat tot felul si acum sunt mai rau ca la inceput...
Azi vreau sa merg la magazinele Loris de pe Decebal si HappyBaby din Piata Galati, am auzit ca sunt multe modele pe-acolo! Voi mai stiti si alte magazine cu multe multe din astea? In afara de Carrefour. Vreau magazin in care cat vad cu ochii sa fie numai carucioare si patucuri!![]()

Mihaela 34+
miflore spune:
Si inca ceva: stie cineva programul la magazinele astea, sa nu ma duc degeaba!
Mihaela 34+
Gina M spune:
Mihaela,ce anume te-a trezit?Durerea,foamea sau pofta de dans?!![]()
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
oana0204 spune:
Eeee..ca bine am mai dormit.. O ora si buna; dar oare oi mai dormi si la noapte?
Samila, iti tinem pumnii sa fie bine. Sa te ajute Dumnezeu sa nasti repede, baietelul sa fie sanatos si tu sa ai laptic si sa te refaci repede.
Diana, Anca, slava Domnului ca nu am arsuri (am avut o singura seara un pic mai mult acid gastric in stomac dar am remediat cu lapte si paine prajita) asta imi mai lipsea.
Miflore, felicitari pentru un bebelus asa de bine dezvoltat.
Marlena, tot 6 septembrie e si la tine ultima data? Poate chiar nastem impreuna.
Monica, ne bucuram ca sunteti bine si ca bebelusul tau recupereaza. Pentru sani incearca comprese calde cand suge bebelusul si reci in pauze. Stai cat mai mult cu sanii liberi iar dupa fiecare alaptat unge cu lapte matern mameloanele si lasa-le la aer liber. Am inteles ca ajuta si varza dulce un pic zdrobita si pusa de la frigider pe sani.
Alinutza, nu ma gandesc sa ma apuc de o dieta dupa ce nasc pentru a reveni la greutatea initiala. O sa reduc in schimb sau o sa elimin painea, astept sa elimin apa din tesuturi care in mod cert este cu mult in exces, plimbari lungi plus alaptat... sper sa scad in greutate. Cand voi avea voie voi trece si la aparatele de la sala de fitness de jos de la parter- o bicicleta, una-alta.
Pauza de seral, ma uit la Monk.
Oana D - saptamana 38
Foto
Gina M spune:
Da deeee unde...suntem prezente si noi!. Am facut baita impreuna cu fetita ,iar acum asteptam taticul(sotul) sa se reintoarca de la lucru ptr a iesi la plimbare .![]()
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.