Cafeaua si bebe-ul
Raspunsuri - Pagina 3
Tzupi spune:
Eu sincer beau o cafea cu lapte pe zi si fetitza mea e foarte linistita.Asa ca din punctul meu de vedere nu cred ca o cana de cafea fae rau....doar sa nu exagerezi.
Recunosc ca am mai baut si cate un pahar de cola dar tot cuminte a fost Mara
Noki_Lara spune:
Cheia succesului, ca in toate celelalte domenii, este moderatia. Nu cred ca de la o cafeluta se agita copilul sau pateste ceva. Acuma depinde si de obiceiurile tale ante-sarcina.
Eu inainte de BB nu beam cafea. Nici acuma nu beau, ca nu ma omor dupa ea. Dar citeodata imi vine, asa, o pofata. Atuncea beau o cafeluta + laptic + mult zahar. Un fel de ceai, asa.
Poze cu mine
Varsta
Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
aida_o spune:
Eu am citit ca trebuie evitata in primul trimestru, cica ar putea fi unul din motivele pentru care unele femei pierd sarcina. Asa ca eu stau cuminte, deocamdata.
Se mareste clanul :)
july_g spune:
Eu nu ma pot lasa de tot de cafea. Daca nu beau macar o cescuta sunt zombi toata ziua. Ca sa nu mai pun la socotala ca dorm pe mine oricum. Deja au intrat colegele la banuieli, ca prea casc toata ziua.
Va pupwww.surebaby.com/image.php?s 3 sex month may date 9 years 2006 c blue bg 13\" border="0">
toanca spune:
Eu una, sincera sa fiu, nici macar nu am incercat sa ma abtin de la cafea.
Inainte de sarcina beam doua pe zi, acum beau doar una cu mult lapte....
Toanca si bebe Matei Alexandru 22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
ciuf spune:
quote:
Eu am citit ca trebuie evitata in primul trimestru, cica ar putea fi unul din motivele pentru care unele femei pierd sarcina. Asa ca eu stau cuminte, deocamdata.
Perfect de acord cu tine, Aida. Si eu am citit despre consumul de cafea in primul trimestru ca ar creste riscul de a pierde sarcina.
Doctora mea mi-a recomandat o ceasca de cafea pe zi (dar aici cafeaua facuta de americani este destul de slaba), dar ca sa fiu eu linistita sa imi iau cafea decof. Macar pentru primul trimestru.
Numai bine,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
mamini spune:
eu nu am baut cafea in primul trimestru fiindca nu suportam mirosul, gustul...nu prea suportam nimic, de altfel. apoi in trim 2 si 3 putina cafea dimineata, fara zahar, fara lapte. si uneori am baut si cola( mi-era o pofta nebuna, desi in general nu beau nici coca cola nici pepsi, nici alte sucuri acidulate).fetita mea e sanatoasa si cuminte, multumesc lui Dumnezeu.
M
Laura Ioana spune:
Ciuf este superba camera lui Luca! Este tapet sau e pictata? E scump?
Laura
13+
Puiutul meu
ciuf spune:
Am revenit cu link-ul ref. la consumul de cafea.
http://my.webmd.com/content/article/79/96059.htm
Moderator: You mentioned coffee. Should pregnant women avoid caffeine?
Sussman: Caffeine is not known to cause birth defects or any other specific pregnancy-related problems. In a very well regarded textbook on drugs in pregnancy caffeine is rated in the same safe category as Tylenol. To quote this text, "When used in moderation, no association with congenital malformations, miscarriage, premature birth, and low birth weight has been proven. Use of high doses may be associated with miscarriage and difficulty in becoming pregnant."
By moderate consumption, we're talking about a couple of servings of a caffeine-containing beverage per day. "High doses" refers to women who take purified caffeine in the form of headache tablets or as a stimulant.
Laura, e pictata de mine camera lui Luca. Mi-a luat trei luni sa i-o fac.
Numai bine,
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo
Elenamaria spune:
Eu va spun ca eram o mare bautoare de cafea inainte dar acum cred ca e singura din alimente si bauturi care nu imi mai plac....si deci nu mai beau deloc.
nu cred ca vrea sa fie dependent de cafea!