Cafeaua si bebe-ul

Cafeaua si bebe-ul | Autor: TweetyGeo

Link direct la acest mesaj

Ce ziceti fetelor, are ceva daca beau cafea fara cofeina. Doctorita mi-a interzis sa beau cafea, cola si alte derivate cu cofeina, dar nu stiu daca am voie cafea fara cofeina sau ness inka. Voi ce credeti?

TweetyGeo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu cred ca nu are nimic daca bei fara cofeina sau inka. Mie doctorita mi-a dat voie si cu cofeina. Ieri, dupa ce bausem cafea cu cofeina, aveam tensiunnea 8 1/2 cu 5...Iti cam dai seama cum era daca nu as fi baut. Cred ca mi se facea rau...si ea stie de tensiunea mea. Mi-a mai sugerat vin rosu. Dar merg cu masina si nu se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

tie ti-a interzis doctora bauturile cu cofeina? si atunci ce scriu toate manuelele pentru mamici si revistele de specialitate ca ai voie max 3 cescute pe zi sau 300 ml? astia chiar nu sunt in stare sa se hotarasca.
si eu am tensiunea mica si beau 1 cescuta zilnic - dar nu pot sta ziua fara ea.
si cea cu cofeina sau inka ce influenta are asupra tensiunii?
deja incep sa ma ingrijorez.

Felicia cafegeoaica + Ilica Teodora bebe zburdalnic 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mie mi-a zis dr. ca am voie o ceasca de cafea pe zi, dar cu lapte.
Ca atare, am zilnic parte de aceas ceasca de cafea.
Nu mi-am pus aceasta problema pana acum, mai ales ca din ce am citit si pe net si prin alte carti nu rezulta de nicaieri ca nu ai avea voie.

Toanca si bebe Matei 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

si eu am baut\beau cafea in timpul sarcinii. mi-a recomandat chiar dr. o cescuta pe zi tot pe motiv de tensiune mica. Nu am baut eu chiar in fiecare zi, si cand am baut am cautat sa nu fie prea tare , eventual am pus un pic de lapte.
Si eu ma strezez din cauza cafelei, ca am un bebe foarte activ, care se misca intruna si ma tot gandesc ca o fi de la cafea......
mary 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetele, mie dr mi-a recomandat o cafea pe zi, in fiecare zi, fara sa-mi ia tensiune, asha ca... eu zic ca este ok. shi eu m-am gandit ca poate nu e bine, ca-l agit pe bebe, dar daca dr a zis asha, el shtie cel mai bine. nu va mai facetzi griji.
pupici,
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Eu nu am baut cola,cafea,etc. mai deloc cand am fostDoar daca muream de pofta,f rar.Nu as bea decaf pt ca e tratata chimic ca sa scoata cofeina.Mai e o decaf careia ii e extrasa cofeina printr-o metoda naturala-abur sau asa ceva nu mai stiu sigur,trebuie sa scrie pe ambalaj,e si mai scumpa decat decaf(metoda chimica).
Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos si mancacios!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Mie mi-a recomandat medicul o cescuta de cafea zilnic si chiar dupa luna a-3-a si un pahar de vin-pe saptamana.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Din cite stiu eu cafeaua nu e recomandata in cantitati mari din cauza ca e diuretic. Ori o viitoare mamica nu prea are nevoie de diuretice si trebuie sa stea foarte bine hidratata. Eu beau o cescuta pe zi pentru ca am tensiunea mica (medicii de aici considera ca o cescutza de cafea/zi e ok). La prima sarcina am renunat total la cafea si tot am un copil agitat, asa ca la al doilea nu poate fi cu mult mai rau .

Anca 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Eu am baut o ceasca de cafea dimineata toata sarcina si nu am avut absolut nimic si nici bebe al meu care are acum 7 sapt si e ok, am intrebat si dr gineco si mi-a zis ca un pe zi e absolut ok. Si nici un pahar de vin rosu naturak din cand in cand nu-ti va face rau, sau alb ma rog. Cofeina multa si cola sa nu bei doar daca ti-e pofta mare asa un paharel dar nu zice nimeni sa nu bei o ceascuta de cafea pe zi, ii poti pune lapte si e si mai slaba Iar daca bei decofeinizata chiar nu priceo de ce sa-ti faci probl.
Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Eu am vazut in unele carti ca in timpul alaptarii poti sa bei 2-3 cesti de cafea sau ceai negru pe zi in timp ce doctorii o intezic cu desavarsire.
Eu am baut in fiecare zi cate o cafea cu lapte dimineata in timpul sarcinii si Pepsi la greu. Pepsi mi-a facut mai mult rau decat cafeaua pentru ca agita copilul, sau cel putin am pus eu agitatia pe seama lui.
Dupa ce ca ne e rau toata ziua, ne dor toate oasele, ne umflam, suntem cat niste baloane, nici cafeaua de dimineata sa nu o mai bem? Poate ca e singura placere in anumite perioade ale sarcinii.
De fapt fiecare trebuie sa faca cum crede de cuviinta dupa ce isi urmareste reactiile de dupa cafea si reactiile iepurasului din burtica.
Totusi atentie cele cu tensiune mare!
Sarcini usoare!
Laura

Mergi la inceput