Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (53

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Asa este Marinna, sunt de acord!

Am intrat acum la mamici din nou aspirante si am vazut ca a mai ramas una dintre mamici iar...ce bucurie trebuie sa fie! sa ai bb mic si samburel in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Va pupicesc si eu pe toate.
Mai rar, dar din tot sufletul.
Isabeluta bun venit in gasca. Povesteste-ne un pic despre tine.
Princess si eu zic ca ai sanse foarte mari.Tin pumnii stransi la fata. Si Titelu chiar a reusit? Doamne ce ma bucur.

Ionica ma bucur ca ai vazut punctuletul. Si nu intra in panica. Va fi bine. Ai sa vezi si inimoara batand in curand.

Motzule ce n-as da sa dea rezultate si la noi tratamentul. Mai bune ca ale voastre nu au cum sa fie, pentru ca am plecat de la valori mult inferioare. Dar ar mai incolti o raza de speranta si la mine sa vad unul in plus si restul existentilor ceva mai vioi.

Mishilica, iar pupici.

Pupicei dulci la toooooooate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Va sarut pe toate si va multumesc pentru primire!!!
Sunt noua in ale scrisului, dar haladuiesc de ceva vreme pe acest site... Am si eu ca si voi un "trecut" in ale incercarilor cu si doftoricale, dar nu m-a las usor.
Vad ca nici voi nu renuntati usor asa ca sper din toata inima sa fim toate la .
Bye - bye si pt fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mihaela, la mine a fost CM in toata regula, de fapt a fost un CM intre 2 CM-uri, intelegi ce vreau sa spun ? Mi s-a intamplat sa am si o pata la ovulatie, dar am avut doar o pata si-atat. A doua oara a fost CM in toata regula.
Isabeluta, bine ai venit, si sedere cat mai scurta!
Mirona, stiu ca foliculii nu se dezvolta suficient cand este marita prolactina, ti-ai facut aceasta analiza?
Mishule, sper ca te simti mai bine, ti-au trecut greturile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

IONICA da.E adevarat a fost o perioada in care am disparut de pe DC. Acum e ok. Ma simt mai bine si sper sa raman si gravidutza cat mai curand.Stii..uneori ma uit la burta mea si-mi inchipui ca sunt .Asta ca sa visez putin cu ochii deschisi. Sa ai grija de tine si de . Ma bucur ca valorile progesteronului au mai crescut. Si e bine ca sarcina e acolo unde trebuie sa fie. Mai ai rabare pana la urmatoarea eco si nu uita: sa ne trimiti si noua o poza daca poti.

INGERAS fii optimista si increzatoare. Si nu uita: NU NE DAM BATUTE
NICIODATA!! Sa fie cu ochisori!!

CARMEN.CITA si eu cred ca m-am schimbat putin. Si sincera sa fiu,acum 3 luni cand CM mi s-a lungit de la 28 zile la 34 eu deja ma vedeam , dar vezi bine eram in alta parte , adica la cap.Deci, atunci in zilele alea, parca intrasem si eu in panica, dar nu-mi explic de ce. Al meu ma proteja intr-un fel de ma sufoca. In magazine parca era un bodygard.Dar la urma s-a dovedit a fi o alarma falsa. Apropo: Parisul e foarte frumos.Daca intri in el, nu mai vrei sa pleci.

MIRONA imi pare rau de necaz.Si eu am trecut prin asa ceva acum 2 luni.Asta e.

IEPURILA ce mai faci?Scuza-ma dar nu mai stiu nimic de tine.In ce zi mai esti?Eu sunt in ziua a 16-a.

ISABELUTA bine ai venit si sedere cat mai scurta. De cand incerci sa ai un

Va salut pe toate si multi si si zambiti ca maine e o noua zi!! gasca MISHULINA, DANUTZA, PRINCESS, CATTY, DICIU, ANDICU, MIHAELA, ANINA, CRISTINA,plus toate celelalte!!!!!!!!!!

P.S.: Stiti careva ceva despre FELICITY?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Iepurila, hai ca se poate, vezi? Titelu a reusit si parca a plecat de la 6 mil. Trebuie sa fie bine si la voi, o sa vezi!
Ingeras, mai sunt fete care erau gravide cu dureri de burtica ca la CM, nu zice hop pana nu vin uratii. Tinem pumnii la fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Da Motzule, sper din tot sufletul sa ne iasa si noua pasenta candva. De fapt va doresc la toate. Stiu ca la mine drumul e lung si cam cu serpentine, dar uite asa bucuria va fi si mai mare.

Danangie, nu-i cere scuze iubita. Eu sunt in ziua 11. Azi am luat ultima PREMARIN din prima serie si de luni ma apuc de UTROGESTAN.

In rest mai nimic. Ma rog la Doamne Doamne pentru noi toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Doamne ce repede va deplasati ...deja 53 si s-au ratat doua capitole....Mishulica,te rog ia masuri...cu penalizari ca nu se mai poate...
M OAna, Princess, Carmencita, DAnutza, Catty,Motzu ,ceea ce s-a intamplat aseara a fost aseara si atat...dimineata cand m-am trezit eram putintel maroniu...tusti termometru pt.temperatura si ce sa vezi crescuse cu 0.3g de la 36,6 la 36,9...scoate termometrul si tusti...altceva ...dim.la 6.30 pe nemancate-nebaute ....pe la 10 l-am sunat pe dr.sa-l intreb ce se intampla ca eu nu am avut niciodata sangerari la ovulatie si mi-a zis sa stau linistita ca sunt cazuri cand apar sangerari f.mici la ovulatie din cauza ovarelor care probabil au fost stimulate si m-a intrebat daca am luat medicamente pt.stimulare si i-am raspuns ca am luat doar BU,deci asta a fost... super stimularea ovarelor iar acum mai am urme ffff.slabe care sper sa dispara de tot pana maine...multumesc inca odata pt.sustinere si pt.raspunsurile date ...dureri nu am dar totusi mai e o intrebare...testele de ovulatie imi ies negative, ele se pozitiveaza numai inainte de declansarea ovulatiei?
Princess,imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva,nu stiu cum e sa ai hemoragie 2 saptamani si nici nu vreau sa stiu,imi dau seama ca a fost groaznic...ma rog sa nu mai treci niciodata prin asa ceva...
Isabeluta,bine ai venit, si fuga la gravidute ca aici nu-i de stat ...fetele sunt super dar te gonesc la ...
Carmencita,eu chiar am gasit medicul in care am deplina incredere si va doresc sa vi se intample si voua la fel...si eu am o sarcina pierduta dar nu vreau sa ma gandesc la FIV( pt. ca nu avem cu ce nici in cele mai frumoase vise),daca s-a intamplat o data va fi si a doua oara si atunci va fi bine pt.amandoua...poate acum ca ai deschis un nou capitol sa fie cu noroc...
CAmiM,bine ai venit,sedere scurta si exemplele tale ne arata ca depindem numai si numai de Cel de sus....cand vrea El vine...
Catty,nu, nu aveam cum sa fiu gravidutza, am avut cm de pe 6 aug.pana pe 10 aug.,dupa sarcina pirduta din martie chiar nu am mai avut cheaguri deloc,se pare ca m-a curatat ff.bine,pana sa raman aveam in fiecare luna iar dureri nu am decat asa senzatii usoare de SPM....si cum ti-au mai raspuns si alte fete barbatii sunt niste copii care trebuiesc tot timpul alintati asa ca iarta-l ca nu vrea sa te supere...
Ingeras,concediu placut, vreme frumoasa si...poate totusi nu vin, uite ii sperii eu bine?...
Andicuuu,treci la "munci" dinalelalte...poate-ti revii din mahmureala...ce zici?
Diciu si tu tot ?reveniti-va mama,ce v-a apucat?...
Lumit noi parca ne tineam de mana luna trecuta, ce faci... vino din urma ca eu peste doua saptamani sunt iarasi in tensiuni...vine...nu vine...
Cristab,eu am incercat luna asta teste de ovulatie Dr.Sigur si desi stiu ca am ovulat au iesit negative...ori nu le-am facut cand trebuia...ori nu sunt bune...oricum cel mai sigur ramane tot "mama" eco...
Miro,bine ai revenit,scuze nu am retinut tu BU pt.ovulatie ai incercat?
Danangie,pupici.
toate fetele.

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Bun venit la toate fetele la noul capitol!

Iepurila, chiar ca nu am mai auzit nimic de la tine de ceva vreme! Sper din suflet sa fie bine si la voi. Am citit si eu de Titelu si m-am bucurat ca a reusit. Vezi ca mai e putin si ajungem si noi acasa, si la Iasi, trebuie sa ne vedem.

Ingeras, iti doresc concediu placut. Poate totusi te ocolesc rushii.

Mishulina , dulce de la mine!

Diciu, cum te mai simti? Sper ca esti mai bine.

Danangie, Carmen.cita, Princess, Catrinel, Ionica, Motzunica, Mirona, Isabeluta, Catty, Andicu, Marrina si toate fetele si de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

danutza...ma simt bine...ti-am scris pe forum azi ce-am facut...
n-am infectie urinara...dar cand ma voi duce la medic sa-mi iau un medical o sa-i spun si de urinarea asta mai frecventa...asistenta a zis ca s-ar putea sa am o raceala usoara...
cam atata...
maine plecam la munte...
tu ce faci?...cred ca nu mai ai rabdare...
ma bucur ca multe fete au ramas gravidutze...azi am auzit de vreo 3 cel putin

mihaipopescu...da..ieri am fost asa......azi sunt mai in forma...
si astept rusii care se incapataneaza sa apara!...desi am o foame...

Mergi la inceput