Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (53
Raspunsuri - Pagina 2
princess spune:
Buna, fetele, va pupicesc pe toate!
Isabeluta, sigur ca te primim si pe tine aici si iti dorim sa fugi repede la gravidutze!
Carman.cita, bine ai revenit!
Mirona, te pupic! Noi o sa iti fim mereu alaturi! Eu stiu ca intr-un fel sau altul vom reusi si noi sa avem un BEBE al nostru!Nu iti pierde speranta!... Referitor la temperaturi,nici eu nu cred ca trebuie sa fie peste 37 ca sa ai ovulatie! Si alta chestie: dr. tau se pare ca bajbaie la ECO!
CamiM, vezi ca sunt destule exemple in jurul nostru care ne arata ca se poate!
Ingeras, concediu placut si lasa ca poate nu mai ai parte de rushi in urmatoarele 9 luni!
Catty, relaxeaza-te, fetitza! Fa ceva care iti face placere!
Oana draga, simpatica foc mai esti, zau asa!
Andicutz, Mishulica, Iepurica, Catrinel 
Fetelor, in sfarsit FF imi arata ca am ovulat si luna asta(greu se mai prinde!) in ziua 13, iar eu am prestat in 12; ce ziceti? Am sanse de 1: 1000000?

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
Mishulina spune:
Princessica eu zic ca ai sanse bune luna asta,mai ales daca vrei fetitza
!
Bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta pe la noi ,apoi fuga la 
Ina
princess spune:
Mishulica, mercic pt. incurajare si sa dea Domnu' ce-o vrea el(fetita sau baietel sau ambele), numai sa dea!
Fetelor, Titelu de la "oligospermie" a reusit si cred ca este foarte fericit; deci, se poate chiar daca sotzii nostri au probleme de genul oligospermiei!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
diciu spune:
ai si mai mari de atat....daca
rezista mai mult de 24 de ore in forma buna de atac...si daca inrest sunteti ok...
sotului meu i-au iesit 0 spermatozoizi activi dupa 24 de ore..
succes!!!!!![]()
ingeras26a spune:
Fetelor, ce-mi vad mie ochii aici???!!
Toata lumea asteapta sa treaca o ora, o zi, o luna, taie zilele din calendar etc, etc...ce v-am invatat eu, sa va bucurati de fiecare minutel in parte, chair daca aveti sau nu de ce??!!
Ingeras
ingeras26a spune:
A inceput sa ma doara burtica

desi este doar z28...
acum nu mai am nici o indoiala!
Ingeras
ingeras26a spune:
Princess, bafta, bafta, sa vina bb, ce-o fi, sanatosi sa fiti! multumesc de urari
mai intru si maine...n-ati scapat inca de mine!
catty spune:
Princesica cred ca ai sanse luna asta. Iei ceva tratament pt sustinerea sarcinii? Ia macar acid folic ca face bine. Si stai linistita.
Ingeras26a imi pare rau ca te doare burtica. Poate patesti ca mine si iti vine doar pt o zi si apoi gata. Asteapta si vezi ce va urma. OK? Si nu te mai ambala. Crezi ca noi nu am vrea sa nu mai numaram zilele si sa fim mult mai linistite? Tu poti sa nu te gandesti la bebe si sa te bucuri de fiecare clipa fara sa iti zboare mintea macar pt o secunda atunci cand vezi un copil pe strada?
Fetelor, m-a luat somnul la munca. Am ramas singura si m-am asezat pe canapea sa imi mai destind coloana si am atipit. M-a trezit telefonul. Ce sa ii faci, la program pe 10 ore pe zi si doar 3 zile de concediu pe an oboseala se cam face simtita.![]()
Aveti grija de voi, 
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
ingeras26a spune:
Catty, eshti tareeee
cu adormitul la serv...
Ba da, sigur ca ai dreptate...ieri am avut o intalnire in Plaza si unde intorceam capul, la mese, pe scari, la lift, in parcare etc erau numai burticoase sau F/B cu bb ff mici...m-am umplut de gelozie si m-am gandit De ce, Doamne, ele da si noi nu??? pt ca oricat ma straduiesc, nu inteleg...