bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai de ce nu merge linku' lu' domnu' saitu' ( hehehe, ce fain e sa scrii asa gresit )? Il bat daca face figuri, zau asa.

Azi ne vedem in parc? Nu de alta dar suspina Rayan deja dupa Natalia.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Gata, merge. L-am certat si s-a facut cuminte.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

amo, si eu la fel i-am bagat toate legumele deodata si i le-am dat, intii zeama citeva zile, apoi zeama cu orez instant, acum deja pireu. o sa citesc si eu in Spock sa vad cum zice dar chiar ca nu stiu care leguma e nedigerata, ca sint multe. eu nu am vazut in kk bucati mari ci o pasta mai tare decit cum era pina acum kk lui. de parca as fi trecut tot pireul printr-o sita si i-am fi extras toata apa din el si au ramas doar fibrele terciuite. oricum sper ca e ok si mergem inainte! multumesc frumos!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Da Crinuta mergem in parc ca nu mai rezist sa stau in casa.M-am saturat sa fac curat,spalat,calcat,cumparaturi,etc etc.Haideti fetelor care mai vine in parc??Propun Herastrau.La 16.00-17.00 e ok??Accept si Cismigiu....

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Ce o fi cu vaccinul asta de 6 luni? Ca si Alex a avut febra vreo 3 zile. Cu supozitor si Eferalgan trecea pe moment dar reaparea. Nici ea nu a mancat cine stie ce dar acum pare ca si-a mai revenit. Ma rog...nu e ea o mancacioasa.
Eu inca ii mai dau o data sau de 2 ori pe noapte sa suga (doarme de la 9 seara la 7-8 dimineata). Dr. spune ca nu e bine dar in acelasi timp spune ca e si slaba (7.300) asa ca eu sunt obsedata sa nu moara de foame. Poate la 7 luni o sa-i dau si eu ceai noaptea. Nu de alta, dar acum plecam in concediu si cu tzitzi e mai usor. Mie nu mi-a venit ciclul dar probabil ca este de la cele 4-5 mese de lapte pe care i le dau.

Pupici dragi mamici si bebici,
Cristina

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

hey, eu tocmai plec in 30 min max in Herastrau cu o colega de serviciu cu fetita ei (mai mica cu 1,5 luni decit Codrin) si mergem pe la roata mare, daca stiti. voi unde veniti ca poate ne vedem?

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Noroc, Lavinia! . merci mult.
deci unde veniti in Herastrau?

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Shobo eu ma gandeam in partea aia spre Arcul de Triumf.Unde e roata aia

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

S-a facut!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

La 4:30 e ok? Intrarea de la Arcul de Triumf.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput