bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

eu vin la intilnire, numai sa stiu data si ora si unde. si sa sper ca nu intervine nimic! a ramas la Orhideea? e ok!

am si eu 3 intrebari:

1. voi ati dat piureul de legume treptat ca la carte/dr? eu am incercat sa-i dau treptat dar imi cere f nervos mai mult si de drag ca ii place i-am dat de fiecare data putin mai mult. de exp. azi portia era 12 lingurite dar aluat vreo 20 cred (sper sa nu fi sarit eu calu' azi). l-am incercat si la sin dupa dar a supt ff putin.
Este vreo pb. ca i-am dat asa mult azi?

2. azi dim am vazut ca a facut kk cam cu tot piureul de legume de ieri in el . parca nu s-a digerat prea mult. culoarea era mustar. si m-a mai mirat ca asa tirziu a fost eliminat. adica mincat ieri la 14:00 si scos azi dim pe la 9???
e ok?

3. asta e pt. laptarese, (vb. anemaria): aseara cind faceam niste ex. mai grele la sala am simtit o scurgere jos. cind fac dus acolo vad maron si multisor pe chilot. iar de cind am venit acasa GATA, s-a terminat cu linistea lunara . Azi este un flux si aspect normal de ciclu lunar! deci la 6 luni mi-a venit ciclul! UUUUUUUFFFFF
Voua cind va venit prima data? (dintre cele cu titi exclusiv)
O fi vreo coincidenta sau nu cu inceperea diversificarii??? ca prea a venit cind Codrin deja pare ca-si elimina o prima masa...

multam

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by Shobo
1. voi ati dat piureul de legume treptat ca la carte/dr? eu am incercat sa-i dau treptat dar imi cere f nervos mai mult si de drag ca ii place i-am dat de fiecare data putin mai mult. de exp. azi portia era 12 lingurite dar aluat vreo 20 cred (sper sa nu fi sarit eu calu' azi). l-am incercat si la sin dupa dar a supt ff putin.
Este vreo pb. ca i-am dat asa mult azi?

Eu zic ca e ok, atata timp cat el e incantat si nu are alte reactii. La fel am facut si eu cu Mihai. Dupa cateva zile manca peste 100ml de pireu (zic ml caci il masuram intr-un biberon inainte sa il pun in castronel). Dupa cca o saptamana jumate nu a mai vrut deloc san in completare la masa de pireu de legume.
quote:

2. azi dim am vazut ca a facut kk cam cu tot piureul de legume de ieri in el . parca nu s-a digerat prea mult. culoarea era mustar. si m-a mai mirat ca asa tirziu a fost eliminat. adica mincat ieri la 14:00 si scos azi dim pe la 9???
e ok?

Si asta e ok. Vei gasi inca mult timp in scaunul lui bucatele de legume/fructe nedigerate. Dar e normal. Vezi si in Dr. Spock. El zice sa ii dai mai [utin din leguma respectiva. Eu una n-am respectat, caci dandu-i pireul din vreo 4-6 legume odata nu stiam care din ele e cea nedigerata :).
quote:

3. asta e pt. laptarese, (vb. anemaria): aseara cind faceam niste ex. mai grele la sala am simtit o scurgere jos. cind fac dus acolo vad maron si multisor pe chilot. iar de cind am venit acasa GATA, s-a terminat cu linistea lunara . Azi este un flux si aspect normal de ciclu lunar! deci la 6 luni mi-a venit ciclul! UUUUUUUFFFFF
Voua cind va venit prima data? (dintre cele cu titi exclusiv)
O fi vreo coincidenta sau nu cu inceperea diversificarii??? ca prea a venit cind Codrin deja pare ca-si elimina o prima masa...

La mine n-a venit inca, nu ca mi-ar fi dor... bleah. Eu tocmai intrebam in stanga-dreapta daca e ok ca la 7 luni si ceva de la nastere sa nu vina inca. Mi s-a intamplat totusi de vreo 2 ori sa am pentru 2-3 zile pete maronii, dar doar atat, nu sangerare de ciclu.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Shobo mie dr mi-a spus ca ciclu iti poate veni incepand cu a 8-a saptam dupa nastere si pana...cand intarci..Asa ca probabil ca acum ca i-ai scos o masa de lapte,de-aia ti-a venit... Cat despre piure..dr mea mi-a spus ca orice aliment nou introdus,sa-l bag treptat in sesul ca incep cu 4-5 lingurite ,apoi 15-20 si apoi o cantitate ...Adica mi-a spus ca ii pot baga alim nou in trei trepte,nicidecum de la lingurita ,la lingurita..Cu atat mai mult cu cat vezi ca bebele accepta si-i place noul aliment..Ptr ca asta e de fapt probl. Il bagi treptat ,ptr a se obisnui cu gustul si sa vezi daca il accepta..ori daca baiatul tau iti cere inseamna ca-i place si da-i cat vrea..Uite de ex Teo a mea n-a acceptat marul si banana,NUmai cand simte mirosul,si..vomita.Si n-am mai insistat. Sau, caisa si portocala le-a acceptat,dar i-au facut rau ,ptr ca a facut acciditate si a avut crampe.Si nu i-am mai dat never.

Coca si dragalasa Teodora (7 luni) http://community.webshots.com/user/cocolino131 si http://pg.photos.yahoo.com/ph/anutabulinuta_99/album?.dir=264f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

aoleu, kita bine ca ati scapat!!! saracutzul, ce febra si cu frisoane... ooofff, sper sa trecem si noi cu bine peste cel de sapt. viitoare. Doamne ajuta!

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Kita, temp. de peste 39??? Saracutul puiut. Cred ca te-ai cam speriat. Bine ca i-a trecut!

Carmina, pai tu esti fericita cu un bebe care doarme atat de mult. Al meu se culca pe la 21:30 si la 7 cel tarziu e sus, fresh! Nu-l conving cu nimic sa doarma mai mult. Si mai nou a inceput iar sa ceara tzitzi noaptea pe la 3 :(.

Vad ca e mare clubul de mamici cu bebei care plang in carucior, ne mai alaturam si noi. Si eu care credeam ca suntem exceptie. Trebuie sa-i arat sotului meu mesajele voastre, macar asa va accepta mai usor situatia.

Poze

Mergi la inceput

Asa, si mai voiam sa-i fac lui Cocolino urarile de bun (re)venit. Asa cum ti-a spus si Patricia, prima saptamana de servici e mai grea. Pe urma iti intri in ritm. Dar oricum ti-e un dor nebun si ai da orice sa poti sa stai acasa cu puiul tau. Eu una dupa ce ajung acasa numai in brate l-as tine, de a ajuns mama sa stea cu ochii pe mine, ca vezi D-ne il invat rau si ii va fi ei mai greu, ca ea sta cu el in timpul zilei.

Poze

Mergi la inceput

Amo si cocolino, multumesc frumos! acum sint relaxata ca n-am facut vreo prostie dindu-i asa mai mult! eu oricum la primul lui semn ca n-ar mai vrea ma opresc. nu vreau sa alerg prin casa dupa el ca sa mainice mai incolo si daca nu vrea, nu vrea si gata!

Amo, mai bine ca nu ti-a venit! stii ce sentiment ciudat am avut aseara cind am vazut! bleaaaaah... noroc ca vad ca nu ma doare DELOC. iar inainte eu ma cam urcam pe pereti daca nu luam un calmant rpd. sper macar bucuria asta cu lipsa durerii sa-mi ramina . sentimentul e de "parca sint femeie din nou cu toate bune si rele" si cred ca deja de acum voi avea ovulatie si va tb sa fim ffff atenti ce si cum .

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Shobo mie nu mi-a veit inca,dar nici n-am inlocuit complet vreo masa de laptic.Am o presimtire ca eu o sa raman ultima la capitolul asta.Avem deja 7 luni si...Dar nu-i nimic,e ok asa deocamdaa,dupa ce ca sunt singura cu fata sa ma mai simt si rau....Cat despre piureul de legume,lasa baiatul sa pape cat vrea,nu dupa cat vor doctori sau cartile.La capitolul cacuta cu legume e perfect normal.
Hai noroc fetelor,beau bere fara alcool!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

http://community.webshots.com/user/rayan22100
Am pus poze noi.

Rayan sta cuminte in carucior, nu ma pot plange la capitolul asta.

Shobo, e bine cum i-ai dat, asa am facut si eu.

Fetelor, daca nu ne decidem cu intalnirea, eu renunt. Nu imi place sa o lalaim.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Crinuta mama nu merje linku' lu' saitu'!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput