La 49 de ani s-a terminat viata?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Nu, cum sa se termine?
Doar ca problema e alta- in Romania multi copii sint crescuti dependenti total de parinti, nu doar financiar, ci si moral, sufleteste. Cind ei cresc, se maturizeaza si vor viata lor, parintii, mai ales mamele ocrotitoare devin nervoase, se simt tradate ca isi pierd 'puii'. Nu sint de condamnat, mai ales cind se zbat sa ii creasca singure sau aproape singure. Au facut absolut totul pt copii, asa ca asteapta sa li se de-a socoteala.
In nici un caz nu le poti spune direct mamelor ca te deranjeaza posesivitatea lor, ar suferi prea mult, s-ar simti tradate. Doar ca trebuie dezvatate de obiceiul de a se crede stapinele vietii propriilor fii/fiice. E dureros la inceput, dar se obisnuiesc in final. Abia pe urma isi vor cauta prietene, altceva de facut si vor incepe o 'alta' viata, stiind ca viata merge inainte.

Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA! Eu nu am inca 49 ani si poate ca nu stiu exact care este gandirea femeii la aceasta varsta dar am vazut aicicum isi traiesc japonezele viata.La aceasta varsta nu le-am vazut sa mai sufere atat de tare ca nu mai stau copiii langa ele,merg la sauna,la cosmetica ,in excursii cu prietenele(nici macar de barbat nu le mai pasa)si sunt in stare sa-si puna si topi numai sa fie frumoase!Nu se mai sinchisesc de copii!La noi in Romania este cu totul altceva. Si mama este tot asa.Daca nu o sun macar la doua zile e innebunita.Asa era si cand eram in tara,nu aveam voie sa fac nimic fara stirea ei.Asa sunt mamele.Oare eu cum am sa fiu?Ce model am sa aleg? JAPONIA SAU ROMANIA? Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput