Impreuna, Timisoara! (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit de la eco.
Tot baiat este, acum s-a vazut bine putulica si ousoarele.
Ce sa va zic: inima, stomac, vezica, coloana sunt prezente.Toate oasele craniului bine formate. Ochii, nasul, mainile, picioarele fiecare cu cate 5 degete.
Greutate 382 gr. fetelor e un grasun!!!!
Femurul= 32,6 mm.
Circumferinta capului= 49,7 mm
Circumferinta abdominala= 156,4 mm.
Bataile inimii= 149b/m
Placenta, colul sunt ok.
ce am uitat sa-l intreb este lungimea, dar Marco al nostru este din nou mai mare cu 3 zile. A mai scazut cu o zi DPN-ul: este 9 ian.

Dr. mi-a zis ca el de fiecare data face eco morfologica, ca nu e bine sa controleze cu mana ca se pot produce avorturi.
Asta cam asa e, ca eu stiam de fiecare data chestiile astea.
In concluzie e totul ok, putem pleca in concediu, mi-a zis ca daca vrem sa fie tata la nastere, rezolvam cumva, il facem un student, care e in practica, dar el nu recomanda, ca multi barbati lesina.
Si Clau meu a cam dat inapoi, trebuie sa se mai gandeasca.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Giova, aveti grija, ca eu am anuntat inainte de a naste ca nu o fac fara sot alaturi. Si se putea, ca el filma si dr. era chiar foarte de acord sa-i faca un mic "documentar". M-am razgandit chiar inainte de a intra in operatie si bine am facut, ca sotiorului i-a fost rau chiar si pe coridor.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Ce bine ca am venit sa-mi ud florile, ca altfel ratam intalnirea de vineri! Deci spun si eu prezent. Doris te sun maine sa-mi spui daca a ramas ora si locul acelasi, adica ora 20 la fantana in Unirii.
Un claduros bun venit fetelor noi si abia astept sa ne cunoastem la intalnire.
De azi dimineata de la ora 9 stau si citesc cele 3 capitole pe care le-ati scris cat am fost eu in concediu si nici nu stiu cu cine sa incep!
Ma bucur ca Oana si Amutza au revenit cu poze. Mi-am rasfatat privirea cu bebeii vostrii si m-a apucat un dor de bb (e bine ca nu ma tine mult).
La multi ani pentru Mary, sa fii sanatoasa si iubita, un bebe sanatos si voinic.
Vin din nou cu o rugaminte pentru fetele care stau in zona Circumvalatiunii, Dacia si Ghe. Lazar. Caut un apartament cu 2 camere nemobilat pentru chirie, ofer maxim 100 euro pe luna plus cheltuieli. Va rog sa ma anuntati: 0723558474.

Va pup pe toate si ne vedem vineri!

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua dragelor,
Ce mai tuna si fulgera p-afara.....Doarme mandra mea acum....Am fost de dimi prin oras si i-am cinstit cu cate o placinta cu zmeura la Mc'Donalts...Ce i-a mai placut in scaunul pentru bebelusi...ca am plecat in "sunet de fanfara" din Mc....
Hai sa va iau pe rand ,ca vad ca iar ati scris ca disperatele....
Ioana,in sfarsit mi s-au confirmat premonitiile legate de faptul ca o sa faci baietel...Ma minunez si io de mine,ca le am cu ghicitu' asta...Asa ca de acum sa te astepti si la un Marco de 4 kile la nastere....Ma bucur ca e sanatos micutul....Si nu mai pune la suflet toate povestile de pe forum,ca nu face bine lui bebe stresul mamicii....E adevarat ca citesti si iti pare rau de ceea ce scrie acolo,dar...nu ca sa fi egoista,dar gandeste-te la bebe si la tine...Va pup!Saru-mana de sustinerea Luanei la concurs!
Mihi,am pus mai demult linkul,dar am renuntat....Miro,Giova,Albi stiu de ce....Nu-i bai!multam de voturi...Fetele sunt ambitioase si o vor pe Luana pe locul doi....Ma bucur si le multumesc din tot sufletul.
Chestia cu votatul este ca daca calculatoarele sunt legate in retea exista acelasi IP si atunci nu se poate vota de mai mult de 3 ori de la aceeasi adresa...Te pup si sa auzim de bine!
Dana-danitin,mi se pare tare frumoasa ideea ta....Ca fapt divers:Alex,in octombrie 2002,a participat la emisiunea lui Iantzu,"Copiii spun lucruri trasnite"...A fost mai mare daraua decat ocaua,ca de stiam cum si ce fel se desfasoara lucrurile pana acolo,nu mai bateam atata drum...In fine,a aparut "nenea" Alexu' al meu pe sticla de mai multe ori,asa ca iaca,am vedeata la casa omului....Abia astept sa spui mai multe amanunte si sa sti ca am ramas tare impresionata de faptul ca ai scris ca ideea ti-a venit de la mine si Luana.Multumesc!Ma flateaza!
Licuriciule,din cate imi amintesc,una din mamicutele de la noi din Timisoara are fetita inscrisa acolo,pe Macedonski,la gradi sau cresa,nu mai stiu sigur...Sa imi fie rusine ca nu mai stiu care era nick-ul mamicii....In fine!Spunea ca e multumita,iar plata lunara este de 150 euro...Eu una Licuriciule,am incercat pe la crese,dar sunt tot inchise,iar in septembrie daca m-as duce s-o inscriu pe Luana,cu siguranta nu vor mai fi locuri....Asa ca am ascultat-o pe Doris si acum caut si eu o femeie care sa stea cu Luana,doar sa stea cu ea,sa ii dea de mancare dimineata si la pranz,s-o culce si sa se joace sau s-o plimbe...In plus sa ii dea si lui Alex de mancare dimineata,ca pe urma Alex stie ce are de facut,ca e mare si el va merge la scoala dupa-amiaza...Fara menaj,facut mancare etc...Inca caut,am dat un anunt si in Publitim...Sa vedem...
Doris,incerc sa fac tot ce pot ca sa vin....Am sa te anunt,bine?Te pup!Ca imi e dor sa mai radem ca nebunele....
Bea,sa mergi neaparat la intalnire....Ai sa vezi de ce...!
Miro,domnul Nightloser a fost tare ocupat in ultima perioada,ca sa construiasca o retea de camere web prin casa,care sa poata fi accesata prin internet,in cazul in care gasim o doamna dispusa sa stea cu Luana contra cost,sa mai dam si cu bunghiul prin casa ,sa vedem ce face....Asa ca degeaba i-am spus ca si tu si Doris i-ati raspuns,ca asa cum ai auzit tu cand i-am spus asa a auzit si el....Ii mai spun eu,dar acum ca are preocupare....intelegi tu!
Dragelor,va pup acum!In curand o sa faca mandra ochi si trebuie sa pun masa. Sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

HAideti mai fetelor ca am deschis un nou capitol.
Va astept cu drag la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55987" target="_blank">cap. 18.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Saluty! fetelor

Ce mai fac fetele burtoase? mai puteti? sa aveti grija de bebeii vostri. Giova si eu vroiam sa citesc cat mai multe despre nasteri, sa ma informez, dar am citit si eu o poveste mai trista legata de nasteri si de atunci am zis ca nu mai citesc pana nu nasc pentru ca nu face bine in primul rand pentru tine. Nu te mai gandi la lucruri din astea si o sa vezi ca o sa fie totul bine. Ai avut noroc ca nu a fost o vara prea calduroasa. Si eu prinsesem cateva zile mai calde si nu stiam ca sa mai fac. Sarcina usoara in continuare. Ce mare a crescut si burtica ta, parca ieri abia se vedea.

Ana am votat si eu, noroc cu Miro ca a mai pus link-ul inca o data si am votat si eu de 3 ori ca mai mult nu se poate. Si si tu ceva cu gurita ta spurcata ca sa iasa invingatoare pana la sfarsit.

Va pupicesc fetelor si mai vorbim .

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput