Miresele anului 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Feteor , cam in ce perioada credeti ca o sa fie targul de nunti in 2006 ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

martie - aprilie???? Nu sunt sigura!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Thanks Ooana !
Fetelor , va cumparati pahare speciae pentru miri ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Fetele...shi eu am vazut la o nunta plicuri-card. De fapt, nush daca asta era intentia...sa fie plic-card.... Era un plic simlu, alb indoit in doua, si pe o parte scria Fam cutare... asha foloseai plicu pt bani....si nici nu mai trebuia sa scrii numele...ca era deja scris. Eu totusi ash vrea sa fac si carduri de masa...poate vrea lumea sa le ia acasa, daca le place. Eu am luat de la o gramada de nuntzi...sa am model cica In plus, la noi plicurile se impart chiar inainte sa se dea banii....deci nu se pun pe masa de la incepus, asha ca....nu poate fi vorba de faptul ca-i prea incarcata masa.

Inca ceva...fetele....cocardele...voi punetzi la toti invitatzii cumva?

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Feteor , unde ati disparut ? Am ramas cumva singurica ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Pahare pentru miri........nu stiu, dar daca vom avea cumpar 2 pahare simple si le aranjez eu cumva!........mi-ar place pe mese lumanari personalizate, cu numele noastre si data!

Cocarde........nici vorba, flori naturale pentru mire si nas, si gata, poate ma mai gandesc pentru parinti si socrii, de fapt mie nu-mi plac florile alea de plastic si de fiecare data cand am fost la nunta mi le-am dat jos!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Si mie mi-ar placea flori naturae , dar pana a sfarsitul nuntii , mai ales pe cadura , se ofilesc oricat ar fi ee de tratate cu nu stiu ce solutii...Cred ca o sa iau fori artificiae care sa para cat mai naturale.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana m-ai bagat in ceata....
Poate dai de un asemenea plic-card, sa-l vad si eu.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Am vazu pe un site un cosuletz cu 100 de cocarde naturale. Erau frumoase , dar prea scumpe...

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

IOANA......am fost de cateva luni la o nunta unde au fost cocarde cu flori naturale si sa stii ca m-au uimit cat de frumos au rezistat pana la sfarsit, aratau de parca atunci au fost taiate!

GIO, nu gasesc o poza, dar fac eu una azi acasa aproximativ sa iti dai seama si maine iti arat poza!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput